Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886306 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Catinin yukselmesi ile birlikte stadyumun ihtisaminin daha da artacagini dusunuyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Catinin yukselmesi ile birlikte stadyumun ihtisaminin daha da artacagini dusunuyorum..
bende :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence olabilecek en güzel çatıyı yapıyoruz. İnsanların üzeri ıslanmasın diye çelik yığanlar var çatıya malum. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

abi simdi kontrol ettim su aciklama var resmi sitede ama ben kac kat kullaniyoruz tam anlayamadim.

Akaretler Süleyman Seba Caddesi’nde bulunan BJK arsası üzerinde Şubat 1992 tarihindeki ihale sonucunda kat karşılığı sözleşme yapılarak iş merkezi inşaatına başlanmıştır. 1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir. Zemin katın altı 3 kat otopark olarak planlanmıştır. 13 katlı olan plazanın zemin katında dükkanlar, diğer katlarda ise ofisler mevcuttur. BJK B Blok giriş katta ve tamamı kulübe ait olan kulüp binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer dükkan ve ofisler BJK adına kiraya verilmiştir.
@TALAT  ben gittim bir iki kez hemen girişteki tarihi görünen blok  sanırım A blok komple Beşiktaş kullanıyor içinede girdim bilet satışları falan orda oluyor bütün binayı dolaşmadım ama dolaştığım yerler hep Beşiktaş personeline ait alanlardı karşıdaki B blok ilk kat bize ait ama içerden üste çıkan merdivenlerde var biraz karışık bir yapı bakıyorsun her tarafı sanki Beşiktaş kullanıyor çünkü ben gittiğimde üst katlardan birinde toplantı olduğunu söylüyorlardı C blok olmalı sağdaki yerde oranın içinede girdim hatta bildiğim kadarıyla stad maketide ilk ordaydı orda dolaşmadım ama Beşiktaş güvenliği var ordada anladığım kadarıyla ordada kullandıkları bölümler var bu arada ben dükkan görmedim orda B blok zaten giriş katı tamamen bizim orda personel var girdim gezdim orayı A bloktada dükkan yok C yi hatırlamıyorum ama sanmıyorum dükkan olduğunu dikkatimi çekerdi birde dükkan orda iş yapmazki :D müşteriye açık bir ortam değil her giriş güvenlikler tarafından kapatılmış durumda güvenliklere hesap vermeden geçiş yapamıyorsun müşteriye göre değil yani ve benim gördüğüm kadarıyla ordaki personeli stada biraz zor sığdırırlar o yüzden yönetim tamamen stada gelmeyebilir bir bölüm orda tutulur. BJK TV de büyük ihtimal toptan stada geçmeyecek şu anki yeri tutacaklar stadda stüdyo kuracaklar ayrılan yer ufakmış daha büyük bir alan açılmazsa o bölgeye sığmayacak gibi am bu işi @bjk_mabet  daha net açıklar gibi geliyor bana :D

Çevrimiçi Necmi

membran kaplama yapılmadan görünen bir şey olmaz iskelet her zaman çirkin görünür
membran kaplamadan sonra iskelet kaybolacak benim merak ettiğim şu şeffaf bölümün yapımına hemen başlanacakmı
daha henüz malzemesi gelmedi :alala: aslında artık membranlarında ufaktan gelmesi gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Bence olabilecek en güzel çatıyı yapıyoruz. İnsanların üzeri ıslanmasın diye çelik yığanlar var çatıya malum. :D
o kişiye göre değişir :D
güzel demeyelimde en işlevsel çatıyı yapıyoruz diyelim
mesela bana göre düz olsaydı daha güzel dururdu en azından görseldeki gibi olmalıydı
ama şimdi boğum boğum olacak ben bunu pek tercih etmiyorum. ama kesin konuşmamakla
birlikte semer kıvrımlarına bakıyorum bizde kıvrımlar sanki basık gibi olacak diğer stadlardaki gibi
çok baskın görünmeyecek gibi geliyor ama yanılıyorda olabilirim membran kaplamada düz olması kötü görünür
pazar tentesine benzer aslında katı bir malzeme çok daha şık olacaktı malzeme içerik olarak diğer stadlardan çok farklı ve kaliteli olmasına
ramen bittiğinde onlar gibi görünecek farkı farkedilmeyecek diye düşünüyorum. ETFE kaplamadan daha pahalı olacak ama PTFE gibi
görünecek parayı görünmeyen bir işe yatırıyoruz bu ürün ilk kez kullanılacağı içinde kafamda canlandıramıyorum
bekleyip göreceğiz ondan sonra kararımızı vereceğiz güzelmi değilmi diye kalite farklı bir şey estetik farklı bir şey

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Işıklı olsaydı çatımız güzel olurdu baya bir :)

Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)

İyi geceler :)

