Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878652 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

İskele catının en alt  noktası 36m ise catının en üst noktası ama çatının kendi boyu var birde 10m ye yakın
Bu yükselme olayında ilk ve son yükseklik hesaplanırken sabit nokta göz önüne almak lazım yani iskele de duran 4 lü halat 10m de ise son hali 26m de olacak yani yükselme 16m olacak çatının kendi boyu eklenince 36 oluyor
çatı 26.10 metrede mickey mouselardan bahsediyorum onların üzerine 10 metrelik boruları ekleyin bide 1 metrelik semer yüksekliği var işte yaklaşık 37 metre işte ama mickey mouselar tam 26.10 metre kotunda olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yikmayin hayallerimi gece gece... :(
ağustos ayındaki 4 lü turnuvaya hazırla kendini bence sonra hayal kırıklığı olmasın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Benim hesaplarım 32 ve 34. Haftaları evde oynarız gibi duruyor.Son 6 ay diyorum artık

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Yikmayin hayallerimi gece gece... :(
geleceğe dönüş 19-03-2015  :D 8 ay içinde kesin biterde geriye doğru değilde ileriye doğru bitebilir  :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2015, 00:27:29 MURAT ]

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Sedat_BJK

geleceğe dönüş 19-03-2015  :D 8 ay içinde kesin biterde geriye doğru değilde ileriye doğru bitebilir  :evillol:
:d bitirsinler de ileriden geriden nasil bitiriyolarsa bitirsinler artik...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı AmaralGürses

Herkese selamlar,

Yahu bu site daha evvel nerelerdeymiş, ben niye görememişim bu zamana kadar  :icool: :s20: :icool:

Görür görmez ilk işim sık kullanılanlara ekleyip üyelik açmak oldu, bu da daha ilk mesajım.

Hep merak ettiğim bir konu vardı arkadaşlar onu sormak istedim, yeni açıkta loca yapılmayacak dendi ama iki katı ayıran camekan bir kısım var orada da, o ne oluyor tam olarak?
Bir de Cumhuriyet gazetesinde bir haber vardı bugün kulüp yalanladı, ben aşağı yukarı hep kapalı üstten girdim bu zamana kadar yine 90dk sesim kısılıncaya kadar bağırmak tek amacım inşallah kapalı üste fahiş fiyatlar koyup yeni açığa zorlamazlar herkesi. Ayhan Güner twitter'dan çarşı yine kapalı üstte olacak diyince biraz olsun moralim yerine geldi, umarım sosyete tribününe çevirmeye çalışmazlar kapalı üstümüzü.

Bir de Allah aşkına dünyanın neresinde rakip seyirci "ateşli taraftara ayrılan" tribüne konur? Çok amatörce yanlışlar bana kalırsa bunlar umarım hatadan dönerler. :alala: :alala:

Neyse fazla gevezelik etmiyim ilk mesajım olduğu için biraz doluydum ne zamandır böyle bir forum arıyordum  :s18: Herkese iyi geceler  :nargile:

Çevrimdışı İhsan

çatı 26.10 metrede mickey mouselardan bahsediyorum onların üzerine 10 metrelik boruları ekleyin bide 1 metrelik semer yüksekliği var işte yaklaşık 37 metre işte ama mickey mouselar tam 26.10 metre kotunda olacak  :)

Zemin kot -2.5 m
iskele kot +5m (saha üzerinden yükseklik 7.5m)
Mickey mouseların kotu 11m  (5-6 metre kaldırıldı)
15-16 m daha kaldırılacak

Şu anda çatı sahanın yaklaşık 13-14m üstündedir.
Son metrelerin kaldırılışı daha yavaş olacaktır diye düşünüyorum. 7 gün sonra bağlanır ancak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bitti bu iş...  :halay:
Bence artık biraz hızlanıp şu yükü asıl halatlara vermeleri lazım...Bu şekilde kalması riski artırır...

Çevrimiçi murat

Herkese selamlar,

Yahu bu site daha evvel nerelerdeymiş, ben niye görememişim bu zamana kadar  :icool: :s20: :icool:

Görür görmez ilk işim sık kullanılanlara ekleyip üyelik açmak oldu, bu da daha ilk mesajım.

Hep merak ettiğim bir konu vardı arkadaşlar onu sormak istedim, yeni açıkta loca yapılmayacak dendi ama iki katı ayıran camekan bir kısım var orada da, o ne oluyor tam olarak?
Bir de Cumhuriyet gazetesinde bir haber vardı bugün kulüp yalanladı, ben aşağı yukarı hep kapalı üstten girdim bu zamana kadar yine 90dk sesim kısılıncaya kadar bağırmak tek amacım inşallah kapalı üste fahiş fiyatlar koyup yeni açığa zorlamazlar herkesi. Ayhan Güner twitter'dan çarşı yine kapalı üstte olacak diyince biraz olsun moralim yerine geldi, umarım sosyete tribününe çevirmeye çalışmazlar kapalı üstümüzü.

Bir de Allah aşkına dünyanın neresinde rakip seyirci "ateşli taraftara ayrılan" tribüne konur? Çok amatörce yanlışlar bana kalırsa bunlar umarım hatadan dönerler. :alala: :alala:

Neyse fazla gevezelik etmiyim ilk mesajım olduğu için biraz doluydum ne zamandır böyle bir forum arıyordum  :s18: Herkese iyi geceler  :nargile:
ilk önce  :hosgeldin diyerek başlayalım.yeni açıkta loca olmayacak.oradan taraftar girişi olacak.tarafatarın gireceği alan için çok fazla boşluk olacağı için oralarda geniş bir kullanım alanı olacak o bölümleri bir şekilde değerlendirecekler ama loca olarak değil.muhtemelen bjk tv gelebilir.ikinci sorun ise kulüp tarafından yapılan açıklamayla gayet açık ifade edilmiş.parasını verebilen istediği bölümden kombinesini alabilir.üçüncü sorun ise loca olmayan tek tribün yeni açık olduğu için misafir tribünü oraya aldılar.

Çevrimdışı Efe

Zemin kot -2.5 m

Son metrelerin kaldırılışı daha yavaş olacaktır diye düşünüyorum. 7 gün sonra bağlanır ancak.
26 metre -11 metre +5 metre kaldırıldı 10 kalır nasıl 15-16 olacak abi  :D 9-10 metre civarı kaldı abi bence  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bitti bu iş...  :halay:
Bence artık biraz hızlanıp şu yükü asıl halatlara vermeleri lazım...Bu şekilde kalması riski artırır...
asıl riski herkes atlıyor aslında şuan seviç sarhoşluğu var üstümüzde :icool: asıl sokıntı V halatların tamamı takıldıktan sonra strand jacklerdeki güç yavaş yavaş azaltılacak ve çatının tüm yükü V halatlara binecek bu kısım çok önemli çatı kendi gücüyle duracak mı duramayaca mı 1 hafta sonraki sorumuz bu şimdiden söyleyeyim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese selamlar,

çok geç kalmışsın  bizi bulmakta   :hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sezer94

Adam emek demiş ama beylikduzu kartallari,alibeykoy kartallari gibi yazilarin neyi emek ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deniz

Herkese selamlar,

Hosgeldiniz ..

Oncelikle gazete haberini kulup yalanladi ve olay tamamen kulubun anlattigi gibi.kimse kimseyi engellemiyor,kombineler 2 senedir satistaydi almak isteyen gidip aldi sadece kapali ustten kombine alan benim bildigim onlarca çarşı gurubu uyesi var yani bahsedildigi gibi carsiya karsi kulubun oyle bir tavri yok aksine gelin daha çok kombine alin diye cagri yapan da kulüp. Masabasi haberlerine itibar etmemek lazim..

Yeni acikta loca olmayacak forumumuzun proje bolumunde yeni acikla ilgili projeler de mevcut kaldi ki ben gidip kendi gozlerimle gezip gordum ne loca var ne de oyle bir plan.yine masabasi uydurmasi.

Son olarak deplasman tribünü tartismasi ,biz burada bu tartismayi cok kez yaptik.benim gorusum eski acikta olmasi gerektigi.hala da fikrimin arkasindayim.ama yeni acikta yapmayi tercih etmisler.ayet değil,belki degistirilir ama su an mevcut planda yeni acik gorunuyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

@theadvocate01 twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimiçi Necmi

Herkese selamlar,

Çok geç kalmışsın bizi bulmakta :D Hoş geldin kardeşim
öncelikle yeni açıkta loca yok öyle camekanlı bir yerde yok
kapalının ve diğer tribünlerin fiyatları iki sene önce belirlendi
onu bırak kapalı üstte doğru dürüst yer kalmadı nerdeyse bitmek üzere
daha geçen sene ortalar tamamen bitmişti yani ordan kombine almak isteyen biraz acele etmek zorunda
misafir tribün içinde acemilik falan yok eski açıkta iki restoran müze kartal yuvası ve vodofon iletişim merkezi var
orda her hangi bir yerin misafir tribünü yapılması demek her maç eski açık üstün polis kordonuna alınması demek
ve oraya Beşiktaş taraftarının sokulmaması demek stadın en fazla gelir getirecek bölgesinin her maç polis tarafından kapatılmasını
kabul etmek acemilik değildir. Birde üstüne üstlük orda üst tribünü verirsen tribünün yarısından çoğunu vermiş olursun polis bariyeriye birlikte
tribünü kapalı dönemecine kadar kaybedersin hem rakip taraftarı kamera görüşüne sokarsın hemde ambians kaybedersin Deniz tarafı
etkisiz kalır. Yani işin özeti şu an seçilmiş yer çok isabetli bir karar rakibin sahaya etkiside olmaz sesleri en büyük tribünün dibinde kaybolur
birde onlara özel bir giriş olduğu için önde bir sürü Beşiktaş taraftarının önünden geçmek zorunda değiller bir sürü olayda önlenmiş olur. @AmaralGürses

