Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı guardian

vayy arkadaş sağ gösterip sol vurdular çok şükür havada çatımız kazasız belasız bitirsinler inşallah... :sevinc :sevinc :claps: :claps:

Çevrimdışı OrhanBJK

:hosgeldin ama Burada RENKLI yok :olmaz :olmaz
Biz Besiktasliyiz , Renktas Renklilerin kullandığı bir kelimedir
Bu arada Necmi abi gormesin :biggrinking:

@Yunus Emre Dökmeci hoşbulduk. gerekli düzeltme yapıldı  :ebebe:

Çevrimdışı harunmustak

kalktı uleynnn  :sevinc 
sadece kapılının olduğu yer havada değildir inşallah. sorunsuz kalkmış olsun tamamı  :bandit:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar. Misafirlikten üyeliğe geçtim, çatı hareketlendi.  :ishock: Uğurlu adamım vesselam.  :halay:
Şaka bir yana Beşiktaş'ımıza hayırlı uğurlu olsun.
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

sadece kapılının olduğu yer havada değildir inşallah. sorunsuz kalkmış olsun tamamı  :bandit:

sanmam çünkü hepsini aynı anda kaldırmak lazım yoksa dengesizlik olur

Çevrimdışı kArtAlyAn

hayırlı olsun kazasız belasız tepede görmek nasip olur inşallah.
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimiçi Necmi

yine sadece belli bir bölümü kalkmış test kaldırması olabilir.Karşı taraf yanlar duruyor yine.
bjk tv de boşuna gelip kalkıyor diye haber yapmıştır :D

Çevrimdışı ozan062

Hayatta olumlu baktığın bir konu var mı? kanser mi olalım ölelim mi abi amacın nedir ya birazcık olumlu konuşsan zaten anlıyoruz burda ne iş yapılırsa yapılsın sen hay böyle yaptılar vay şöyle yaptılar diye sayıdırıyorsun. 1-2 sene sonra tarih bu stat 2013-2016 arasında yapıldı diye yazacak. 3 günde şunu kaldırdılar membranı 1 ayda takamadılar yazmayacak. Ne amacı var senin burda bu kadar olumsuz konuşmanın? Gerçek ya da yalan demiyorum sürekli olumsuz konuşuyorsun. Başkanı yönetimi mi beğenmiyorsun adalı mı gelsin r.s. mi gelsin? Onlar gelseydi çatı seçimden önce mi kaldırılırdı bu mudur fark? Hayal ettiğin inşaat şekli nedir yani? Neyi beğenmiyorsun bu kadar? Her gelişmede olumsuz yorum yazıyorsun o zaman genelde bir hoşnutsuzluğun var. Gelip tek tek her konuya olumsuz yorum yapacağına genel hoşnutsuzluğun neden kaynaklanıyor bunu açıkla bunun üzerine çözümün varsa söyle.

normal sartlar da bu mesaja cevap vermem fakat sen oldugun için veririm,, yok benim hayat görüşüm budur hiçbirsekilde polyannacılık oynamam realist oldugun vakit benim gibi böyle hayalkırıklıgına ugramazdınız,, fakat iş futbola dondugunde sende cokca denk geldiğin için söylüyorum baya baya hakarete giden bir anlatımım vardır.. yani sen o tip bir hale oyuncun golu kacırdıgında girersin  ben her saniye cnk oda benim zayıf noktamdır :bur2:... yönetim konularında evet fikret orman konusunda baya bi sıkıntım var fakat her zaman her yorumumdada tarafsızlıgımı kaybetmiyorum arada nadiren  :utan

çözüm su,, para babaları futboldan uzaklaşsın veya  tesiste iyiysen tesisten sorumlu ol, paran coksa mali konuda baskan ol egonu kontrol et illaki yukarda hep sen olma,, zaten bu oldugu vakit türk futbolu duzelir derdim bu, bizdeki bozuk kongre yaısı sebebiyle baya sıkıntılıyım onun için  hiç düzelmicek bende burda ötüyorum kendimce:((

diğer arkadasımızda beşiktaşlı değilim demiş hahaha demiş orda kim o golu yedirmiş onunda bir hesabın yapsın,, golden iki dakka once ismail diyorum sonra gole imkan veren yine ismail sonra hahaha değil muhahaha da derim o beni bunlar ölçüyormus devam etsin
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 11:34:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

50 cm kadar kalkmış sonuçta çatı iskeleti hepsi birbirine bağlı öteki taraflarda kalkmıştır tek taraf bu kadar kalksa diğerlerinin kalkmaması zor kalkmazsa sürüklenir sanki

Çevrimdışı Erdem Çözer

algı operasyonu yapıyorlardır abi.. paranoyak oldu millet  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmett.67

kalktı uleynnn  :sevinc 
fotoyu yükleyenden Allah razı olsun. Artık gözümüz açık gitmeyiz öbür tarafa.

Çevrimdışı Gomez_33

Dün öyle bi sinirli yazdım bugun takıp etmıyordum tesadune gordum kalkmıs demekkı kalkmasını beklemezsek yarın belkı hepsi havada olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vay arkadas 50 cm kalkmis haberimiz yok. YONETIM GITSIN﹗.. :d
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ekesicil

Iskelelerin büyüklügü ne kadar? Yani yerden kac metre yükseklikte cati su an?

Çevrimdışı Ersoy

125 okunmamış mesaj. Kalktı heralde.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sefer çıtayı yükseltmiyorum abi :D Sonra hayal kırıklığı oluyor  :biggrinking:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Tamamen havada asılı görmeden inanmam  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

normal sartlar da bu mesaja cevap vermem fakat sen oldugun için veririm,, yok benim hayat görüşüm budur hiçbirsekilde polyannacılık oynamam realist oldugun vakit benim gibi böyle hayalkırıklıgına ugramazdınız,, fakat iş futbola dondugunde sende cokca denk geldiğin için söylüyorum baya baya hakarete giden bir anlatımım vardır.. yani sen o tip bir hale oyuncun golu kacırdıgında girersin  ben her saniye cnk oda benim zayıf noktamdır :bur2:... yönetim konularında evet fikret orman konusunda baya bi sıkıntım var fakat her zaman her yorumumdada tarafsızlıgımı kaybetmiyorum arada nadiren  :utan

çözüm su,, para babaları futboldan uzaklaşsın veya  tesiste iyiysen tesisten sorumlu ol, paran coksa mali konuda baskan ol egonu kontrol et illaki yukarda hep sen olma,, zaten bu oldugu vakit türk futbolu duzelir derdim bu, bizdeki bozuk kongre yaısı sebebiyle baya sıkıntılıyım onun için  hiç düzelmicek bende burda ötüyorum kendimce:((

Hayatta karamsar olmak için her gün bir sürü sebep çıkıyor karşımıza ama Beşiktaş'ın geleceğine o kadar karamsar bakmana gerek yok. Ülke futbolunun da düzelmesi, temizlenmesi için Beşiktaş'ın üst üste şampiyon olması gerekiyor  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!