Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5891178 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

arkadaslar toplanin ihtimalleri soyluyorum;

a) yonetim bir sekilde catinin bir kismini kaldiriyor, milletin algisini yonetiyor. kaldirmaya basladik diye, twitterdan bir karisi gecmeyen kalkis fotograflari cekilip tekrar indiriliyor.
b)bu kontrol isi bizim anladigimiz gibi degil, cati her kaldirilisindan sonra tekrar indirilip kontroller devam ettiriliyor.
c)catinin ust tarafini tasiyan kubixlerden kurtuldu cati alt taraf hala sabit yerinde duruyor.
d)cok buyk bir sorun var bu taraftardan gizleniyor. bu hafta kaldiricaz, hafta sonu tavanda olur diye bizi sisiriyorlar.

bunlardan ilk secenek cok sacma olabilir ama herseyi dusundum. bunun baska bir aciklamasi yok. buyuk ihtimalle tekrar bir sorun olustu onunla alakali islemler yapiliyor ve bu taraftardan sir gibi saklaniyor. statin icinde @bjk_mabet bile ya bu durumdan haberdar degil ya da bize soylemiyor. umarim telafisi olmayan bir sorun yoktur

evet bugune kadar cati hakkinda tek kelime olumsuz konusmadim ama bir sorun oldugu acik. yonetim sorun neyse bunu taraftarla paylasmakla yukumlu.

Çevrimdışı EagleForce

Sanirim catinin simulasyonlari yapilirken bazi seyler gozardi edildi, etkisinin az olacagi dusunuldu falan. Simdi gercekte oyle olmadigi anlasildi ve ya ne yapacaklarini tam bilmiyorlar ya da yapilmasi gerekenler cok zaman aliyor. Her durumda bir planlama hatasi var. Bir isin zor olmasi cok gec yapilmasini gerektirmez. Ne zorlukta ne isler yapiliyor. Planlamasini yapar bir sure koyarsin ortaya. Hesabini  kitabini bastan adam gibi yaparsan 3 asagi 5 yukari bu surede bitirirsin isi. 

Çevrimdışı heart

a) yonetim bir sekilde catinin bir kismini kaldiriyor, milletin algisini yonetiyor. kaldirmaya basladik diye, twitterdan bir karisi gecmeyen kalkis fotograflari cekilip tekrar indiriliyor.
b)bu kontrol isi bizim anladigimiz gibi degil, cati her kaldirilisindan sonra tekrar indirilip kontroller devam ettiriliyor.
c)catinin ust tarafini tasiyan kubixlerden kurtuldu cati alt taraf hala sabit yerinde duruyor.
d)cok buyk bir sorun var bu taraftardan gizleniyor. bu hafta kaldiricaz, hafta sonu tavanda olur diye bizi sisiriyorlar.

bunlardan ilk secenek cok sacma olabilir ama herseyi dusundum. bunun baska bir aciklamasi yok. buyuk ihtimalle tekrar bir sorun olustu onunla alakali islemler yapiliyor ve bu taraftardan sir gibi saklaniyor. statin icinde @bjk_mabet bile ya bu durumdan haberdar degil ya da bize soylemiyor. umarim telafisi olmayan bir sorun yoktur

evet bugune kadar cati hakkinda tek kelime olumsuz konusmadim ama bir sorun oldugu acik. yonetim sorun neyse bunu taraftarla paylasmakla yukumlu.

