Hayatta olumlu baktığın bir konu var mı? kanser mi olalım ölelim mi abi amacın nedir ya birazcık olumlu konuşsan zaten anlıyoruz burda ne iş yapılırsa yapılsın sen hay böyle yaptılar vay şöyle yaptılar diye sayıdırıyorsun. 1-2 sene sonra tarih bu stat 2013-2016 arasında yapıldı diye yazacak. 3 günde şunu kaldırdılar membranı 1 ayda takamadılar yazmayacak. Ne amacı var senin burda bu kadar olumsuz konuşmanın? Gerçek ya da yalan demiyorum sürekli olumsuz konuşuyorsun. Başkanı yönetimi mi beğenmiyorsun adalı mı gelsin r.s. mi gelsin? Onlar gelseydi çatı seçimden önce mi kaldırılırdı bu mudur fark? Hayal ettiğin inşaat şekli nedir yani? Neyi beğenmiyorsun bu kadar? Her gelişmede olumsuz yorum yazıyorsun o zaman genelde bir hoşnutsuzluğun var. Gelip tek tek her konuya olumsuz yorum yapacağına genel hoşnutsuzluğun neden kaynaklanıyor bunu açıkla bunun üzerine çözümün varsa söyle.
normal sartlar da bu mesaja cevap vermem fakat sen oldugun için veririm,, yok benim hayat görüşüm budur hiçbirsekilde polyannacılık oynamam realist oldugun vakit benim gibi böyle hayalkırıklıgına ugramazdınız,, fakat iş futbola dondugunde sende cokca denk geldiğin için söylüyorum baya baya hakarete giden bir anlatımım vardır.. yani sen o tip bir hale oyuncun golu kacırdıgında girersin ben her saniye cnk oda benim zayıf noktamdır

... yönetim konularında evet fikret orman konusunda baya bi sıkıntım var fakat her zaman her yorumumdada tarafsızlıgımı kaybetmiyorum arada nadiren

çözüm su,, para babaları futboldan uzaklaşsın veya tesiste iyiysen tesisten sorumlu ol, paran coksa mali konuda baskan ol egonu kontrol et illaki yukarda hep sen olma,, zaten bu oldugu vakit türk futbolu duzelir derdim bu, bizdeki bozuk kongre yaısı sebebiyle baya sıkıntılıyım onun için hiç düzelmicek bende burda ötüyorum kendimce:((
diğer arkadasımızda beşiktaşlı değilim demiş hahaha demiş orda kim o golu yedirmiş onunda bir hesabın yapsın,, golden iki dakka once ismail diyorum sonra gole imkan veren yine ismail sonra hahaha değil muhahaha da derim o beni bunlar ölçüyormus devam etsin