Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869196 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Çatı kaldırma işi tamamlansın riksli işimiz kalmıyo ya freni boşalmış damperli kamyon gibi dewam eder inşaat.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mesajı değiştirmemiş altına not düşmüş yöneticilerin böyle bir hakkı var
hatta mesaj içindende bazı şeyleri silebilirler bir iki kelime yüzünden bir mesajı yok etmemek
için güzel bir yazıdır kıyamazlar yanlız orda arkadaşın ağzından gibi olmuş büyük ihtimal telden yazdı
koyu punto ve kırmızıyla yazması gerekirdi yönetici yazısı olduğu daha iyi anlaşılırdı @Yunus Emre Dökmeci
kimseyede göz dağı verilmiş bir durum yok mesajlarınız silinecek diye ikaz ediyor
Herkes Hata yapabilir abi onemli olan kalp kirmamak
Evet yöneticilerin Boyle bir hakki var bunu biliyorum lakin cok mecbur kalmadikca kullanilmamali bence cunku yanlis anlamalara cok acik bu durum
Mesela Yunus abi Mesaji duzenleyip , Seninde dedigin gibi Koyu punto ile ayriyeten Bir mesaj yapabilirdi boylece karsisindaki kisiyide RENCIDE etmemis olurdu..
Çünkü bircok kisi o mesaji @can1903 un yazdigini sanip Tepki mesaji atti Cana..
@Necmi abi
Kusura bakmayin konu disi icin benim görüşüm bu sekilde
Saygilar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Sırada ki işlem v halatların bağlanması mı ? Ne kadar sürer tahmini ?

Çevrimdışı Necmi

3,5 m gibi daha var @Anıl fotoya göre
fotoya göre yok o kadarkirişlerle hizaya gelmiş daha bunun üzerine 1,5-2 metre semer gelecek
evet iki metre kaldırırlarda sonra tekrar indirirler arka tarafa bakıp konuşmayın orda tek bakılacak yer
dörtlü halata bağlanan dik kolonların ucu yoaksa iç taraftaki parçalar ayakları olmadığı için yatmıştır ön taraftaki şeffaf kısmıda
havaya kaldırmıştır @ahmetx

Çevrimdışı Efe

Sırada ki işlem v halatların bağlanması mı ? Ne kadar sürer tahmini ?
yarın bakacağız ona artık tam bi yerine getirilsin çatı artık onlar var sırada heralde yarın öğleden sonra başlarlar onlarda bugünkü kaldırış tam nerde bitecek ona göre konuşuruz 16.30 da bi foto görürsek yeni açıktan net söyleriz herşeyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

şu iskeleleri kaldırsalarda şöyle tertemiz bi görsek tribünleri ve çatıyı
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ebabil

son fotoya göre kaldırma işi bitti gibi  :ishock:

Çevrimdışı ErsinA.

yarın bakacağız ona artık tam bi yerine getirilsin çatı artık onlar var sırada heralde yarın öğleden sonra başlarlar onlarda bugünkü kaldırış tam nerde bitecek ona göre konuşuruz 16.30 da bi foto görürsek yeni açıktan net söyleriz herşeyi

Bu hafta biter gözüyle bakıyormuş çatı firması.

Bence Pazartesi V halatların takılı halini görürüz.

Çevrimdışı CUBUKLU

asaletine can feda. çatıyı halatlarla çektiler bizde biteceği günü iple çekiyoruz
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deadam

Yalnız ben maça glediğimde en üst sıralardan bilet almam :D karşı tribünden yapılan gösterilerin önünde halatlarla borular denk gelir :D tam göremezsin
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

gümüşsuyundan çekilen bir fotoya göre çatı yerine hemen hemen gelmiş görünüyor , çatı çelik kiriş ringini 2-3 m geçmiş görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatı bitmiş :halay:

Yasak olmasa da atsak fotoyu herkes görse.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Örümcek takıma Örümcek kamera istiyoruz

Çevrimdışı CUBUKLU

gümüşsuyundan çekilen bir fotoya göre çatı yerine hemen hemen gelmiş görünüyor , çatı çelik kiriş ringini 2-3 m geçmiş görünüyor.
ahmet abi aç bırakma bizi  :photo: :)
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Necmi

Herkes Hata yapabilir abi onemli olan kalp kirmamak
Evet yöneticilerin Boyle bir hakki var bunu biliyorum lakin cok mecbur kalmadikca kullanilmamali bence cunku yanlis anlamalara cok acik bu durum
Mesela Yunus abi Mesaji duzenleyip , Seninde dedigin gibi Koyu punto ile ayriyeten Bir mesaj yapabilirdi boylece karsisindaki kisiyide RENCIDE etmemis olurdu..
Çünkü bircok kisi o mesaji @can1903 un yazdigini sanip Tepki mesaji atti Cana..
@Necmi abi
Kusura bakmayin konu disi icin benim görüşüm bu sekilde
Saygilar...
ben hemen mesaj yazıp onun mesajı olmadığını  açıkladım
zaten altındada mesajın yunus tarafından değiştirildiği yazıyor. @Yunus Emre Dökmeci
sorun yok arada bir baş vurduğumuz bir uygulama mesaj silmek istemediğimiz için
bu şekilde daha iyi oluyor. Birde yönetim paneline telefondan ulaşmak biraz riskli oluyor
mesaj sileyim derken bütün konuyuda uçurduğumuz oluyor. o nedenle özellikle cepteyken mesaj silme
yapmamaya çalışıyoruz"

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı quentine83

buraya koyamam çeken kişi istemiyor.
ben de gördüm o fotoyu. o fotoya göre bitmiş gibi.ama göz yanılması da olabilir.çünkü halatlar aşagı doğru eğimli hala.tam yatay degil.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı rubi_tobin

Selamlar, uzun zamandır takip ediyordum artık bende bir mesaj atayım dedim.
 :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmetx

ben de gördüm o fotoyu. o fotoya göre bitmiş gibi.ama göz yanılması da olabilir.çünkü halatlar aşagı doğru eğimli hala.tam yatay degil.
zaten öyle olacak  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

bir iki de resim ataydın iyiydi :bandit:  @rubi_tobin