Çok doğru yazmışsın abi. Ama açıklamak zorunda değil. Büyük bir inşaat büyük bir iş herkesin gözü bu yapının üstünde. Muhalif kesim nereden vursakta bu işi kötülesek yöneticilere başkana çamur atsak diye uğraşırken olumsuz fikirlerin ve oluşan en ufak bir sorunun dillendirilmesi bence doğru değil.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı birkanmaraz

Konu Dışı ama  beşiktaş  arena kasımpaşa maçında stadın neresinde olacak ? veya hangi tribünde ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mouselerın altına bişeyler konmuş gibi ama inme olmamış hala havada bence çatı

Mouse Pad :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sabriozyurt

Şimdi televizyonda Türk Telekomun Fb ve Gsye yaptığı reklamı gördüm . Neymiş efendim stadyumda fiber altyapısı kurulmuş stadyum akıllı olmuş . Biz sadece akıllı olması için 30 m euro harcıyoruz adamlar internet koyarak stadyumu akıllı yapmışlar :)

Turk telekomun getirdigi sistemle bize yapilacak olani karsilastirabilecek arkadas varsa eger bir bilgilendirme yapsa super olurdu.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Efe

Konu Dışı ama  beşiktaş  arena kasımpaşa maçında stadın neresinde olacak ? veya hangi tribünde ?
batı vip üstteyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vural

Evet bir sorun var ve bu herkesten gizleniyor, Çok açık ve belli artık. Benim korkum bu şekilde kaldırılamayacağına karar verilip projenin yenilenmesi. Yönetim bugüne kadar mükemmel ötesi yönetti projeyi bin bir zorluklarla , helal olsun ama maalesef çatının gerektiği kadar üstüne düşülmemiş, dalga geçer gibi kaldır indir , kaldır indir , en son götürüp çöpe atacaklar heralde.

Çevrimdışı birkanmaraz

batı vip üstteyiz

bir daha ki sefere o zman. yanlış yerden aldık desene .

Çevrimdışı Efe

Evet bir sorun var ve bu herkesten gizleniyor, Çok açık ve belli artık. Benim korkum bu şekilde kaldırılamayacağına karar verilip projenin yenilenmesi. Yönetim bugüne kadar mükemmel ötesi yönetti projeyi bin bir zorluklarla , helal olsun ama maalesef çatının gerektiği kadar üstüne düşülmemiş, dalga geçer gibi kaldır indir , kaldır indir , en son götürüp çöpe atacaklar heralde.

valla sorun olduğunu pek sanmıyorum ama bi türlü istedikleri gibi olmadığıda kesin kaldır indir yapıyorlar bazı parçalar kaldırmaya izin vermiyor bence gerekli müdaleler yapılıyor bugünde bir çok işçi çeşitli bölgelerde çalışıyordu yarın gidip bi bakayım ne halde içerisi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

Açıklama yapacak tabi.
Ne demek yapmak zorunda mı?
Binlerce taraftarın dört gözle beklediği projeyi kimse üstü örtülü yapamaz.
Taraftardır oranın sahibi ve her adımdan bilgilendirilmeli.
Yasal olan bazı konular hariç tutulur o ayrı.

Bugündü yarınsı diye diye kaç kere beklentiye sokuluyor?
Başkanımız daha ikimgün önce boy boy TVlerde çıkıp demeseydi o zaman 4 güne çatı havada diye.
Bu ne genişliktir arkadaş.
Bari şu tarihi verdiğiniz bir aşamada tutturun.
Dalga geçer gibi hafta sonu tavanda diyor.
Siz diyorsunuz hergün 1m kalkacak.
Hergün 1m kalkacak olan çatı haftasonuna kadar nasıl gelir tavana?
Biz salak mıyız?

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz diye genel bir durum yok sen kendini öle hissedebilirsin  misal beni araya katma ben olan biteni gayet iyi anliyorum gördügüm fotolar ve @Necmi abinin zaman zaman paylasimlari beni aydinlatiyor. gidip gelip ayni konular üzerinden özellikle sen ortami karistirmaya calisiyorsun bende burda senin ne yapmaya calistigini gayet iyi anliyorum salak deyilim sali günü necmi abi cumaya kadar kontroller devam edecek dedi neden burdaki bircok kisi hala beklentide cati carsamba veya persemde kalkar diye .valla akli basinda her insan o cati kazasindan sonra bukadar beklentiye girmez ne zaman dogru zamansa kazasiz belasiz kalkmasi icin onu bekler kac gündür ortaligi bulandirmaya calisman acayip skmaya baskali tedd ...

