Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5891050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı can1903

arkadaşlar mantıkende 2016-2017 sezonunda açılması lazım 3-4 maçlığına açılması işleri alel aceleye ve eksiği gediğiyle açılması demek... bi istisna hariç eğer şampiyon olursak kutlamayı statda yapmak için maç oynamamak şartıyla stadı açabilirler
o 3-4 maç şampiyonluk maçı olursa  :by2: :by2: :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Bence Çatı bi seviye kaldırıldı altlarına takoz gibi birşey koyuldu sonra yeniden o takozlar üzerine indirildi işaretlediğim yerdeki halat gergin değil mesela ama oda aynı seviyede duruyor diğerleriyle

@Burak Akay

gordugum kadariyla o ortadaki halatlar zaten cekilmiyor strandjack yok.

Çevrimdışı Oktay

o 3-4 maç şampiyonluk maçı olursa  :by2: :by2: :by2:
30 maçı götüren son 4 maçıda götürür

Çevrimdışı ihsanakkanat

Canınızı sıkmayın, takımımız iyiyken keyfini çıkartın. Gelin yarın stada zevkle top izleyin. Yarın için endişe etmekten bugünden zevk alamaz hale geldik. Nasıl olsa stadımız öyle ya da böyle bitecek. Bu sene takımımız şampiyon olacak inşallah biz de stadımız yokken onların yanındaydık diyeceğiz.

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sezon bilic yüzünden gitti şampiyonluk :) Yeri burası değil ama gelin beşiktaş futbol konu başlığında konuşalım :D

Çevrimdışı Kartal39

Bu sezon maç sonlarını veya öne geçtikten sonraki bölümleri daha iyi oynuyoruz. Birde geçen sezona göre kadro derinliği daha fazla. Bu yüzden geçen sezon gibi olmaz inşallah.Gönül tabiki biran önce mabedimizde maç oynamayı istiyor ancak telafisi mümkün olmayacak hatalarla karşılaşmamak adına önümüzdeki sezon mabette olmakta beni tatmin eder.

Çevrimdışı cessolupus

stat 2016 2017 sezonun ikinci milli maç arasından sonra evimizde oynayacağımız ilk maçla açılır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Şimdi televizyonda Türk Telekomun Fb ve Gsye yaptığı reklamı gördüm . Neymiş efendim stadyumda fiber altyapısı kurulmuş stadyum akıllı olmuş . Biz sadece akıllı olması için 30 m euro harcıyoruz adamlar internet koyarak stadyumu akıllı yapmışlar :)

Çevrimdışı empisayn

çok sevdiğin biliç hocanla bu kadar olurdu...  :evillol: :evillol:

stad ve taraftar baskısının önemini daha 1 hafta önceki derbiyi hatırlatarak söylemek istiyorum . tolgayı çıkarıp necip'i alan bilic ile bile rakibi ve hakemi baskı altına alırdık . en azından 80. dakikadan sonra bu kadar rahat gelemezlerdi  :claps:

neyse bu gidişle gerçeği asla öğrenemeyeceğiz , teşekkürler dünyanın en zor çatısı , teşekkürler fransızlar  :steamed:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı tedd

Kardeşim fransız firma kazadan sonra çok arıza çıkartmış
ciddi hesap sormuş siz nasıl benim adımı böyle bir kazanın içine sokarsınız
diye ve bundan sonra böyle bir şeyin en ufak bir şüphesini bile yaşamak istemiyorum demiş
ve milyonda bir bile risk görsem ben buna izin vermem demiş ve o günden beride iç denetim
en son noktasına kadar defalarca yapılıyor fransızlar ikna olmadığı sürece o çatı kalkmıyor
ve fransızlar bu konuda çok hassaslar.
Fransız firma güvenlik konusunda o kadar hassassa önlemini baştan alsaydı. İz inşaatı taşeronu gibi çalıştırmayıp ipleri eline alsaydı. Banane Fransız firmanın namından.
Fransız firmaya yaptırım varmı geç teslimattan dolayı? Şu gün teslim edecem deyip etmediğinde bir ceza ödüyor mu? Elin Fransız firması düşünüyor mu benim bu sezon bir maçımı dahi içeride oynamamın ne kadar önemli olduğunu?
Bulonların sağlam olup olmadığı yük bindirilince mi belli oluyor?
Nerede kaldı bunun teknolojisi simulasyonu?
Deneme yanılma tahtası mı bu çatı?
Daha önce benzeri projelerde çalışmamışlar mı?
Ne gibi aksiliklerin olabileceği önceden bilinmiyormuş mu?

Bak VSL heavy lifting firmasına. Youtube da kaç tane stadyum videosu var? Hani bu Fransız firmanın videoları nerede? Vodafone arena onların kobayı mı?

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimiçi COB

Nebiçim riskmiş arkadaş,  bir aydir ne olduğunu anlayamadilar,  riske çözüm bulmak 1 ay mi gerektiriyor. 

Necmi abinin mesajindan anladiğim bu çatı cuma da kalkmaz Pazartesi de. Fransizlarin keyfini bekleyeceğiz. Ticari kaygilarinin cani cehenneme, sanki bizim ticari kaybimiz yok.

Ayrica biri şu firmanin ismini yazabilir mi? En azindan mail atayim,  içimdeki küfürleri sahibine ulaştirayim.