Çevrimdışı Karabay

asıl riski herkes atlıyor aslında şuan seviç sarhoşluğu var üstümüzde :icool: asıl sokıntı V halatların tamamı takıldıktan sonra strand jacklerdeki güç yavaş yavaş azaltılacak ve çatının tüm yükü V halatlara binecek bu kısım çok önemli çatı kendi gücüyle duracak mı duramayaca mı 1 hafta sonraki sorumuz bu şimdiden söyleyeyim :evillol:
efe niye durmasınki. strand jacklerde zaten çatıya monteli değilmi.

Çevrimiçi Necmi

Zemin kot -2.5 m

Zemin kot -5.20 bunun 1.30 unu temel betonu yiyor. Geriye -3.90 kalıyor
biraz önce AutoCad de proje üzerinden ölçtüm tabi şu an olduğu noktayı basamaklara göre
tahmini hesapladım ve kalan yükseklik 11 Metre çıktı zaten buda  söylenen hesapları doğruluyor
kalkması gereken 15 Metre  50+120+120+120= 4,10 Metre kalkmış  15- 4,10 = 10,90 kalmış oluyor
yani söylenenle AutoCad üzerindeki hesaplar birbirini aşağı yukarı doğruluyor.
ama bu bizim çatının kirişlerle aynı hizada olduğunu düşünerek yaptığımız bir hesap
işin birde akıntı durumu var yani çatı mekez iskeletinin bitim noktası çatı kirişlerinden daha yukarıda
olması gerekirki akıntı olabilsin @İhsan

Çevrimdışı kadir137

İskele catının en alt  noktası 36m ise catının en üst noktası ama çatının kendi boyu var birde 10m ye yakın
Bu yükselme olayında ilk ve son yükseklik hesaplanırken sabit nokta göz önüne almak lazım yani iskele de duran 4 lü halat 10m de ise son hali 26m de olacak yani yükselme 16m olacak çatının kendi boyu eklenince 36 oluyor

çok iyi anladım teşekkürler  :)
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Muhabir: Başkanım A.Y. burda rakiplerin ayakları titriyor dedi. Vodafone Arena'da kimlerin ayakları titreyecek?

Başkan: Demagoji yapmak istemem. Biz isteriz ki burda Chelsea'nin, Barcelona'nın ayakları titresin.

:)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@theadvocate01 twitter hesabından alıntıdır.

off harika görünüyor @Ekrem yarın stada yolun düşerse şöyle 4-5 gibi falan caminin oralardan bi fotolasana bence görünecek eski açık arka taraftan artık ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

efe niye durmasınki. strand jacklerde zaten çatıya monteli değilmi.
anlamamışsın :icool: strand jackler kirişe monte V halatlarda kirişe bağlanacak ama V halatlar kirişe bağlandımı güç strand jacklerde olacak yani V halatlar hala boşta olacak strand jacklerden kademeli güç çekilecek ve çatı yer çekimi etkisiyle alta doğru eğilmeye başlayacak tam bu sırada çatının  tüm ağırlığı V halatlara binecek işte ince ayrıntı bu taşırmı taşımaz mı ?  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

anlamamışsın :icool: strand jackler kirişe monte V halatlarda kirişe bağlanacak ama V halatlar kirişe bağlandımı güç strand jacklerde olacak yani V halatlar hala boşta olacak strand jacklerden kademeli güç çekilecek ve çatı yer çekimi etkisiyle alta doğru eğilmeye başlayacak tam bu sırada çatının  tüm ağırlığı V halatlara binecek işte ince ayrıntı bu taşırmı taşımaz mı ?  :biggrinking:
valla o sj lere bağlanan halatları gördüm @Efe  onlar taşıyorsa V halatlar haliyle taşır
bir tanesi bile çeki halatlarından daha sağlam birde güç ikiye bölünecek ama dediğin gibi boşlamayıda
pat diye yapmayacaklardır çok hafif hafif ağırlığı onlara geçireceklerdir kaldıki o halatlar 2500 tonu kaldırmak üzere
imal edildiler 850 tonda müsade ette bir risk olmasın 850 ton ağırlık %1 bile risk teşkil etse bu büyük bir risktir