Çevrimdışı Efe

bir daha ki sefere o zman. yanlış yerden aldık desene .
otoparkta olacağız yanımıza gelebilirsiniz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Turk telekomun getirdigi sistemle bize yapilacak olani karsilastirabilecek arkadas varsa eger bir bilgilendirme yapsa super olurdu.

Babanne çorbası vs. hazır çorba. Tipi aynı lezzeti farklı :D

Çevrimdışı birkanmaraz

otoparkta olacağız yanımıza gelebilirsiniz :)
Yarın Otoparkta görüşürüz.

Çevrimdışı sabriozyurt

valla sorun olduğunu pek sanmıyorum ama bi türlü istedikleri gibi olmadığıda kesin kaldır indir yapıyorlar bazı parçalar kaldırmaya izin vermiyor bence gerekli müdaleler yapılıyor bugünde bir çok işçi çeşitli bölgelerde çalışıyordu yarın gidip bi bakayım ne halde içerisi :)
B3nce bir kalkacak pir kalkacak.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

@Efe bu is de bir sorun var kardesim. ilk kaldirma isleminin ustunden 10 gunden fazla zaman gecti. bulonlarla sorun var dendi onlar onarildi hala sorun var belli ki. birilerinin gidip ogrenmesi lazim sorun neyle alakali. acikcasi ben artik korkuyorum halatlarla falan alakali oldugundan. cunku gorduklerimiz hep kismi kaldirma islemleri oldu.

Turkiye'de olsam bin defa gidip ogrenmistim, ama boyle durumlarda sizlerden haber bekliyoruz. Bir sorun oldugu kesin ama ne denli buyuklukte onu bir an once ogrenmek lazim.

Çevrimdışı empisayn

biz diye genel bir durum yok sen kendini öle hissedebilirsin  misal beni araya katma ben olan biteni gayet iyi anliyorum gördügüm fotolar ve @Necmi abinin zaman zaman paylasimlari beni aydinlatiyor. gidip gelip ayni konular üzerinden özellikle sen ortami karistirmaya calisiyorsun bende burda senin ne yapmaya calistigini gayet iyi anliyorum salak deyilim sali günü necmi abi cumaya kadar kontroller devam edecek dedi neden burdaki bircok kisi hala beklentide cati carsamba veya persemde kalkar diye .valla akli basinda her insan o cati kazasindan sonra bukadar beklentiye girmez ne zaman dogru zamansa kazasiz belasiz kalkmasi icin onu bekler kac gündür ortaligi bulandirmaya calisman acayip skmaya baskali tedd ...

yoo bence ortalığı bulandırmaya çalışmıyor , her postunda mantıklı sorular soruyor ve mantıklı cevaplar bekliyor .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı kadir137

Efe abi içeri girebiliyosan beni de alabilir misin ya? Okulum Beşiktaşta, stada gidip gidip dışarıdan bakıp yetim gibi geri dönüyorum bayağa koyuyor içeri girememek abi :(
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı tedd

Ortalığı bulandırmak gibi bir niyetim yok değerli kardeşim.
Ortak payda Beşiktaş.
Sence ben burada ortalığı karıştırarak nasıl bir fayda sağlayabilirim?
Sitenin admini değilim hak sahibi değilim.
Bu stada zamanında dönememenin öfkesini yaşıyorum o kadar.
Burası da özgür bir platform olduğuna göre bunu herkesle paylaşıyorum.

Yapılan işlere hiçbir zaman kolay da demedim. küçük görmedim.
Derdim şu... 17m eur bir çatı deneme yanılmaya mı kaldı?
Ciddiyetsizlik söz konusu ise klubümüz bunu tedarikçilerden sormalı.
Bu para klübümüzün parası.
Hepimizin bilet, forma, ürün, digiturk vs.den toplanan paralar
Kendini bu oluşumun dışında görüyorsan diyecek sözüm yok.