Çevrimdışı tedd

neden açıklama yapılsın adamlar işmi yapacak açıklamamı yapacak
hoş yaptıklarındada yerin dibine sokuyorsunuz
Dünya üzerinde hangi işde hangi şirket kalkmış açıklama yapmış
bak havaalanı inşaatı var oda bizim paramızla yapılıyor varmı bir bilgin
yada körfez geçişi inşaatı var ne biliyorsun
bu güne kadar bir açıklama yapıyorlarsada bunu sadece taraftarın merakını gidermek için
yapıyorlardı yoksa mecbur olduklarından değil zaten normal olanı yapılmaması
ne açıklamasından bahsediyorsun resim çekmek bile yasak bunu biliyormusunuz
çatı bölümünü şirketin kendi güvenliği koruyor Beşiktaş güvenliği bile karışmıyor
şirket işini yapmakla yükümlüdür bilgi vermekle değil siz iş dünyasını ne sanıyorsunuz
bende iş yapıyorum şantiyelerde ve yaptığım işle ilgili bilgiyi iş sahibine bile vermem
bunlar ticari sırlardır yaptığım işin şantiye dışı üretimini nerde yaptığımı bile bilmezler
söylemek mecburiyetinde değilim zaten söylersende kötüye kullanılır. Geçen arkadaş bir şantiyeye mermer
satıyordu adamlar gelen kamyonlardan adresi almışlar ve direk arkadaşı bypass etmişler.
bu firmada dünyanın en zor çatılarından birini yapıyor ve bununla ilgili bir bilgi vermek istememesi
açıklama yapmaması gayet normal bir durum sen kendini düşünüyorsun adamın kaç tane rakibi var biliyormusun
düşünün membran konusunda Türkiyede kaç firma çıktı kötülemeye başladı yok ucuz olduğu için
kalitesiz mal seçilmişmiş yok stadda uygun bir malzeme değilmiş ya binaya uygun olanın stada uygun olmaması diye bir
durum olurmu stadı özel kılan ne birde ucuz dedikleri malzemenin aslında etfe den daha pahalı olduğu ve
daha özellikli olduğu ortaya çıktı
Açıklama yapacak tabi.
Ne demek yapmak zorunda mı?
Binlerce taraftarın dört gözle beklediği projeyi kimse üstü örtülü yapamaz.
Taraftardır oranın sahibi ve her adımdan bilgilendirilmeli.
Yasal olan bazı konular hariç tutulur o ayrı.

Bugündü yarınsı diye diye kaç kere beklentiye sokuluyor?
Başkanımız daha ikimgün önce boy boy TVlerde çıkıp demeseydi o zaman 4 güne çatı havada diye.
Bu ne genişliktir arkadaş.
Bari şu tarihi verdiğiniz bir aşamada tutturun.
Dalga geçer gibi hafta sonu tavanda diyor.
Siz diyorsunuz hergün 1m kalkacak.
Hergün 1m kalkacak olan çatı haftasonuna kadar nasıl gelir tavana?
Biz salak mıyız?

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kralkartal

Bu çatının kalktıgını dünya gözüyle görürmüyüz acaba. Stad 1 eylül 2016’ya çimleri oturmuş bir şekilde hazır olsun baska istegim yok...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu başlığa biraz ara vermenin tam vakti..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı martin40

Basligin 100 sayfasi, "Kalkti mi" mesajlariya dolu ..

Çevrimdışı heart

Eleştirininde bir sınırı var arkadaşlar. Saygınızı kaybetmeyin. Sevsenizde sevmesenizde o insan türkiyenin en büyük camiasının başkanı. Eleştirebilirsiniz ama hakaret etmeye hakkınız yok.
Evet zor bir çatı sistemi. Bize düşen sadece beklemek. Evet açıklama bekliyoruz hakkımız. Ama yapmadıkları içinde kimseyi suçlamaya hakkımız yok. Herkesin gözü bu inşaatın üzerindeyken bu kadar hassas olaylar hakkında açıklama yapmak çok doğru olmaz. Sadece sabredicez.
Allah yardımcımız olsun. Kazasız belasız bitirelim.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı tedd

Eleştirininde bir sınırı var arkadaşlar. Saygınızı kaybetmeyin. Sevsenizde sevmesenizde o insan türkiyenin en büyük camiasının başkanı. Eleştirebilirsiniz ama hakaret etmeye hakkınız yok.
Evet zor bir çatı sistemi. Bize düşen sadece beklemek. Evet açıklama bekliyoruz hakkımız. Ama yapmadıkları içinde kimseyi suçlamaya hakkımız yok. Herkesin gözü bu inşaatın üzerindeyken bu kadar hassas olaylar hakkında açıklama yapmak çok doğru olmaz. Sadece sabredicez.
Allah yardımcımız olsun. Kazasız belasız bitirelim.
Hakaret? Kime nerede?

SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tugay

İşin hesaplama boyutunu bilmem ama ilk gördüğümden beri bu çatının kaldırılamayacağını düşünüyorum.Bence çelik bölüm üst bölümden de halatlarla tutturulmalıydı.Bu gidişle ben bu stadın açıldığını göremem nedense bana çok uzak bir ihtimal olarak geliyor.

Çevrimdışı capo di capi

Boşuna birbirimizi kırmanın, üzmenin lüzumu yok. Belli ki bu sezona stad yetişmez. Yapacak birşey yok. Takıma yoğunlaşıp bu sene geçen sene ki hatalara düşmeden. Tam destek full trübünlerle yeni sezonda yeni stadımızda takımımızı şampiyon görmek. Şampiyonlar liginde görmek. Gomez'i gol kralı görmek. Stad stad diyip takımı ikinci plana atıyoruz. Üçüncü değil birinci olalım artık.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı ALBATROS

mouselerın altına bişeyler konmuş gibi ama inme olmamış hala havada bence çatı

Çevrimdışı doganay

Bu sezondan umudu keseli cok oldu zaten. Siz hala bu sezona yetismesini umuyorsunuz. Gelecek sezonu kacirmayalimda.