Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5886431 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yeni açık kat arasına cammı yapılıyor yoksa göz yanılmasımı  :alala:
kat arası derken alt kattan bahsediyorsan evet cam oralar çerçeveleri takılalı çok oldu @ALBATROS

Çevrimdışı FARUK

bu gün dışarıya vinç kurulacaktı hazırlığı vardı diye biliyorum istanbul dışındaydım konuyu yakın
takip edemedim @FARUK
abi ne için kullanilacakmis ve nasıl bir vinç

Çevrimiçi Necmi

abi ne için kullanilacakmis ve nasıl bir vinç
@FARUK  hiç bilgim yok daha yeni geldim vinç herhalde çatı için konulacak bir kısmı dışardan monte edilecek sanırım sadece fikir
yürütüyorum detayları bilmiyorum

Çevrimdışı ozan062

15bin yıl once adam bunu simule etti

yıl oldu 2015 aylardan kasım ve ahanda

tekrar paylasmak mecburi oldu aynı yontem trilyon yıl once bulunmus bunun nesi zor yahu

:icool: :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TALAT

1 m € az olmaz mı ya orası için

komple bina degildir zira bildigim kadariyla iki katini biz kullaniyoruz kalani zaten kirada. bizim kullandigimiz alandir o tahminim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı cursedofdragon

15bin yıl once adam bunu simule etti

yıl oldu 2015 aylardan kasım ve ahanda

tekrar paylasmak mecburi oldu aynı yontem trilyon yıl once bulunmus bunun nesi zor yahu

:icool: :icool:

iyimiş :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hazır şu klup binasının stada taşınması konusu açılmışken, tam olarak stadda nereye yerleşecek bu insanlar? Proje planlarında pek ofis alanları göremedim. Klüp merkezinde kaç kişi çalışıyor kaç metrekarelik bir alana ihtiyaç var bilmiyorum ama yine de madem yeni yapılmış bir yere taşınıyorlar, ferah çalışma ortamları olsun en azından. Sonuçta klüp merkezi dediğin yer de kurumsal imajın bir parçası. Bknz google merkezi  :icool:
Kulup Binasi Yeni Aciga taşınacak denmisti en son...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dropoon

@FARUK  hiç bilgim yok daha yeni geldim vinç herhalde çatı için konulacak bir kısmı dışardan monte edilecek sanırım sadece fikir
yürütüyorum detayları bilmiyorum

zemine geçiş süresini kısaltmak için dışarıdan montaj olursa sanırım kedi yolları hariç diğer parçalar için kurulabilir

Çevrimiçi Kartal Ç

yeni açık arkasındaki şu camlı kısım klüp içinse valla her kötü skorda camı çerçeveyi indirirler maç sonunda  :lol:

Çevrimdışı ers1903

Bugün stadin oradan gectim,kufeki taşlarının bazilari pas ve leke icerisinde kalmış umarım çatı montajindan sonra el atarlar,çünkü bu doğal bir kirlenme değil :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Şu kuleler arasında kalan ve müzenin üstündeki teras, komple açık hava kafe-restaurant olsun da daha ne isterim. Eski açık üst kattan kombine almak farz olur o zaman. İkindi yemeği + maç seyri...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ozan062

hep hayıflanıyordum

ınonu ve yeni stad benzerlik vs vs

alın size benzerlik:)

catının membranları aynı bu kaviste olacak yanılmıyorsam

yabancı olmadıgımız bir sey yani

Çevrimiçi Necmi

komple bina degildir zira bildigim kadariyla iki katini biz kullaniyoruz kalani zaten kirada. bizim kullandigimiz alandir o tahminim
orda 3 blok var ana girişteki bloğu sanırım komple biz kullanıyoruz girişin direk karşısındaki blok alttan iki yada 3 kat bizim sanırım
birde sağdaki blok var ordada kullandığımız yerler var yani iki kat değil bayağı geniş bir alan kullanıyoruz benim merak ettiğim
stadın altında ayrılan alan bize yetecekmi büyük ihtimal bir alttaki kat komple yönetime aittir orda taraftar girişi olmaz zaten orda giriş yok
taraftarlık bir iş olmaz belki otopark kısmınada yönetimi yayabilirler
yönetimin hangi blokları ve kaç katını kullandığını en iyi @bjk_mabet  cevaplar

Çevrimdışı Efe

yarın bir ihtimal @Efe  ama olmazsa bile çarşamba kesin kalkıyor ilk parti 3 metre kalkacak
ondan sonra alttaki iskeleler sökülecek ondan sonrada kaldırma devam
inşallah şu 3 metrede kalkış tamamlandı mı artık işi bitti sayacağım :icool: cuma günü bakarız heralde yarı yarıya kalkmış olur en kötü :)
Şampiyon Beşiktaş JK

inşallah şu 3 metrede kalkış tamamlandı mı artık işi bitti sayacağım :icool: cuma günü bakarız heralde yarı yarıya kalkmış olur en kötü :)

ne zaman kalkıyor efe :D

ysariusta

• Ziyaretçi

hep hayıflanıyordum

ınonu ve yeni stad benzerlik vs vs

alın size benzerlik:)

catının membranları aynı bu kaviste olacak yanılmıyorsam

yabancı olmadıgımız bir sey yani
Gitmişsin İnönünün en çirkin yerini bulmuş paylaşmışsın. İğrenç bir çatıydı

Babaevinden almış abi :)

Çevrimdışı Efe

o çatıyı oraya yaptırmaya izin verenler eski açık yüksek olmayacak tarihi dokuyu bozuyor diyenler aynı kişiler gerçekten garip insanlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı drmmm

bilgi___ kaynak :sporx

STADIN BİZE GETİRDİĞİ SPONSORLUKLAR

Çevrimdışı TALAT

orda 3 blok var ana girişteki bloğu sanırım komple biz kullanıyoruz girişin direk karşısındaki blok alttan iki yada 3 kat bizim sanırım
birde sağdaki blok var ordada kullandığımız yerler var yani iki kat değil bayağı geniş bir alan kullanıyoruz benim merak ettiğim
stadın altında ayrılan alan bize yetecekmi büyük ihtimal bir alttaki kat komple yönetime aittir orda taraftar girişi olmaz zaten orda giriş yok
taraftarlık bir iş olmaz belki otopark kısmınada yönetimi yayabilirler
yönetimin hangi blokları ve kaç katını kullandığını en iyi @bjk_mabet  cevaplar

abi simdi kontrol ettim su aciklama var resmi sitede ama ben kac kat kullaniyoruz tam anlayamadim.

Akaretler Süleyman Seba Caddesi’nde bulunan BJK arsası üzerinde Şubat 1992 tarihindeki ihale sonucunda kat karşılığı sözleşme yapılarak iş merkezi inşaatına başlanmıştır. 1995 yılında inşaatı bitirilen plazanın B Blok’u BJK’ya aittir. Zemin katın altı 3 kat otopark olarak planlanmıştır. 13 katlı olan plazanın zemin katında dükkanlar, diğer katlarda ise ofisler mevcuttur. BJK B Blok giriş katta ve tamamı kulübe ait olan kulüp binasında çalışmalarını sürdürmektedir. Diğer dükkan ve ofisler BJK adına kiraya verilmiştir.

Çevrimdışı TALAT

bilgi___ kaynak :sporx

STADIN BİZE GETİRDİĞİ SPONSORLUKLAR

muhtemelen bu sponsorluk anlasmalarinda besiktasin marka degerinin yaninda img dogus anlasmasinin da yarari vardir. anlasma ilk imzalandiginda hatirliyorum da fenerli bu sirket diye istenmemisti

Çevrimdışı Sezer94

Benim merak ettigim birsey var acaba insanlar catiyi gorunce ne kadar buyuk devasa bir cati diyecekler mi acaba ? :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı drmmm

muhtemelen bu sponsorluk anlasmalarinda besiktasin marka degerinin yaninda img dogus anlasmasinin da yarari vardir. anlasma ilk imzalandiginda hatirliyorum da fenerli bu sirket diye istenmemisti

Muhtemelen olabilir, forumda hep çok az yaralandığımız onusunda eleştri geliyordu ama bence hiçte azınsanmayacak rakamlara ulaşmışız ve dahasıda olacak gözüküyor.

Çevrimdışı ozan062

eyvah bizimkidemi böyle olacak :lol: :lol: :lol: :lol:

yahu sen beyaz tarafa odaklan oranın kıvrımları aynı simdiki gibi olacak:))