Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Güneş isiğiyla calışma ozellıgı yoksa sj ler neden olmasın 😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erhan

Foto koymuş sadece gece ışıklar açık duruyor zaten.Gece kaldırma işlemi yapılacağını düşünmüyorum.Sahada ve içerde çalışma olabilir mahsur yok bence.

Çevrimdışı Factatum

İskeleler ne zaman kalkıyor? Artık luzum yok gibi duruyor, bir an evvel kaldırsalar iyi olur.

Çevrimdışı Mahmut

An itibariyle kaldirma yok staddan gectim sj kafesleri bos

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

4 ayda hem membranı bitiriyoruz, skorbordları, ışıklandırmayı, hem drenajı hem çimi, içerdeki işçiliği, stadiumvision teknolojisini, dış kaplamayı, çevre düzenlemesini, koltukları, locaları. Ben finish e gelmiş içeride bi yer göremedim daha finish e gelmesine 1-2 ay var ondan sonra çok daha hızlı gidecektir.
elektrik mekanik bitti asansör yürüyen merdivenler takıldı içerideki diabaz kaplamalar bitti el tutan
işler bitti şimdi tavanlar ve zemin döşemeleri başladı onlarda bitince gerisi mobilya zaten getir kur stad vision
zaten tesisatları çekildi cihazları getirip bağlayacaklar. artık bundan önceki gibi olmazki direk bütün firmalar girer ve montajı yapar
sizi yanıltan tavanların zeminin yapılmaması çok iş varmış gibi gösteriyor birde içerlerde zemin yapılmadığı için lambriler takılamıyor
tuvaletler bitti sadece armatürler takılacak onlarıda işin sonunda takarlar divan büfelerin yapımına başlayacaktı
zaten stad vision olsun büfeler olsun biz yapmayacağımız için mali külfetide yok hızlıca bitirirler diğer işler mobilyaların kapıların montajı
onlarda hazırdır zeminin bitmesi bekleniyordur.çatı elektrik vodafon vericileri montajı zaten çatıyla eş zamanda yapılacak orda en sona
kalacak işler koltuk çatı ve çim ve dış taş kaplama içerlere kafayı takmayın turnikelerde hazırlanıyordur getirip monte ederler skorboartı iş diye konuşuyorsun
ya getirip monte etmeleri bir gündür. bu stad martta biterde açarlarmı orasını bilemem

Çevrimdışı ozan062

dün kulüp ürün satışından aradılar. stadımız 19.03.2016'da açılacak dedi. onlara ben inanmıyorum ama paylaşayım dedim.

bir ay önceden vermeye basladılar bu tarihi.. bakalım görücez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

İskeleler ne zaman kalkıyor? Artık luzum yok gibi duruyor, bir an evvel kaldırsalar iyi olur.
halatlar yerine bağlanmadan iskeleler kalkmaz. ya bir terslik çıkarda indirmeye kalkarlarsa

Çevrimdışı AigleBordeaux

ben yatak yorganı alır bu stad da yatarım o derece yani , avrupa şampiyonasından sonra merdivenlerde daralacak bu arada.
Stad çok guzel ama taraftar yok .. maçlara gidiyorum bazen atmosfer 0  :bawling:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Kasım 2015, 20:14:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı  bak istediğin gibimi bunu stadda daha koyu düşün çünkü stadda her yerden ışık almayacak :naughty: :naughty: :naughty:

Harika oluyor @Necmi abi harika  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 20:56:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı pascal26

Hulusi Baba biraz önce tv de bahsetti biraz. Hedef 19.03.2016.

Yalnız burda yapılan hesaptan farklı anlattı sanki, sonuna yetişebildim. Benim anladığım Aralık başında falan zemin işleri başlayacak. Işıklandırma skorbord falan zeminle eş zamanlı gidecek gibi anladım sanki.  Neyse kar kıştan darbe yemeyelim de...

Çevrimdışı Efe

An itibariyle kaldirma yok staddan gectim sj kafesleri bos
bugün kaldırma hiç olmadı olduğu yerde duruyor 1 gün kayıp bakalım yarın ne olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mellfred

halatlar yerine bağlanmadan iskeleler kalkmaz. ya bir terslik çıkarda indirmeye kalkarlarsa
:D yüzyılın saflığı olur

Çevrimdışı Sezer94

bugün kaldırma hiç olmadı olduğu yerde duruyor 1 gün kayıp bakalım yarın ne olacak :icool:

Neden kaldirmadilar ya :'(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı binnur32

içeriler ne durumda acaba hiç foto yokmu içerilerden hep aynı bölgeler çekiliyor yönetim kısmı müze soyunma odaları vs bu stad devasa ama iç mekan çekimleri hep aynı yerler çeken arkadaslardan ricam o bölgelere ulaşabiliyorlarsa bizide bıraz aydınlatabilirler mi

Çevrimdışı fore_kazık

Yarın güzel bir kaldırma şov olacak gibi bir his var içimde...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak

Çevreye çok rahatsızlık verecek şekilde bir ses çıkmıyorsa, gece boyunca işlem yapılabilir. Zaten çatının kaldırılışını bilgisayarlar kontrol etmiyor mu? Bu bilgisayarları yöneten kişiler görünüşe göre gündüz iş yapmadılar, biraz gece vardiyası çalışsınlar  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ALBATROS

kolon ışıklandırmasının denemesini yapaydılar göreydik bi 2-3 kolonda nasıl duruyor diye

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık