Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897658 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Mehmet Demirkol, "Vodafone Arena'nın açılışı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yapılacak 3'lü turnuvayla açılmalı. Futbolun büyüdüğü yer orası. O stat Beşiktaş'ın ama Galatasaray ve Fenerbahçe için de çok önemli bir yer. Biz dost değiliz diye bir şey yok. Biz dostuz. Bu 3 takım bunu yapabilir, başarabilir"
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tedd

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ahmetx

Aslında insanların sinirini bozan habire tarih verilmesi. Bu zamana kadar tarih verilmeden çalışıyoruz taraftarın içi rahat olsun denilseydi bu kadar beklenti olmayacaktı.

Tarih verildikçe gecikme yaşanıyor havası yaratılıyor. Ilk baştan yeni sezona açacağız denilseydi bu ka dar gerginlik olmayacaktı.

Denilecek şey çok basit ve net.

'Stadı eksiksiz açmak istiyoruz. Bu sebeple yeni sezona var gücümüzle çalışıyoruz'

Kendi kendimizi zora sokmakta üstümüze yok yemin ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insanların sinirini bozan şey çatının 1 aydır kaldırılamayışı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

Mehmet Demirkol, "Vodafone Arena'nın açılışı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yapılacak 3'lü turnuvayla açılmalı. Futbolun büyüdüğü yer orası. O stat Beşiktaş'ın ama Galatasaray ve Fenerbahçe için de çok önemli bir yer. Biz dost değiliz diye bir şey yok. Biz dostuz. Bu 3 takım bunu yapabilir, başarabilir"
Bu yapıldığı anda bize karsi olası bi fb gs galibiyeti bu adamların ağzına senelerce laf verir. Mehmet Demirkol'un yorumlarını beğenirim ama bazen saçmalıyor.

Stadsiz kaldigimizda stadını bize açmayann adamları mı açılışa davet edicez? Hadi ordan!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Benim foruma önerim bu sezon açılış beklemeyelim nasıl olsa çatı kalkar sezona oynarız diye düşünelim .Ben öyle yapıyorum üzerimdeki stad stresini attım  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ahmett.67

Arkadaslar zaten suan cati kalkmis durumda sadece altaki iskelelr duruyor kontrlerdn sonra birazdaha kaldrp iskeleyi alcaklar otamatikman suan 3 m zaten
3m? :alala:

Çevrimdışı bertanb

çok büyük bir saçmalık!!! NET
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı warofpoet

Başkan halen uslanmıyor ve tarih veriyor. Neymiş haftasonuna kadar çatı yerine takılırmış. Ulan önümüzde hafta sonuna 1 gün var ve çatı yerinden oynamamış. Artık yalama yaptı zaten başkanın tarihler. Kimse iplemiyor gibime geliyor. Yani bir motivasyon aracı olmaktan çıktı. Birileri başkana hatırlatsın:)

Aslında başkan da kendisine söylenen bilgiyi aktarıyor, fransızlar 5 günde kalkar diyorsa buna göre konuşuyor , daha sonradan iş duruyorsa bu başkanın elinde değil işi yürüten mühendislerin elinde, işin sağlıklı yürümesini sağlamak en doğrusu zaten.. Kaldı ki haftasonuna 1 gün yok, bugünün çalışması daha bitmedi perşembe ve cuma günü de var haftasonuna kadar. Ayrıca haftasonu cumartesi de çalışma olur sanıyorum. Haftasonundan kasıt haftanın son mesai bitiş tarihidir. Biraz insaflı sallamakta fayda var.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Pardon 2 gün var. Yurtdışındayım.

h.sonu havada olacaktan kasıt cmt veya pazar akşamıdır.. yani bugün dahil 4-5 gün var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Madalex

çatının kalkıp kalkmadığının pierosu var mı :D

Çevrimdışı laoban

stadin kalkip kalkmadigi hakkinda su anki durumumuz bence bu

Çevrimdışı tedd

Kaldı ki 3 gün olsun. 3 haftadır 30 cm in dahi kalkıp kalkamadığını büyüteçle ölçecek düzeydeyiz şu an. Çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. Bugün gün sonunda yine temenni mesajları uçuşuyor olacak ortalıkta. Örn. Bugün boşa geçti inş yarın hareletlenme olur. Akşama mabet bir tweet atar heyecanlanırız. Ertesi gün bir bahane mutlaka çıkar. Sonra aramızdan birileri çatının sağlam olması için bu beklemelerin ve kontrollerin olması gerektiğini bize duyarlı bir şekilde açıklar. Ve nihayet herkes yine haftasonunu pazartesi ümidiyle geçirir. Bu haftasonu da malum seçimler var. Bahane çok yani...

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı denilanz

İnanilmayacak birsey yok stad onumuzdeki sezonada yetismeyecek bu gidisle kombine aldigim tarihin uzerinde 1bucuk sene gecti. Artik yetti.
Sizin canınıza yetti ama bizim yetmedi zaten. Sabrımızın tükeniyor oluşu yanlış mevzular üzerinden mantıksız eleştirilere yöneltmemeli bizi. Doğru şeyler üzerinden yorum yapın lütfen. Nedeni defalarca açıklanmış bir şeyi eleştiri olarak önümüze koymayın. Neden hâlâ tarih veriliyor deseniz tamam ama bu çatı neden seçildi demeyin artık, ne olur? Maksimum tribün yüksekliği, minimum yükseklikte ve arkaya eğimli çatı gereksinimi bizi buna yöneltti. Çelik iskeletin neden yerde takıldığı konusunu da kısaca hatırlatayım. Bunun nedeni de yerde takılırken bile bu kadar soruna (hatta kazaya) yol açan bir işin metrelerce yukarıda yapılmasının daha zor olması. Bu açıklama bilmiyorum yetkili bir ağızdan mı yapıldı ama defalarca burada yazıldığını biliyorum. Bana da gayet mantıklı geldi. Ha size haklı bir neden gibi gelmemiş ise "şöyle bir örneği var, buyrun, işte böyle yapılmalıydı" deyin, tartışalım.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı empisayn

Kaldı ki 3 gün olsun. 3 haftadır 30 cm in dahi kalkıp kalkamadığını büyüteçle ölçecek düzeydeyiz şu an. Çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. Bugün gün sonunda yine temenni mesajları uçuşuyor olacak ortalıkta. Örn. Bugün boşa geçti inş yarın hareletlenme olur. Akşama mabet bir tweet atar heyecanlanırız. Ertesi gün bir bahane mutlaka çıkar. Sonra aramızdan birileri çatının sağlam olması için bu beklemelerin ve kontrollerin olması gerektiğini bize duyarlı bir şekilde açıklar. Ve nihayet herkes yine haftasonunu pazartesi ümidiyle geçirir. Bu haftasonu da malum seçimler var. Bahane çok yani...

imzamı atarım .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı KUMANOVALI

adam dün güzelce foto paylaştı, tamamen destekten ayrıldı dedi.. daha ne yapsın?

güzel kardeşim

aşağıdaki linkteki fotolardan hangisinde kalktığına dair bir emsal var

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-28-ekim-2015-12-30.html

dün gösterdiğine gelince
bundan bir hafta evvelde havada foto vardı ama kalkmamıştı !

bir önceki mesajımda da belirttim

fotolara baktım

bana kalkmamış gibi geldi...

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Hı Hı Evet, bizi statlarında ağırlayan 2 Büyük (!) Takıma da Teşekkür etmiş oluruz.

Çevrimdışı baro19

Tamam Kardeşiz Dostuz... Fakat biz o turnuvada Şampiyon olamazsak karşı takım taraftarının ağzına laf vermiş oluruz.Hiç gereği yok getirin dünyaca ünlü takımı bari Dünyada reklam olur...

Çevrimdışı FARUK

zamanında stat bulamıyorlar diye yönetimimizi elestirecegine gs ve fb yi eleştirecekti abi nasıl statlarini paylaşmazlar diye
o zaman bunu söyleyemeye nin bugun bunu beklemeye veya arzu etmesine hakkı yok
Bu beklentisi samimi değil
stat konusunda kimse bizden bunu beklemesin veya bu konuda sitem etmesin zira en hassas konumuz
tamamen kendi görüşümdür

Çevrimdışı warofpoet

insanlar beklenti içine girdi diye zaten bu stres, ama insanların yapacak bişeyi de yok zaten işin başındaki adam ne zaman kaldırıyoruz derse güvenli bir şekilde o zaman kalkacak. işi yaydıklarını düşünüyorsanız onu bilemem de ben öyle düşünmüyorum. kolay bir iş değil sonuçta, çok büyük paralarla yapılan bir iş, 850 tonluk bir yapıda en ufak bir sorun daha büyük sorunlara yol açmasın diye bu titizlik. haa sabırsızız taraftar olarak ama bahane diye nitelemek bence yanlış. eli cebinde gezmiyor sonuçta çalışanlar, keyfi bir yavaşlama olduğunu düşünmüyorum. Herkes elinden geleni yapıyor yapmalı da.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Erhan

Fotolara göre geri indirilmiş gözüküyor.Ayrıca mustafanın (facebooktan almış) sitedeki fotolara göre çapraz bi tel atılmış.Onu gördüğüm anda şu ana kadar olan ümidim bitti.Çatının bu şekilde kalkması çok zor. :iblackeye:
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 15:52:01 Erhan ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

adamım

böyle birşey yaparlarsa yakarım kendimi...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Emre.Guler

Demirkol işine baksın

Bu saydığı iki sarışından hiç biri bir kez bile stadlarını bize açmadılar Allaha yakın bize uzak olsunlar

Çevrimdışı aa.aslan

Hı Hı Evet, bizi statlarında ağırlayan 2 Büyük (!) Takıma da Teşekkür etmiş oluruz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