Herkese selamlar,
Yahu bu site daha evvel nerelerdeymiş, ben niye görememişim bu zamana kadar
Görür görmez ilk işim sık kullanılanlara ekleyip üyelik açmak oldu, bu da daha ilk mesajım.
Hep merak ettiğim bir konu vardı arkadaşlar onu sormak istedim, yeni açıkta loca yapılmayacak dendi ama iki katı ayıran camekan bir kısım var orada da, o ne oluyor tam olarak?
Bir de Cumhuriyet gazetesinde bir haber vardı bugün kulüp yalanladı, ben aşağı yukarı hep kapalı üstten girdim bu zamana kadar yine 90dk sesim kısılıncaya kadar bağırmak tek amacım inşallah kapalı üste fahiş fiyatlar koyup yeni açığa zorlamazlar herkesi. Ayhan Güner twitter'dan çarşı yine kapalı üstte olacak diyince biraz olsun moralim yerine geldi, umarım sosyete tribününe çevirmeye çalışmazlar kapalı üstümüzü.
Bir de Allah aşkına dünyanın neresinde rakip seyirci "ateşli taraftara ayrılan" tribüne konur? Çok amatörce yanlışlar bana kalırsa bunlar umarım hatadan dönerler.

Neyse fazla gevezelik etmiyim ilk mesajım olduğu için biraz doluydum ne zamandır böyle bir forum arıyordum
Herkese iyi geceler 
Çok geç kalmışsın bizi bulmakta

Hoş geldin kardeşim
öncelikle yeni açıkta loca yok öyle camekanlı bir yerde yok
kapalının ve diğer tribünlerin fiyatları iki sene önce belirlendi
onu bırak kapalı üstte doğru dürüst yer kalmadı nerdeyse bitmek üzere
daha geçen sene ortalar tamamen bitmişti yani ordan kombine almak isteyen biraz acele etmek zorunda
misafir tribün içinde acemilik falan yok eski açıkta iki restoran müze kartal yuvası ve vodofon iletişim merkezi var
orda her hangi bir yerin misafir tribünü yapılması demek her maç eski açık üstün polis kordonuna alınması demek
ve oraya Beşiktaş taraftarının sokulmaması demek stadın en fazla gelir getirecek bölgesinin her maç polis tarafından kapatılmasını
kabul etmek acemilik değildir. Birde üstüne üstlük orda üst tribünü verirsen tribünün yarısından çoğunu vermiş olursun polis bariyeriye birlikte
tribünü kapalı dönemecine kadar kaybedersin hem rakip taraftarı kamera görüşüne sokarsın hemde ambians kaybedersin Deniz tarafı
etkisiz kalır. Yani işin özeti şu an seçilmiş yer çok isabetli bir karar rakibin sahaya etkiside olmaz sesleri en büyük tribünün dibinde kaybolur
birde onlara özel bir giriş olduğu için önde bir sürü Beşiktaş taraftarının önünden geçmek zorunda değiller bir sürü olayda önlenmiş olur.
@AmaralGürses