Çevrimdışı COB

@Necmi abi çati sali günü tekrar kalkacak demişti. Bir değişiklik söz konusu değildir umarim?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi çati sali günü tekrar kalkacak demişti. Bir değişiklik söz konusu değildir umarim?
yok kardeşim bu gün kalkma ihtimali var ama kesin diye bir şey yok yapılan işin bitmesine bağlı bu günü ıskalasa bile
çarşamba kesin ötesi yok artık bu günkü işleride bilmiyorum istanbulda değildim araştırma şansım olmadı tek duyduğum yarın kalkacakmış gibi bir hazırlığın olduğu yönünde
zaten kaldırdıklarında direk 3 metre kaldıracaklar sonrada durup alttaki iskeleleri temizleyeceklermiş ondan sonrada kaldırmaya devam edecekler bildiğim bu
salıdan önceyi düşünüpde hayal kırıklığına uğramayın dedim en erken kalkma ihtimali salı günü dedim bir çok arkadaş pazartesine odaklanıyordu böyle bir
beklenti içine girmemeleri için söyledim pazartesi kalkmayınca vay gene ne aksilik oldu moduna giriyorlar aslında işin pazartesi bitmeyeceği bilinen bir durum
salı bile zorlama bir tarihdi. Burda biri ortaya pazartesi diye bir tarih atıyor herkes inanıyor aslında forum sürekli kendi kendini kandırıyor :D
bu pazarteside böyle gelişti bende salıdan önce umutlanmayın pazartesi diye bir tarih yok diye olaya müdahale ettim aslında salının bile garantisi yok yetiştirirlerse olur

Çevrimdışı Fethi

Günaydın bakalım bugün çatıdan haber alabilecek miyiz :)

Çevrimdışı heart

Günaydın arena kartalları.
Bu gün güzel haberler alırız umarım.  :)
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 08:35:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı DrmsAli

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;
Çatı platonik aşkımız gibi uzaktan bile en ufak gülümsemesi olumlu hareketi kalp atışımızı hızlandırıyor. Avuçlarımızı terletiyor. Bazen yüzündeki mahsun ifade bizi karamsarlığa sokuyor üzüyor.
@bjk_mabet o yüzden söyle çatı bugün mutlumu ? :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşımız büyük bir gülümsemeyle BJK_Mabet'in eski mesajını gönderdi   :steamed:
canlı yayınlık durum yok henüz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 10:03:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Arkadaşımız büyük bir gülümsemeyle BJK_Mabet'in eski mesajını gönderdi   :steamed:
canlı yayınlık durum yok henüz
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
teker teker gelin :steamed: :steamed: :steamed:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı altanbjk

@TALAT  ben gittim bir iki kez hemen girişteki tarihi görünen blok  sanırım A blok komple Beşiktaş kullanıyor içinede girdim bilet satışları falan orda oluyor bütün binayı dolaşmadım ama dolaştığım yerler hep Beşiktaş personeline ait alanlardı karşıdaki B blok ilk kat bize ait ama içerden üste çıkan merdivenlerde var biraz karışık bir yapı bakıyorsun her tarafı sanki Beşiktaş kullanıyor çünkü ben gittiğimde üst katlardan birinde toplantı olduğunu söylüyorlardı C blok olmalı sağdaki yerde oranın içinede girdim hatta bildiğim kadarıyla stad maketide ilk ordaydı orda dolaşmadım ama Beşiktaş güvenliği var ordada anladığım kadarıyla ordada kullandıkları bölümler var bu arada ben dükkan görmedim orda B blok zaten giriş katı tamamen bizim orda personel var girdim gezdim orayı A bloktada dükkan yok C yi hatırlamıyorum ama sanmıyorum dükkan olduğunu dikkatimi çekerdi birde dükkan orda iş yapmazki :D müşteriye açık bir ortam değil her giriş güvenlikler tarafından kapatılmış durumda güvenliklere hesap vermeden geçiş yapamıyorsun müşteriye göre değil yani ve benim gördüğüm kadarıyla ordaki personeli stada biraz zor sığdırırlar o yüzden yönetim tamamen stada gelmeyebilir bir bölüm orda tutulur. BJK TV de büyük ihtimal toptan stada geçmeyecek şu anki yeri tutacaklar stadda stüdyo kuracaklar ayrılan yer ufakmış daha büyük bir alan açılmazsa o bölgeye sığmayacak gibi am bu işi @bjk_mabet  daha net açıklar gibi geliyor bana :D

Abi BJK Dernek ve BJK A.S. nin ayri ayri katlari mevcut. Yeni acik ve belki de bir bölüm eski acik olarak ayrilabilir. BJK A.S. kesin tam olarak tasiniyor. BJK TV de su an toplam 700m² alanda calisiyor -(ayni binanin 8. katinda calistim). O alani kiralamadan önce gezdim bol bol, önceden de yazdim yaklasik 42-45 TL m² fiyati var oranin kirada. Eski acikta o kadar alan bulurlar sanirim, sonucta yer kaplayan Stüdyo, o da mevcutta yapiliyor.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş