Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874160 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

halat gerildikten sonra azami 120 gün koyun 120 gün akşamında top santraya dikilir :D  @ahmetx
saha hazır olur top santraya dikilir kabul ediyorum ama stadyumun açılması için 180 gün diyorum  :friendship:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

halat gerildikten sonra azami 120 gün koyun 120 gün akşamında top santraya dikilir :D  @ahmetx
sen onu 180 yap abi @Necmi @ahmetx..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

taraftar yeme içme alanları nerelerde olacak @FARUK ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aykut.celenk

yetişmez zaten rahat ol  :D

mart sonu açılır stad ama 2 veya 3 maç kalıyor oynamak için şampiyonluk potasında kafa kafaya gidilirse oynanır ama puan farkını açarsak oynatmazlar.

Çevrimdışı TØLGA

Çatı baya kalkmış sağ sağlim biter artık inşallah  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

mart sonu açılır stad ama 2 veya 3 maç kalıyor oynamak için şampiyonluk potasında kafa kafaya gidilirse oynanır ama puan farkını açarsak oynatmazlar.
en erkem mayısda açılır o da çok zor bence.

Çevrimdışı AmaralGürses

İnşallah dediğin gibi olur abi. Bu konuda çok fazla tereddütüm var. İnşallah kapalı eski kapalı olmaz ve kapalı ve numaralı tribünde ağırlıklı olarak oturup ailesi ile maç izleyen seyirci profili olur. Başkasının koltuğunda oturmak isteyenlerde sadece yeni açık tarafında takılır. Bu güzel stadda eski çirkin manzaraları görmemek dileğiyle...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben de tam tersini diliyorum. Kapalı üst inşallah yine eski coşkusunda olur ve tribüne yön verir. Yeni açık - kapalı üst Türkiye'nin rakip için en zor atmosferini oluşturur bu şekilde, eski stadda olduğu gibi, tabi bu sefer hem kapasite, hem akustik çok daha iyi olacak.

Kapalı alta gelince orasının kaba tabirle "sosyete" tribünü olması zaten bence de en doğru olanı, ailesiyle maç izleyecek olanlar numaralı üst ve kapalı altı hatta eski açığı tercih edebilirler (numaralı üst, kapalı üst fiyatları da aynı) ama kapalı üst atmosferi yıllarca içinde olduğum için bende iz bırakmıştır ve inşallah devam eder. ua gibi kale arkasına taşınmayız..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stadın içiyle dışıyla çatısıyla bu hale gelmesi için daha çok zaman var hemen ümitlenmeyelim.

4 ayda hem membranı bitiriyoruz, skorbordları, ışıklandırmayı, hem drenajı hem çimi, içerdeki işçiliği, stadiumvision teknolojisini, dış kaplamayı, çevre düzenlemesini, koltukları, locaları. Ben finish e gelmiş içeride bi yer göremedim daha finish e gelmesine 1-2 ay var ondan sonra çok daha hızlı gidecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tam olarak bitirmeden açmazlar stadı. Biz şu malzemeleri köşeye koyalım, maç bitince çalışmalara devam ederiz gibi bir şeyi benim aklım almıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

taraftar yeme içme alanları nerelerde olacak @FARUK ?
Bilmiyorum ama Yeni açık alt hariç tüm taraftar alanları tribün altı abi belki oralar kullanılabilir
Yeni açık altında planı vardı elimizde projelerde oraya bakmak lazım

Çevrimdışı ahmetx

Bilmiyorum ama Yeni açık alt hariç tüm taraftar alanları tribün altı abi belki oralar kullanılabilir
Yeni açık altında planı vardı elimizde projelerde oraya bakmak lazım
bu konuda en şanslı yer yeni açık aslında sahayı gören panoramik camlı bir food court iyi giderdi tam orta kısma
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 17:49:00 ahmetx ]

Çevrimdışı Tolga

Çimler mükemmel gözüküyor tam bizim takımın istediği ve sevdiği gibi :D

Hibrit çim gerçekten de çok doğru bir seçim oldu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

tavan kaplamasını hatırladınız mı?  :)

Çevrimdışı Anıl1903

@ahmetx stadımızdaki malzemelerin kalitesine diyecek yok,bu fotoda tavanlarımız ne kadar iyi olacağını kanıtlıyor :ok:

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Serjo

çatı iskeleden ayrıldı mı şimdi?
kalkmamış diyorlar  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı toedeyou

Sabahtan beri bu haberi bekliyordum. kaldırın bi 2 metrede rahatlayalım bugünlük.

Çevrimdışı bjklimert_

Bu akşamda kaldırma çalışmaları devam edecek mi?

Çevrimdışı empisayn

gün ışığı olmadan kaldırma yapılabiliyor mu ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı serti67

mabetin atmış olduğu resım bır imamı yoksa aksam çalışmasımı var bılgımız varmı yoksa tahmınmı edılıyor calışma olduğu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS