Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5884007 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi,

O çatı elbet bir gün yani bu sezon bitecek o yüzden kimseyi (birbirimizi emekçilerimizi ) kıracak yorumlardan imtina edelim.

İyi günler
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 09:41:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mabetin dedigi sabah 3 m aksam 3 m, =6 m ,bunumu kastetti :)
sabah 3 mt akşam 3 adet gol :kop:
nerde görülmüş 6 mt yükseldiğimiz 50 cm olunca şükür ediyoruz :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı gostung

Aylardır forumu sayfa sayfa takip eden biri olarak sonunda ben de aranıza katıldım.
Öncelikle bu forum sayesinde stadyumla ilgili çok şey öğrendim. Mühendisim ama inşaatla alakam yoktur. Bu forumda öğrendiğim bilgiler sayesinde, bilmeyene yıllardır şantiyede çalışmış gibi ahkam kesecek kadar oldum  :)

Bir de yorum yapayım, insanlar o kadar hevesle bekliyorlar ki stadı, gerildiler. Üzülene, kızana, sabrı taşana tepki vermeyin lütfen. Ben de şahsen Galatasaray gibi kolayı seçip dağ başında stat tercih edilmemesini, yıllardır vurulacak kazmanın sonunda vurulmasını takdir ediyorum. Bir kongre üyesi olarak sırf bu yüzden başkana minnettarım.

Ama, bu süreç verilen tarihlerle iyi yönetilemedi. Bunu da kabul etmek lazım. Verilen ve tutmayan her tarih, insanlarda infial yarattı, hevesini kırdı, sinirini bozdu. Bu kadar tarih vermekle ilgili eleştiri aldıktan  sonra bir başkan  hala haftaya çatı havada olacak dememeli. Hele ki bu kadar riskli bir operasyon için beklenti oluşturup taraftarı tekrar mutsuz etme riskini almamalı.

Sizler de bu haklı sebepten (bence) dolayı gerilmiş ve hayal kırıklığına uğramış arkadaşlara sert tepki verdiğinizde, size hak veremiyorum. Arkadaşların üslubu da önemli tabi ama, bu konuyu her eleştirene de kızmamak gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 09:45:25
Aylardır forumu sayfa sayfa takip eden biri olarak sonunda ben de aranıza katıldım.
Öncelikle bu forum sayesinde stadyumla ilgili çok şey öğrendim. Mühendisim ama inşaatla alakam yoktur. Bu forumda öğrendiğim bilgiler sayesinde, bilmeyene yıllardır şantiyede çalışmış gibi ahkam kesecek kadar oldum  :)

Bir de yorum yapayım, insanlar o kadar hevesle bekliyorlar ki stadı, gerildiler. Üzülene, kızana, sabrı taşana tepki vermeyin lütfen. Ben de şahsen Galatasaray gibi kolayı seçip dağ başında stat tercih edilmemesini, yıllardır vurulacak kazmanın sonunda vurulmasını takdir ediyorum. Bir kongre üyesi olarak sırf bu yüzden başkana minnettarım.

Ama, bu süreç verilen tarihlerle iyi yönetilemedi. Bunu da kabul etmek lazım. Verilen ve tutmayan her tarih, insanlarda infial yarattı, hevesini kırdı, sinirini bozdu. Bu kadar tarih vermekle ilgili eleştiri aldıktan  sonra bir başkan  hala haftaya çatı havada olacak dememeli. Hele ki bu kadar riskli bir operasyon için beklenti oluşturup taraftarı tekrar mutsuz etme riskini almamalı.

Sizler de bu haklı sebepten (bence) dolayı gerilmiş ve hayal kırıklığına uğramış arkadaşlara sert tepki verdiğinizde, size hak veremiyorum. Arkadaşların üslubu da önemli tabi ama, bu konuyu her eleştirene de kızmamak gerek diye düşünüyorum.
:hosgeldin
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı onder23

Mabetin dedigi sabah 3 m aksam 3 m, =6 m ,bunumu kastetti :)

bence yalnızca sabah kalkıcak
sabah 3m akşamda maçı kastetti  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ers1903

Bir dahaki hafta bitermi bu cati kalkma işi ? :)

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 10:31:15
Bir dahaki hafta bitermi bu cati kalkma işi ? :)
günde 3 mt kalkarsa 5 günde biter.
ama 3 mt kaldır 3 gün kontrol 3 mt kaldır 3 gün kontrol olursa aralık ayını buluruz...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ceeyyhun

muhtemelen dünnyanın her yerinde vardır ama ülkemizde kesin olduğu rahatlıkla söylüyorum. Spor kulübü başkanlığı da siyaset gibi; yalan söyleme sanatıdır.

bunu siyasetçiye de başkana da söylediğinde ülke/kulüp menfaatleri için yaptığını söyler.

insanlar çabuk unutur, 1 doğru 10 yanlışı götürür. (yönetimi desteklemediğim düşünülmesin)
bu yüzden başından beri ben hep sakin kalmaya çalıştım. verilen tarihler için plan program yapmadım, siz de yapmayın.

bu arada, o niye olmadı, bu neden söylenen zamanda gerçekleşmedi diyen binlerce insan var. siz onların yerinde olsaydınız emin olun daha çok eleştirildiniz.

passolig var diye maça gitmiyoruz derler, kağıt bilet çıkar ''10 bin bilet'' zor satılır.
konuşmaya gelince herkes Beşiktaş sana canım feda der, icraat kısmında !amaaaannn 1 oy'dan nolcak' mantığı gibi, 'ben gitmesem de olur' zihniyetiyle bu işlerin bırakın hayata geçmesini düşünülmesi bile ütopik.

twiter'da; parkede ekol; Beşiktaş hentbol.. ama ortalama seyirci: 40

burda; stat bitmeden basket salonuna başlayalım. ortalama basket seyircisi: 100
takım yenilince tv izlemeyen insanlarız, siz olsanız karşınıza böyle tablo geldiğinde 'bi salak ben miyim ya, gece gündüz uğraşıyorum bir de üstüne her gün küfür yiyorum' dersiniz.

uzun lafın kısası; eleştirmek en doğal hak ama yapıcı olmanın yanında, o eleştirinin değer görmesi için senin, benim, bizim Beşiktaşımızın değerine değer katmamız gerekiyor.

Çevrimdışı harund1k3

Hos geldin kardesim.

soylediklerine katiliyorum. verilen hatali tarihler yuzunden taraftarin sabri kalmiyor. Yonetimin hatasi oldugu kadar bizim de hatamiz var yeteri kadar sabredemedigimiz icin. Hic denenmeyen bir cati deniyoruz, gerek konfigirasyonu gerek imalati cok yordu bizi. bir de yarin 3 metre kalkacak, haftaya kirislere takilir derken, sadece 50-60 santim kalkti bugune kadar. Insallah en yakin zamanda biter ne diyelim.

Çevrimdışı Efe

yarin oglen foto yollarim kalktiysa saat 2 gibi yeni acik tarafinda olurum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Abi  başkan ağzından çıkanlara dikkat etmeyince tek bir laf yok buradaki insanlar tamamen aşklarından ve sabırsızlıklarından dolayı söz söyleyince dikkat etmeliyiz. Kusura bakma ama gerçekten bazen çok fazla demagoji yapıyorsunuz ve olayları abartıyorsunuz. İlk defa yapılmıyor böyle bir stat ne Türkiye'de ne dünyada, sanki bütün herkes bize düşmanmış gibi bir algı yaratılmasını çok gerçekçi ve samimi bulmuyorum. Sen yönetmeliklere ve prosedüre uyarsan kimse sana sorun çıkarmaz ama açığını yakalarlarsa elbet cezalandırırlar. Çalıştığım fabrikada ölümlü kaza olmuştu ama üretim bir sn bile durdurulmadı çünkü fabrika güvenlik adına üstüne düşeni yapmıştı. Biri bin yapıyorsunuz yazarken özellikle eleştiri olduğunda, ama aynı tutumu yanlışlara karşı hiç biri bin yapmıyorsunuz. Bu da samimiyetiniz konusunda insanlarda şüphe oluşmasına sebep oluyor. En azından bende.
Sosyal medyada en çok neden dalga geçiliyor Beşiktaş'la aç bir araştır istersen. Kendi taraftarı bile başkanla statın açılış zamanı ile ilgili dalga geçerken başka takım taraftarları neden geçmesin?
Sözün özü; önce Beşiktaş başkanı ağzından çıkanlara dikkat etsin sonra buradaki insanlara sıra gelir.

siyasete girmeyim ama biliyorsunki tonlarca olay oldu tek bir değişim olmadı yine herkes aynı yere bastı evetini yani kimse bu abileri eleştirmiyor:) sadece sevmeyenler o sebeble
biz hiçbir zaman hiçbir alanda düzelmeyiz :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cio

Kartallar öncelikle hepinize merhaba, izle izle olmuyor sohbete gireyim dedim  :)

mabet Perşembeyi işaret eden bir mesaj atmış ama maçımızın olduğu günler kaldırmasak mı şu çatıyı bakınız Kasımpaşa maçı, aynı gün hem çatı kalkıp hem maçı alamıyoruz  :money:

Çevrimdışı bjklimert_

Şimdi tam olarak hangi gün kanatlanıyoruz kesin bir şey söyleyin tüm sınıf tarih bekliyoruz renkliler bile :)

Çevrimdışı ahmetx

Söz vermek güzel bir şeydir ama bundan daha güzel olan bir şey var ise o da verdiğin sözü tutabilmektir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şimdi tam olarak hangi gün kanatlanıyoruz kesin bir şey söyleyin tüm sınıf tarih bekliyoruz renkliler bile :)
persembe inşallah sabahtan haber gelir gecen oldugu gibi hersey hazir fransizlari bekliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

persembe inşallah sabahtan haber gelir gecen oldugu gibi hersey hazir fransizlari bekliyorlar
Bu Franszılar bize hep kazık atmıştır bknz GS  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

günde 3 mt kalkarsa 5 günde biter.
ama 3 mt kaldır 3 gün kontrol 3 mt kaldır 3 gün kontrol olursa aralık ayını buluruz...
1 gun kaldirip 1 gun kontrol edebilirler gereginden fazla zaman kaybi yasandi ama yapacakta bisey yok boyle olmasi gerekti iz insaat hatayi ilk basta yapinca sonununda yavas ve temkinli gitti zaten fransiz sirket onlari yöneltti hafta sonuna bitedebilir yari yariya kalkmista olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi COB

:nerd:
sorun ne insanları fişeklemeye çalışıyorsun :alala:

Yok kimseyi fişeklemedim ne alaka. Mesajimla ne alakasi var?  Sadece yetişmezse,  bir maç kaçirirsak Fikret Orman çikip şimdiye kadar bekledik 1 hafta çok mu diye açıklama yapar. O yüzden tepkiyi şimdi verebiliriz dedim, yoksa sonlarda bu forum dahil tepki gösterir.

Bunun neresi fişekleme?  @Necmi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 11:36:20
Kartallar öncelikle hepinize merhaba, izle izle olmuyor sohbete gireyim dedim  :)

mabet Perşembeyi işaret eden bir mesaj atmış ama maçımızın olduğu günler kaldırmasak mı şu çatıyı bakınız Kasımpaşa maçı, aynı gün hem çatı kalkıp hem maçı alamıyoruz  :money:
beraberlik kokuyor ruslarla
ama bursa yeni stadı bizle açarsa güzel bir açılış yapacaz gibi hissediyorum...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

çatı gerilmeyince biz geriliyoruz en iyisi mi çatıyı asana kadar konuşmayalım.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 11:40:02
çatı gerilmeyince biz geriliyoruz en iyisi mi çatıyı asana kadar konuşmayalım.
çatı kirişe konulunca halatlar sökülecek mi.
yoksa çatıyla beraber yıllarca duracak mı :alala:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

hangi halatlardan bahsediyorsun @ahmetemre ?

Çevrimdışı aoguzd

abi o halatlar uzun yıllar boyunca çatıyı taşıyacak, hiç biri sökülemez :)

