Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/664169455610654721

Şu güzelliğe bak

Ayrıca farkettiniz mi kiriş altlarındaki ışıklandırmalar da çok hava katacak. Şuanki ışıklar emanet zaten :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erhan

Ne gece çalışması arkadaşlar.Zaten şu aşamaya ne meşakatlarla geldik.Karanlıkta kiriş üstüne çalışan mı çıkaracaklar.

Gayet hızlı ilerliyoruz maşallah şu görüntü bile muhteşem.

Çevrimdışı laoban

arkadaslar artik tahmini olarak safak kac damacana?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı GD8

Bugün öğlen 11 gibi stada uğradım kapalı tribün orta kısmında çapraz halatta kontrol yapılıyordu o yüzden bugün kaldırış olmamış olabilir....

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Forumu uzun zamandır takip ediyorum zaman bulup yazamıyorum, 2-3 sorum var!

1- Çatı kalktıktan sonraki süreçte neler olcak hangi aşamalar kaldı tahmini süreç ne öngörüyoruz?
Önce kedi yolları su kanalları vb takılacak. Işıklandırma, gsm vericileri ve tabi membran kaplama. İç kısımlar

2- Zemin için 80 gün dedi SİS ama bu süre zeminin %100 futbol oynanabilir hale gelmesi mi yoksa yerleştirilmesi anlamında mı belirtildi?
Çim 60 - 75 gün arasında. 60 günde de oynanabilir ama 75 i bekleyeceklerdir./u]

3- Blokların sahanın hangi kısmına denk geldiği ile ilgili bilgisi olan var mı? mesela 102 blok -103 tarafına doğru merdiven yanı koltuk tam olarak nereye denk gelecek? ( yay, ceza sahası, penaltı noktası vs )
Bu plan kombine almak için paso sayfasına girersen mevcut. oradan görebilirsin.
Teşk. :claps:

Çevrimiçi Necmi

bugün kaldırma hiç olmadı olduğu yerde duruyor 1 gün kayıp bakalım yarın ne olacak :icool:
Bu gün iki metre kaldırılmış @Efe
yarında üç metre kaldırılması planlanıyormuş.

Çevrimdışı cadavra

abi sen bu bilgileri nerden alion ya :d :d yalniz 2 metre hic fark yaratmiomus uzaktan dier gunler demek ki 4 metre felan kalkti neyse yarin ola hayrola bakalim

Çevrimdışı Kemal

Gece ışıklı görünce aklıma geldi , gece hafriyat kamyonu sayiyorduk - dağ gibi tepeler vardı. İnsan şu stada bakınca yaslandigini hissediyor .

Necbi abi, bugun 2m kaltı ise kaldı 9 m çarşamba perşembe cuma 3 er kalksa ctesi bitmiş olur inş.

Çevrimdışı GD8

Bugün çekilmiş video buldum

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Demekki akşamüstü  hareketlenmesi anlamlıymış.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

ne ara kaldırdılar heralde öğlen kaldırdılar neyse artık yarını bekleyelim bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Gece ışıklı görünce aklıma geldi , gece hafriyat kamyonu sayiyorduk - dağ gibi tepeler vardı. İnsan şu stada bakınca yaslandigini hissediyor .
2 yıldan fazla oldu hafriyat kamyonlarını ilk göreli :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ne ara kaldırdılar heralde öğlen kaldırdılar neyse artık yarını bekleyelim bakalım :)
:dontknow:
bilemiyorum haber bu şekilde geldi @Efe
bende kalkmadı diye tahmin ediyordum
ama iki metre kalkmış

Çevrimdışı Efe

:dontknow:
bilemiyorum haber bu şekilde geldi @Efe
bende kalkmadı diye tahmin ediyordum
ama iki metre kalkmış
akşama doğruda olmuş olabilir sonuçta kalkmış artık yarın iyice zirveye yaklaşacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

akşama doğruda olmuş olabilir sonuçta kalkmış artık yarın iyice zirveye yaklaşacak  :icool:
Saat 4 civarı eski açık arkasından  çekilen foto paylaşmıştım çalışanlar görünüyordu kiriş üzerinde ve kafeste
O zaman kalkmıştır çünkü 2-3gibi çekilen  fotolarda kimse görünmüyordu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Eskiden kamyon kullanıyorduk ölçerken şimdi damacanaya kalmışız.. Ah ulan parasızlık :biggrinking:

Günaydın arkadaşlar :)

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın tüm BEŞİKTAŞ sevdalılarına. Zirveye adım adım yaklaşıyoruz. Geliyoruz ulan...... :)

Çevrimdışı onurturan

Günaydın arkadaslar.. Artik farkettirmeden kalkıyo naamıssız :D

Çevrimdışı Ensar

Günaydın arena kartalları :D çatı bugün 5 metre kalkar inşallah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın kartallar günde  3 metre  yeterde  artar.   :)

Çevrimdışı bjkfatih63