Bu sezon sonu şampiyonluk yine geçen seneki gibi son 4 haftada elden kaçarsa işte o zaman
keşke yönetim işi sıkı tutsaydı da maçlarımızı içeride oynayabilseydik diye serzenişleri çok görürüz.
Ben bu stad konusunda çok sabırsızım değerli kardeşim.
Biran önce takımımı orada izlemek ve desteklemek istiyorum.

Seni yöneten kişilerin verdiği tarihler sürekli tırt çıkarsa senin inancın kırılır.
Kaldı ki Fikret başkanı çok severim.
Elinden 100yıl formasını hediye olarak almışlığım da vardır.
Bizzatihi stad konusunu görüştüm bu sürecin en başında.
Bu süreçteki cesaretini ve gayretlerini ne kadar takdir ediyorsam da,
Yine aynı süreçteki plansızlık ve tarih tutturamazlığını eleştirebilirim diye düşünüyorum.

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı sağduyu

Eğer bir sorun varsa, endişem odur ki, çatıyı taşıyacak metal kolonlarda veya kolonların betonarme kirişlere bağlantılarında zayıflık ortaya çıkmasıdır.

Daha önce, üçgen elemanların iskeleden çökmesinde de bu endişem gerçekleşmişti. Umarım bu sefer öyle olmaz.

Tekrar ediyorum, metal kolonlarla ilgili veya onların bağlantılarında sorun çıkmışsa iş çok ciddidir, bunun dışında oluşabilecek sorunlar çözülebilecek sorunlardır.

Bunu bir inşaatçı olarak söylüyorum.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Efe

Efe abi içeri girebiliyosan beni de alabilir misin ya? Okulum Beşiktaşta, stada gidip gidip dışarıdan bakıp yetim gibi geri dönüyorum bayağa koyuyor içeri girememek abi :(
içeri girmek şuan sıkıntı ben yarın içeri girmeyeceğim ama daha sonra mabet seni stadta gezdirebilir çatı kalkana kadar içeri girmek sıkıntı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe bu is de bir sorun var kardesim. ilk kaldirma isleminin ustunden 10 gunden fazla zaman gecti. bulonlarla sorun var dendi onlar onarildi hala sorun var belli ki. birilerinin gidip ogrenmesi lazim sorun neyle alakali. acikcasi ben artik korkuyorum halatlarla falan alakali oldugundan. cunku gorduklerimiz hep kismi kaldirma islemleri oldu.

Turkiye'de olsam bin defa gidip ogrenmistim, ama boyle durumlarda sizlerden haber bekliyoruz. Bir sorun oldugu kesin ama ne denli buyuklukte onu bir an once ogrenmek lazim.
yok sorun olsa borular havaya kalkmazdı belkide rutin yapılması gerekenler yapılıyordur sonuçta teknik bilgi olarak çok azını biliyoruz belkide bir çok şeyi söyleemediler onalrı yapıyorlar yarın çıplak gözle bakacağım neler oluyor diye ona göre yazarım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı umutcoban

Arkadaşlar stadın çatı montajı, çim serimi ve ince işçilikleri haziran ayına kadar anca biter. Yapılan işleri takip edip detaylarını öğrenmek varken evet bugün bu yapılmış klima gelmiş çatı üzerinde çalışılmış tavanlar kaplanmış vs diye bakmamız gerekirken niye olmadı niye kalkmadı niye inmedi niye böyle oldu şeklinde cümlelerle kendi canınızı sıkmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Bu sürecin keyfini çıkarmaya çalışın. Stad tamamlanınca neyi takip edeceksiniz merak ediyorum  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Şu konuyu söyliyimde komplo teorilerinizi ona göre dizayn edin. SJ'lerin geri bırakması yok diye söylendi.  :evillol: