Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890268 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Eyüp Emir

ALLAH ım bu mübarek gün ve ayda bizi utandırma kazasız bir şekilde bitrmemizi nasip. Hepimize hayırlı olsun

Çevrimdışı SDemirsoy

bu gece 23.30'da hem kasımpaşa galibiyetini hem de çatının 3 metrelik kalkışını kutlarız umarım :D
3-4-5 mt yetmez 6-7-8 olsun iz inşaat koysun Beşiktaşım şampiyon olsun

Çevrimdışı warofpoet

bu gece 23.30'da hem kasımpaşa galibiyetini hem de çatının 3 metrelik kalkışını kutlarız umarım :D

içimden bi ses 3m den daha fazla kaldıracaklar diyor   :tabe:  kontrol işini abarttılar belki yüksekliği de biraz yukarı çekerler.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın

Şu çatı kaldırılıp bağlansa da bi rahat nefes alsak çok stresli iş çok
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı hasanbayirci

Herkese günaydın arkadaşlar, sessiz çoğunluktan biri olarak bugünkü start'ta iyi dileklerimi paylaşmak istedim:), kazasız belasız, güzel haberli, bol fotoğraf paylaşımlı bir çat kaldırma olacak inşallah :ok:

Çevrimdışı Mahmut

Günaydın arkadaşlar,

Rüyamda zaten birkaç kez stadı görmüştüm ama bugün rüyamda stadın köşe yarıklarında otobüs hattı geçiyordu ben de her gün stadı göreceğim için sevinmiştim hatta foruma da yazarım ben bunu diyordum.    :kop: :kop: :kop:

Artık nasıl bir bilinçaltım var ben çözemedim .

Ayrıca bugün maçtan önce stadda buluşma olursa katılmak isterim, hem forumdakilerle tanışmış hem de çatının kalkmış halini görmüş olurum.

Çevrimdışı black kartal

baştan bi 30 cm kaldırdık demişlerdi şimdi işte o 30 cm olmuş inşallah devam ederde bu kadarda kalıp akşama doğru tekrar indirmezler :)
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı İhsan

Çatinin aksanlarini yerde koyup kaldırmak zaman kazandıracak derken hepten zaman kaybettirdi şu zamanı doğru kullanma işini hiç bir zaman tutturamadik neredeyse hiç bir plan zamanla paralel olarak planlandığı gibi gitmedi

Çatıyı nihayi kotunda bile kursaydık SJlerle kaldırmasanda germek gerekecekti. Zor işlem çatını kaldırılması değil, adı üstünde GERME halatları dengelli yüklerle GERMEk.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı İhsan

içimden bi ses 3m den daha fazla kaldıracaklar diyor   :tabe:  kontrol işini abarttılar belki yüksekliği de biraz yukarı çekerler.

Tahminime cıvatalar torklanmalı. 2-3 günde ancak yapılır bu iş.
Pazartesi 3m kalkar ;-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

çok şükür ınsallah bır aksılık çıkmaz mehter takımı gıbı ıkı ılerı bır gerı yapmaz çatı sıstemlı şekilde kalkış devam eder
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahooo77

Herkese günaydın, Hayırlı uğurlu olur inş tekrar yere indiğini görmeyiz.. Periscope falan yayın yok mu acaba bu heyecana ortak olmak isteyen benim gibi bir çok kişi vardır sanırım  :bandit: :halay:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 09:57:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Elini korkak alıştırma mühendis bas bas 3 az olur daha bas bas
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

iskeleler henüz alınmadı arkadaşlar 3m yükselmesini bence  beklemeyin bugün bu şekilde kalır bir süre 

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 10:02:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ben geliyorum diye korktular kaldirmaya basladilar  :evillol:
Tedbili kıyafet ile Sj lere sız bizim için butona bas biraz da sen kaldır
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı combomaxs

Bence deneme yapiliyor hemen 3 m kaldrmazlar bole kalir sorun varmi bakilir snraki seviyeye gecilir benim dusunce birden ole 3  kalkmaz bana ole geliyor

Çevrimdışı KUMANOVALI

[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 10:12:25 KUMANOVALI ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı warofpoet

mabed son sn yazdı 50cm  havada diye :) işlem devam ediyormuş.. :halay: :halay: :halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı carsi

İstanbul bugün oldukça rüzgarlı umarım etkilemez çatının yükselişini

Çevrimdışı combomaxs