biz diye genel bir durum yok sen kendini öle hissedebilirsin misal beni araya katma ben olan biteni gayet iyi anliyorum gördügüm fotolar ve @Necmi abinin zaman zaman paylasimlari beni aydinlatiyor. gidip gelip ayni konular üzerinden özellikle sen ortami karistirmaya calisiyorsun bende burda senin ne yapmaya calistigini gayet iyi anliyorum salak deyilim sali günü necmi abi cumaya kadar kontroller devam edecek dedi neden burdaki bircok kisi hala beklentide cati carsamba veya persemde kalkar diye .valla akli basinda her insan o cati kazasindan sonra bukadar beklentiye girmez ne zaman dogru zamansa kazasiz belasiz kalkmasi icin onu bekler kac gündür ortaligi bulandirmaya calisman acayip skmaya baskali tedd ...
Ortalığı bulandırmak gibi bir niyetim yok değerli kardeşim.
Ortak payda Beşiktaş.
Sence ben burada ortalığı karıştırarak nasıl bir fayda sağlayabilirim?
Sitenin admini değilim hak sahibi değilim.
Bu stada zamanında dönememenin öfkesini yaşıyorum o kadar.
Burası da özgür bir platform olduğuna göre bunu herkesle paylaşıyorum.
Yapılan işlere hiçbir zaman kolay da demedim. küçük görmedim.
Derdim şu... 17m eur bir çatı deneme yanılmaya mı kaldı?
Ciddiyetsizlik söz konusu ise klubümüz bunu tedarikçilerden sormalı.
Bu para klübümüzün parası.
Hepimizin bilet, forma, ürün, digiturk vs.den toplanan paralar
Kendini bu oluşumun dışında görüyorsan diyecek sözüm yok.
Bu sezon sonu şampiyonluk yine geçen seneki gibi son 4 haftada elden kaçarsa işte o zaman
keşke yönetim işi sıkı tutsaydı da maçlarımızı içeride oynayabilseydik diye serzenişleri çok görürüz.
Ben bu stad konusunda çok sabırsızım değerli kardeşim.
Biran önce takımımı orada izlemek ve desteklemek istiyorum.
Seni yöneten kişilerin verdiği tarihler sürekli tırt çıkarsa senin inancın kırılır.
Kaldı ki Fikret başkanı çok severim.
Elinden 100yıl formasını hediye olarak almışlığım da vardır.
Bizzatihi stad konusunu görüştüm bu sürecin en başında.
Bu süreçteki cesaretini ve gayretlerini ne kadar takdir ediyorsam da,
Yine aynı süreçteki plansızlık ve tarih tutturamazlığını eleştirebilirim diye düşünüyorum.
SM-T807 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi