Stadın yıkılması çok büyük başarıydı ama işin sonunu getirememek onun başarılı olduğunu göstermez.sürekli diğer statlarla karşılaştırıyoruz kendimizi ama biz büyük bit kulübüz ve bu 3 yılda stadımız yoktu bursayla bizi kıyaslamak çok saçma geliyor bana onların oynadığı bir stad var ve stad inşaatından etkilenmiyorlar ama bir de bize bakın Kasımpaşa maçına gittim geçen gün ve karşılaştığım manzara Beşiktaş'ın tribünlerinin ne kadar kötü halde olduğuydu.50 kişilik Kasımpaşa taraftarının 15.000 kişi karşısında yaptığı tezahüratları gören 3 yılda neler kaybettiğimizi daha iyi anlar bence
diğer stadlarla karşılaştırabiliriz çünkü onları devlet her türlü imkanını kullanarak yapıyor
biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz en azından aynı zamanda temeli atılan ts stadını örnek alalım aynı kapasitede bir stad
ona göre bizim stad yavaşmı hızlımı fikir ediniriz kaldıki bizim stadda yapılanların yarısı bile yok orda
temeller aynı ayda atıldı ve biz onun üzerine dünya hafriyat çıkardık nerdeyse iki katı iş yaptık ama genede onlardan öndeyiz
öyle yavaş oluyor diye boş keseden atmaya gerek yok alternatifini göstereceksin daha hızlısı yapılan varsa dersin yavaş oluyor
yoksa senin stada ihtiyacın var diye 3 günde bitecek hali yok
bir iş bir ayda bitecekse bir ayda biter senin ona ihtiyacın var diye daha kısa sürede bitmez bitmediği zamanda gecikmiş olmaz
sonunu getirememek ne demek onuda anlamadım ne oldu yarımmı kaldı
valansiada büyük kulüp ama bak stadı yarım kaldı stadın yapımıyla kulübün büyüklüğü doğru orantılı değil
siz yavaş gidiyor dediğiniz için iş yavaş olmuş olmuyor bunu söylemek için nedenlerinide söyleyeceksin