Çevrimiçi Necmi

Abi  başkan ağzından çıkanlara dikkat etmeyince tek bir laf yok buradaki insanlar tamamen aşklarından ve sabırsızlıklarından dolayı söz söyleyince dikkat etmeliyiz. Kusura bakma ama gerçekten bazen çok fazla demagoji yapıyorsunuz ve olayları abartıyorsunuz. İlk defa yapılmıyor böyle bir stat ne Türkiye'de ne dünyada, sanki bütün herkes bize düşmanmış gibi bir algı yaratılmasını çok gerçekçi ve samimi bulmuyorum. Sen yönetmeliklere ve prosedüre uyarsan kimse sana sorun çıkarmaz ama açığını yakalarlarsa elbet cezalandırırlar. Çalıştığım fabrikada ölümlü kaza olmuştu ama üretim bir sn bile durdurulmadı çünkü fabrika güvenlik adına üstüne düşeni yapmıştı. Biri bin yapıyorsunuz yazarken özellikle eleştiri olduğunda, ama aynı tutumu yanlışlara karşı hiç biri bin yapmıyorsunuz. Bu da samimiyetiniz konusunda insanlarda şüphe oluşmasına sebep oluyor. En azından bende.
Sosyal medyada en çok neden dalga geçiliyor Beşiktaş'la aç bir araştır istersen. Kendi taraftarı bile başkanla statın açılış zamanı ile ilgili dalga geçerken başka takım taraftarları neden geçmesin?
Sözün özü; önce Beşiktaş başkanı ağzından çıkanlara dikkat etsin sonra buradaki insanlara sıra gelir.
@Serhat Akkaya  beni burdaki insanlar ilgilendiriyor. Başkan burda olsa sizden fazla eleştiririm
ama biri hata yapıyor diye başkasının yaptığı hataya hoşmu bakalım insanların burda alay etmesi dalga geçmesi
burayı panayıra çevirmesi hoşmu millet dalga geçecek diye forumumu feda edeyim hiç farkında değilmisin
dön bir arka sayfalara bak herkes forumdan çekildi sadece girip okuyorlar yazmıyorlar burda yazan bir avuç insan
kaldı bunlarında ne yazdığı belli insanlar okumak istemiyor kardeşim kimse hahaha hihihi duymak istemiyor
Beşiktaşın olduğu yerde ciddiyet olur sende bu foruma geldiğin günden beri eleştiriyorsun sana kaç defa laf ettik
adam gibi eleştirirsen kimse bir şey demediği gibi oturup seninle tartışırda fikrine karşı fikrinide söyler ama bu insanların
dediklerine fikir bile beyan etmiyor kimse bunların konuşması artık eleştiriyi geçti forumu trollemeye başladı
burda kimse ergen muhabbeti çekmek istemiyor forumun kurucusu olan insanlar bile artık burda yazmıyor @ZEKI
@MURAT @FARUK  @bjk_mabet  @Oktay  gibi dön bak bakalım sayfalara kaç tane mesajları var sorun eleştirmede değilki
sorun üslupta ve kullandıkları üslup buranın kalitesini düşürüyor ben sürekli ikaz ediyorum artık sertte davranıyorum
toparlasınlar diye ama bir yere kadar artık kimsenin buranın seviyesini düşürmesine izin vermeyeceğim ya toparlarlar
kendilerini yada bundan sonra izin verilmeyecek tekrar söylüyorum eleştiri yazısına karşı değilim ergen diline karşıyım
armağanda eleştirirdi zevkle okurdum senide öyle bazen konuya girer laf bile sokardım dalga geçerdim sana kullandığım tavırdan hiç rahatsız
oldunmu bu güne kadar demekki sorun eleştiri değil yaparsın eleştirini ama burası kimsenin yönetime nefret kusma yeri değil
Fikret Orman başlığı var ordada eleştiri yapılıyor sürekli okudunmu hangisine müdahale ettik
birde yapılanı onaylıyorsam sana yanlış gelen bana gelmiyorsa bu samimiyetsizlikmi oluyor. Eleştirmek zorundamıyım
ne yani sen bir şeyi yanlış görüyorsun diye benimdemi görmem gerekiyor. Anlamıyorum ben bunu kimse olayları sizin gibi
yorumlamak zorunda değilki insanların genel haritaya bir bakış açısı olur ve dalgalanmalar bu bakış açısını değiştirmez
bir araç kullananın aracı gideceği yere sağ salim götürmesidir önemli olan yolda yaşadıkları tali planda kalır önce hedefe ulaşmalı
hedefe vardıktan sonra dersin tamam arabayı getirdin ama bunları yapmasan bu arabayı ve içindeki yolcuyu daha az yıpratırdın
ama bunu yolda giderken yaptığında usturuplu yapacaksın yoksa seninle birlikte aracın yoldan çıkmasınada sebep olursun
hayatta en nefret ettiğim araç kullanırken birinin yanımda vıdı vıdı etmesidir Bu sadece benim daha asabi araç kullanmama neden olur