Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884613 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

perşembe maça geliyorum stada geleceğimi duyan fransız triosu bana karşılama yapmak için hem sabah hem akşam çatıyı kaldıracak korkuyorlar benden canım   :ishock: :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers_an

Kazasız olsun da kalksın artık. Sağlık eyvallah da "bence" Çelik montajlarından itibaren bu işi Fransızlara mı bıraksaydık diye sormadan edemiyorum kendime. Tedbir adamların, ihmal bizim göbek adımız olmuş sonra da kaderciyiz kelimesini sonuna kadar kullanıyoruz. Üzücü. Tanrım güç kuvvet versin de artık bitsin bu süreç.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı harunmustak

perşembe maça geliyorum stada geleceğimi duyan fransız triosu bana karşılama yapmak için hem sabah hem akşam çatıyı kaldıracak korkuyorlar benden canım   :ishock: :lol: :lol:
Efe bence sabah kaldırma aksamda maç icin yazdı onu
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Efe bence sabah kaldırma aksamda maç icin yazdı onu
fark etmez sonunda kalkacak ya o önemli :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi COB

Perşembe denildi. Demekki Cumaya kalacak, Cuma da mübarek gün olduğundan hoppala Pazartesi :D

Çevrimdışı fore_kazık

Günde 3 metre dendi haftada 3 metre olacak sanırım.4-5 güne havada dendi böyle giderse 4-5 haftayı bulacak çatının havaya kalkması. Kimse kızmasın ama ben artık kafamdan bu sezonu çıkardım. Stad önümüzdeki sezona kaldı. Amaaaa önümüzdeki sezona 1 hafta bile gecikmesine taammülüm kalmaz artık:(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Günde 3 metre dendi haftada 3 metre olacak sanırım.4-5 güne havada dendi böyle giderse 4-5 haftayı bulacak çatının havaya kalkması. Kimse kızmasın ama ben artık kafamdan bu sezonu çıkardım. Stad önümüzdeki sezona kaldı. Amaaaa önümüzdeki sezona 1 hafta bile gecikmesine taammülüm kalmaz artık:(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önümüzdeki sezon 1 maç bile kaçirsak cevap hazir. 3 yil bekledik,  1 hafta çokmu?  :D

Ne tepkin varsa şimdi ver kardeşim,  yoksa sonunda daha çok tepki çekersin.

Çevrimiçi Necmi

Önümüzdeki sezon 1 maç bile kaçirsak cevap hazir. 3 yil bekledik,  1 hafta çokmu?  :D

Ne tepkin varsa şimdi ver kardeşim,  yoksa sonunda daha çok tepki çekersin.
:nerd:
sorun ne insanları fişeklemeye çalışıyorsun :alala:

Çevrimdışı empisayn

hahahaha demek kontroller devam ediyor :) :) :) :) :) :)

8 kasımda tamamen kaldırılmış olacaktı di mi ?  :kop:

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Sedat_BJK

hahaha sana hiç yakışmadı bu
size ilk önce detaylara dikkat etmeyi öğretmedilermi :D  @Sedat_BJK
inan çokta detaycıyımdır @Necmi abi de son bir haftayı düşününce biraz geçte olsa farkedebilmek bile büyük bir başarı benim için. daha önümüzde G20, onun üstüne expo2016 var.. çatı kalksa haberim olmaz. o derece..  :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

inan çokta detaycıyımdır @Necmi abi de son bir haftayı düşününce biraz geçte olsa farkedebilmek bile büyük bir başarı benim için. daha önümüzde G20, onun üstüne expo2016 var.. çatı kalksa haberim olmaz. o derece..  :by2:
doğru ya sizin oralar karışık bu aralar
bayağı yoğun geçiyordur

Çevrimdışı FARUK

Neyin komik olduğunu açıklamanızı rica ediyorum
Bu forumdaki herkes ve tum camia kaldırılmasını istiyor ve bekliyor
Stat ta çalışan tüm emekçilerin gayretine bu yönde ve bekliyoruz sabırla zira komik olan birşey görmüyorum ben

Neyin kavgasını veriyorsunuz?? Bence yakışmadı..İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !@empisayn

Çevrimdışı empisayn

Neyin komik olduğunu açıklamanızı rica ediyorum
Bu forumdaki herkes ve tum camia kaldırılmasını istiyor ve bekliyor
Stat ta çalışan tüm emekçilerin gayretine bu yönde ve bekliyoruz sabırla zira komik olan birşey görmüyorum ben

her gelen ertelemede aşama aşama ;

can sıkıntısı - asabiyet - sinirden küplere binmek - hunileri takıp gülmeye başlamak - kapanış

benim sürecim şuan için bu yönde .  artık sabır falan kalmadı hocam , taş olsa çatlardı . biz tahmini tarih veriyoruz inanıp kızıyorsunuz diyorsunuz da başkan kendi ağzıyla ''haftasonuna kadar kalkar '' demedi mi geçen haftasonunu kastederek ?

o da olmadı 50 cm kalktıktan sonra 8 ine kadar havada olur denmedi mi ?

siz de bıkmadınız mı ertelemelerden ?

ben canlı canlı kulaklarımla duydum ya seba sezonunu kastederek '' şampiyonluk potasına girilirse son 2-3 maç açılır ama olmazsa bile ağustosta kesin '' diye ta geçen sene 2015 ağustosunu kastetmişlerdi .

ne kadar zorluk çıkartıldığını , diğer stadlara göre hızlı olduğunu emin olun ben de biliyorum renklilere karşı bunu iyi açıklamıştım zamanında ama benim derdim çatı sürecindeki hal ve hareketlerde .

çocuk kandırır gibi her güne bir bahane ... bir de bunu dile getiren benim gibi arkadaşları afedersiniz köpeğin bir yerlerine sokarcasına aşağılıyorsunuz . yok sen ne bilirsin , sen kimsin , bak komşunun çocuğunun stadı şu kadar yılda bitmiş en harika biziz siz ortalığı bulandırıyorsunuz minvali açıklamalar ...

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 02:57:07 empisayn ]
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

her gelen ertelemede aşama aşama ;

can sıkıntısı - asabiyet - sinirden küplere binmek - hunileri takıp gülmeye başlamak - kapanış

benim sürecim şuan için bu yönde .  artık sabır falan kalmadı hocam , taş olsa çatlardı . biz tahmini tarih veriyoruz inanıp kızıyorsunuz diyorsunuz da başkan kendi ağzıyla ''haftasonuna kadar kalkar '' demedi mi geçen haftasonunu kastederek ?

o da olmadı 50 cm kalktıktan sonra 8 ine kadar havada olur denmedi mi ?

siz de bıkmadınız mı ertelemelerden ?

ben canlı canlı kulaklarımla duydum ya seba sezonunu kastederek '' şampiyonluk potasına girilirse son 2-3 maç açılır ama olmazsa bile ağustosta kesin '' diye ta geçen sene 2015 ağustosunu kastetmişlerdi .

ne kadar zorluk çıkartıldığını , diğer stadlara göre hızlı olduğunu emin olun ben de biliyorum renklilere karşı bunu iyi açıklamıştım zamanında ama benim derdim çatı sürecindeki hal ve hareketlerde .

çocuk kandırır gibi her güne bir bahane ... bir de bunu dile getiren benim gibi arkadaşları afedersiniz köpeğin bir yerlerine sokarcasına aşağılıyorsunuz . yok sen ne bilirsin , sen kimsin , bak komşunun çocuğunun stadı şu kadar yılda bitmiş en harika biziz siz ortalığı bulandırıyorsunuz minvali açıklamalar ...

Peki dön yukardaki mesajını bir daha oku
ondan sonra hakedip hak etmediğini bir kendine sor
orda oyun oynanmıyor bir emek veriliyor iki emekçimiz biri
ağır yaralandı o çatıyı yaparken yani gülünecek hiç bir şey yok
kontrolse kontrol edilecek önlemse önlem alınacak beklenmesi gerekiyorsa
beklenecek bunlar senin egonu tatmin etmek için değil orda bir emekçinin daha burnu kanamasın diye yapılıyor
burda evet belki bu tip alaycı üsluba karşı sert oluyoruz ama hayatında çadır kurmamış
insanların burda kalkıpta emekçilerle ilgili alaycı cevaplar atmasına tabiki müsamaha
göstermeyeceğiz eleştirin varsa bunu adam gibi yapacaksın ama iş alaya geldiğinde
haddini bileceksin orda emek veren insanlarla dalga geçilmez hiç kimse keyif olsun diye
işini uzatmaz firma orda her geçen günde maliyetini şişiriyor fazla maaş ödüyor o vinçlerin kirasını düşünebiliyormusun
yani kimse keyfinde değil bunca zararı babalarının hayrına yapmıyorlar yeterki bir kaza
olmasın kimsenin burnu kanamasın ve geri dönülmez zararlara uğramayalım diye
çaba gösteriyorlar Belki Beşiktaşlı değiller ama emin ol Beşiktaş menfaatlerini sizden fazla düşünüyorlar
ve olumsuz bir durum oluştuğunda Beşiktaşın uğrayacağı zarara sizden çok daha fazla duyarlı davranıyorlar
sizde alay etmeye devam edin daha yapılacak işin ciddiyetinin bile farkında değilsiniz.
günlerdir diyorum ama anlayan yok 850 ton o tribünlerin üstüne düşerse hiç kimse yaralanmasa bile o stad yıkılır
kaldırma işlemi esnasında onun üzerinde ambulans hazır bekletiliyor üst katlarda çalışan emekçiler boşaltılacak
bütün geleceğimiz yok olur Bir dahada o stadı yapamayız.siz gülmeye devam edin sen saygı göstermiyor olabilirsin
ama hiç olmazsa yapılan işe saygı gösterenlere saygılı ol Bir insan Beşiktaşlıyım dediği için Beşiktaşlı olmuyor
bunun için bir sürü değeride üzerinde taşımak gerekiyor. Bunların başında Beşiktaşla ilgili bir şey konuşurken
göstereceğin saygıdır. Ciddiyettir. @FARUK un sana sorusunu tekrar oku Beşiktaşlı nasıl konuşur izlerini görürsün sana fırça attığımı falan düşünme
kardeşim senin iyi bir Beşiktaşlı olduğunu bildiğim için bu bir nasihattir. burda kimsenin eleştirmesine mani olmuyoruz bunu bilesin sadece alay etmeyi eleştirme
sananlara gerekli cevabı veriyoruz. buralarda yazılan her şey renkliler tarafındanda okunuyor senin yazacağın her alaycı mesaj
onlarında Beşiktaşla alay etmesine neden olur. Biz onlar önce bir taraftarın kulübünü yönetimini nasıl eleştirmesi gerekir
onu gösterelim onların eline malzeme vermeyelim ondan sonra yazdıklarına karşı cevap verebilelim
ekşide yazan sendin sanırım bu gün burda yazdığınla orda yazdıklarını yalanlamış olmadınmı
mesela YD yi sevmem ama kimsenin de lakap takmasını hazetmedim çünkü o takılan lakap onu değil Beşiktaşı aşağılamak için
kullanılıyordu ve bunu bir sürü Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen insanda kullanıyor. Ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz
sonra dönüp dolaşıp zararı bize dokunuyor.  @empisayn

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Forum Bugün Kalkmış Olan Çatıyı Tekrar İndireceğiz  :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Günaydın arkadaşlar.. Keşke bugün yarın olsaydı  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı tedd

Günaydın herkese.
Bence artık tarihler üzerinden bir beklentiye girmeyelim.
Mabet Perşembe havalanıcaz dedi ama herşey yolunda giderse.
O yüzden onun da söylediklerine kesin gözüyle bakmayın. Zira çatı konusunda daha önce verdiği tarihlerde bunu yaşadık.

Yönetim ilk saha maçları için Başakşehir stadında tamamlama konusunda anlaşmışlar. Ayrıca bu sabah cnnturkte başkanın göksel gümüşdağ ile ikinci yarıdaki maçları da başakşehirde oynamak için sözlü olarak anlaştığını belirttiler.

Benim için bu planlama zaten yönetimin bu sezonu gözden çıkardığının bir göstergesidir. Bundan sonra çatı perşembe kalkmış, haftaya perşembe kalkmış benim için önemli değil.

Gardım düştü artık. Takımımız seneye umarım herşeyi eksiksiz olan bir stadyuma girer. Ayrıca çimlere de bahar aylarından önce başlanacağını düşünmüyorum.

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Oktay

Günaydın Forum Bugün Kalkmış Olan Çatıyı Tekrar İndireceğiz  :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop:
@ALI RIZA istanbuldan sana kucak dolusu günaydınlar  :icool: :icool: çatı işini düşünme mutlaka bi gün kalkacak :D :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Peki dön yukardaki mesajını bir daha oku
ondan sonra hakedip hak etmediğini bir kendine sor
orda oyun oynanmıyor bir emek veriliyor iki emekçimiz biri
ağır yaralandı o çatıyı yaparken yani gülünecek hiç bir şey yok
kontrolse kontrol edilecek önlemse önlem alınacak beklenmesi gerekiyorsa
beklenecek bunlar senin egonu tatmin etmek için değil orda bir emekçinin daha burnu kanamasın diye yapılıyor
burda evet belki bu tip alaycı üsluba karşı sert oluyoruz ama hayatında çadır kurmamış
insanların burda kalkıpta emekçilerle ilgili alaycı cevaplar atmasına tabiki müsamaha
göstermeyeceğiz eleştirin varsa bunu adam gibi yapacaksın ama iş alaya geldiğinde
haddini bileceksin orda emek veren insanlarla dalga geçilmez hiç kimse keyif olsun diye
işini uzatmaz firma orda her geçen günde maliyetini şişiriyor fazla maaş ödüyor o vinçlerin kirasını düşünebiliyormusun
yani kimse keyfinde değil bunca zararı babalarının hayrına yapmıyorlar yeterki bir kaza
olmasın kimsenin burnu kanamasın ve geri dönülmez zararlara uğramayalım diye
çaba gösteriyorlar Belki Beşiktaşlı değiller ama emin ol Beşiktaş menfaatlerini sizden fazla düşünüyorlar
ve olumsuz bir durum oluştuğunda Beşiktaşın uğrayacağı zarara sizden çok daha fazla duyarlı davranıyorlar
sizde alay etmeye devam edin daha yapılacak işin ciddiyetinin bile farkında değilsiniz.
günlerdir diyorum ama anlayan yok 850 ton o tribünlerin üstüne düşerse hiç kimse yaralanmasa bile o stad yıkılır
kaldırma işlemi esnasında onun üzerinde ambulans hazır bekletiliyor üst katlarda çalışan emekçiler boşaltılacak
bütün geleceğimiz yok olur Bir dahada o stadı yapamayız.siz gülmeye devam edin sen saygı göstermiyor olabilirsin
ama hiç olmazsa yapılan işe saygı gösterenlere saygılı ol Bir insan Beşiktaşlıyım dediği için Beşiktaşlı olmuyor
bunun için bir sürü değeride üzerinde taşımak gerekiyor. Bunların başında Beşiktaşla ilgili bir şey konuşurken
göstereceğin saygıdır. Ciddiyettir. @FARUK un sana sorusunu tekrar oku Beşiktaşlı nasıl konuşur izlerini görürsün sana fırça attığımı falan düşünme
kardeşim senin iyi bir Beşiktaşlı olduğunu bildiğim için bu bir nasihattir. burda kimsenin eleştirmesine mani olmuyoruz bunu bilesin sadece alay etmeyi eleştirme
sananlara gerekli cevabı veriyoruz. buralarda yazılan her şey renkliler tarafındanda okunuyor senin yazacağın her alaycı mesaj
onlarında Beşiktaşla alay etmesine neden olur. Biz onlar önce bir taraftarın kulübünü yönetimini nasıl eleştirmesi gerekir
onu gösterelim onların eline malzeme vermeyelim ondan sonra yazdıklarına karşı cevap verebilelim
ekşide yazan sendin sanırım bu gün burda yazdığınla orda yazdıklarını yalanlamış olmadınmı
mesela YD yi sevmem ama kimsenin de lakap takmasını hazetmedim çünkü o takılan lakap onu değil Beşiktaşı aşağılamak için
kullanılıyordu ve bunu bir sürü Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen insanda kullanıyor. Ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz
sonra dönüp dolaşıp zararı bize dokunuyor.  @empisayn
Abi  başkan ağzından çıkanlara dikkat etmeyince tek bir laf yok buradaki insanlar tamamen aşklarından ve sabırsızlıklarından dolayı söz söyleyince dikkat etmeliyiz. Kusura bakma ama gerçekten bazen çok fazla demagoji yapıyorsunuz ve olayları abartıyorsunuz. İlk defa yapılmıyor böyle bir stat ne Türkiye'de ne dünyada, sanki bütün herkes bize düşmanmış gibi bir algı yaratılmasını çok gerçekçi ve samimi bulmuyorum. Sen yönetmeliklere ve prosedüre uyarsan kimse sana sorun çıkarmaz ama açığını yakalarlarsa elbet cezalandırırlar. Çalıştığım fabrikada ölümlü kaza olmuştu ama üretim bir sn bile durdurulmadı çünkü fabrika güvenlik adına üstüne düşeni yapmıştı. Biri bin yapıyorsunuz yazarken özellikle eleştiri olduğunda, ama aynı tutumu yanlışlara karşı hiç biri bin yapmıyorsunuz. Bu da samimiyetiniz konusunda insanlarda şüphe oluşmasına sebep oluyor. En azından bende.
Sosyal medyada en çok neden dalga geçiliyor Beşiktaş'la aç bir araştır istersen. Kendi taraftarı bile başkanla statın açılış zamanı ile ilgili dalga geçerken başka takım taraftarları neden geçmesin?
Sözün özü; önce Beşiktaş başkanı ağzından çıkanlara dikkat etsin sonra buradaki insanlara sıra gelir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA istanbuldan sana kucak dolusu günaydınlar  :icool: :icool: çatı işini düşünme mutlaka bi gün kalkacak :D :D
oooo @Oktay Abi  :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: İnsallah en kısa zamanda geçeriz yerimize

Çevrimdışı ers1903

Mabetin dedigi sabah 3 m aksam 3 m, =6 m ,bunumu kastetti :)