Abicim neden kin nefrete sürüklüyorsun bu insanları anlamış değilim ?
Bütün ömürleri boyunca bizden uzak olmak istediler ne demek ben buna katılmıyorum bunu kimse bilemez ama sadece tahmin edebilir kesin bir ifade söyleyemez bununla ilgili. 100 yıllık tarihte hiç mi yakınlaşmadı bu camialar madem yakınlaşmadılar neden 30 sene önce herkes aynı tribünde maç seyrediyordu ??? Gs lisi Fb lisi Bjk lisi aynı stadta oynuyordu ?
yokluktan gelip oynadılar.
biz tarihin hiç bir döneminde yakınlaşmadık
nefrete sürükleyen ben değilim bunu bizzat kendileri yapıyor zaten
ben sadece yapılanlara karşı dik durmamız gerekiyor diyorum biz yahudi değiliz
tokat atana diğer yanağımızı dönelim. onlar kadar kalite yoksunu takımları kendime neden rakip göreyim
bu beni yükseltmez tam tersi seviyemi onların seviyesine düşürür Rekabet eşit şartlarda olur biz onlarla eşit değiliz.
bu bir babanın oğluyla rekabeti gibi bir şey olur evet dönem dönem söz sahibi olabilir oğul ama baba hayatta olduğu
sürece evin reisi olamaz görmüyormusun biraz kıpırdansak rüzgarımız bile onları korkutmaya yetiyor bırak demirkolu
falan adamlar şimdiden bu sene şampiyon olurlarsa önümüzdeki 5 seneye damga vururlar korkusundalar ve sürekli seslendiriyorlarki
birileri bizi engellesin diye Ermanı unuttunuzmu tv den anons etti biri bu Beşiktaşı durdursun diye peşinden samsun faciası geldi
çünkü o dönemde ligi ezecek bir kadro yapısına ulaşmıştık ne dostluğu ya onlar benim düşmanım olmaya bile laik değiller.
ben düşmanıma bile değer veririm ciddiye alırım bunların benim gözümde o kadar bile değeri yok hükümsüzler