Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi bence onlar yok olunca bizim bir değerimiz olmaz.Çünkü bizim futbolumuz yerel avrupada ya da dünyada bir başarımız yok işte tam da bu rekabetten besleniyor.O rekabet olmazsa biz de yok oluruz.

Onlar olmazsa bizim değerimiz mi kalmaz?

Klüp yöneticileride taraftarıda bizi değersiz sayıyor zaten Sürekli 3. takım esprileri yakıştırmaları yapıyorlar. Boşverin abiler kardeşler o bahsi geçen iki takımda malesef karakter yoksunu hem yönetimi hemde taraftarları

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı harunmustak

çatı kaldırmaya çalışacağımıza bence altındaki iskeleleri alalım. bi nevi 3-4 m kalkmış oluyor otomatik olarak  :D
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ozan062

adam dün güzelce foto paylaştı, tamamen destekten ayrıldı dedi.. daha ne yapsın?

dimi artık necmi abi ve mabette kesmiyor bizleri:D

işte insanlar sözlere değil fotoğrafa itibar ediyor bunun sebebi bizimkiler değil tek sebebi yapıcaz deyip haber salıp yapmayan kimimize göre yapamayan

fransızlarrr :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mrred

Klüp yöneticileride taraftarıda bizi değersiz sayıyor zaten Sürekli 3. takım esprileri yakıştırmaları yapıyorlar. Boşverin abiler kardeşler o bahsi geçen iki takımda malesef karakter yoksunu hem yönetimi hemde taraftarları
Genelleme yapmasak iyi olur benim babam da Fenerli şimdi o da mı karakter yoksunu oluyor :D
Dün akşam Rıdvan Dilmen ile Metin Tekini seyrettim Metin Tekin tam bir beyfendi gayet medeni bir program yapıyorlar. Yöneticilerin birbirine düşman olması beni hiç ilgilendirmiyor Fb nin başkanının söylemleri ve eylemleri çok yanlış bunu zaten kendi taraftarları da söylüyor. Artık insanlar kavgacı yöneticilerden seviyesiz üsluplardan sıkıldı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi bence onlar yok olunca bizim bir değerimiz olmaz.Çünkü bizim futbolumuz yerel avrupada ya da dünyada bir başarımız yok işte tam da bu rekabetten besleniyor.O rekabet olmazsa biz de yok oluruz.
Hic bir sey olmaz !
Onlar zaten bizi saymiyorlar farkinda degilmisin???
Besiktas maci derbi degil hep yeniyoruz zaten demeye basladilar
2 Buyuk var demeye basladilar
Besiktas nizim rakibimiz degil
2 Yildizlilar
Onlar hep 3.cu , Bu ulkenin 3.cu buyugu
Koy takimina elendiler

Eger bunlari hazmedebiliyorsan diyecek sozum yok !
Ben Bunlara degil stad vermek Su bile vermem..

Taraftari karistirma Camia olarak Bes para etmez camianin onde gidenidir ikiside Seref ve karakter yoksunlari..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ibrahim

herkes çatı kalkmadı diyo ya iskelelerle birlikte kaldırıyolarsa  :evillol: :evillol: :evillol: bu ihtimali hiç düşünen yok  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı hanzadeoglu

Sana bir maçlığına stadını vermeyen takımlara açılış maçında fair play adına turnuva davetiye göndermek en hafif ifadesiyle safdilliktir. Bu durum ancak stockholm sendromu ile açıklanabilir. Eğer büyük olmak istiyorsan, mağrur olacaksın. Mağrur olmak kibirli olmak değildir. Kendi kıymetini ve değerini bilmek, bu değeri muhafaza edebilmek için tavır sergilemek anlamına gelir.
    Üç yıldır stadı olmayan ve oradan oraya koşturan bir takıma tüm kamuoyu beklentisine rağmen stadını vermeyen takımlara, Olsun büyüklük bizde kalsın diye zeytin dalı uzatmak büyüklük değil, yalnızca eziklik olur. Azıcık takımdaşlık gururu olan birisi böyle bir tavrı nasıl ister bilmiyorum. Hele böyle bir tavrı kabul etmeyen ve asla etmeyecek gururlu ve mağrur gerçek Beşiktaş taraftarlarına ergen yakıştırması yaparak (Bu arada 38 Yaşındayım) kendilerini akil insan sınıfına sokmaya çalışan tatlı su hümanistleri yok mu? onları anlamakta ne kadar zorlanıyorum bir bilseniz. 

Çevrimdışı Necmi

merak etme her zaman rekabet edeceğin bir takım çıkar
onlarla olacak diye bir kural yok zaten hiç bir zaman rakibimiz olmadılar
biz avrupa kupalarında yükselelimde rakiplerimizi onlardan seçelim
bu onur yoksunlar rakibin olsa ne olur olmasa ne olur. Biz ilk kulübüz unuttunmu onlar yokken biz vardık
bütün ömürleri boyunca bizden uzak olmak istediler bir türkiye futbol tarihine bir bak istersen
unutmayın zamanında onlar yüzünden biz kendi ligimizi kurduk bugün biz yok olmanın eşiğinde olsak
bırak çare sunmayı daha hızlı olsun diye bir tekmede onlar atar.
Şahsen onlarla olacak bir açılış maçına ben gitmem

Çevrimdışı mrred

Çatı kalksın çatı insanlar çok tahammülsüz ya fikrimizi söyledik diye bizi afaroz etcekler :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çatı kaldırmaya çalışacağımıza bence altındaki iskeleleri alalım. bi nevi 3-4 m kalkmış oluyor otomatik olarak  :D
Beklediğim Bakis açısı :biggrinking: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

aslında haklısın açılış olmasa bile osmanlı başakşehir ve konya ile dörtlü turnuva yapmak lazım
hatta ödüllü bir turnuva alır onlarıda onure etmiş oluruz yazın olur hem hazırlık maçı olur hemde herkesden önce
onları stadda öncelikli ağırlamış oluruz ve iyide bir kapak olur anlayana

evet cok mantıklı ama onlarda hayrına yapmıyorlar sonucta bizden kiralama ücretini catır catır alıyorlar

biraz üstten baktıgımda onu haketmiyorlar misal konya bosuna bizi agırlamadı stada ilgi artsın dedi gibi gibi
ama nankorde olmamak lazım ince bir cizgi onuda yoneticiye bırakmak daha iyi onlar olayları yasadı onlar bilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mrred

Hic bir sey olmaz !
Onlar zaten bizi saymiyorlar farkinda degilmisin???
Besiktas maci derbi degil hep yeniyoruz zaten demeye basladilar
2 Buyuk var demeye basladilar
Besiktas nizim rakibimiz degil
2 Yildizlilar
Onlar hep 3.cu , Bu ulkenin 3.cu buyugu
Koy takimina elendiler

Eger bunlari hazmedebiliyorsan diyecek sozum yok !
Ben Bunlara degil stad vermek Su bile vermem..

Taraftari karistirma Camia olarak Bes para etmez camianin onde gidenidir ikiside Seref ve karakter yoksunlari..

Onların derbi değil dememesi neden bu kadar sizi rahatsız ediyor ben de bunu anlamıyorum.Ya takılmayın ciddiye almayın sahada cevabını takımımız vermeye başladı işte.Çok ciddiye alıyorsunuz bırak onlar ne derse desin.Sakin ol onlar da büyük camia bizde büyük camiayız bence yanlış laflar bunlar...Neyse çatı kalksın çatı
The great gig in the sky

Çevrimdışı ekrembaser

dimi artık necmi abi ve mabette kesmiyor bizleri:D

işte insanlar sözlere değil fotoğrafa itibar ediyor bunun sebebi bizimkiler değil tek sebebi yapıcaz deyip haber salıp yapmayan kimimize göre yapamayan

fransızlarrr :icool:
Kim kardeşim bu Fransızlar söyle bizde bilelim. Merak ettim şimdi.

Çevrimdışı ahmet türken

Mehmet Demirkol, "Vodafone Arena'nın açılışı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yapılacak 3'lü turnuvayla açılmalı. Futbolun büyüdüğü yer orası. O stat Beşiktaş'ın ama Galatasaray ve Fenerbahçe için de çok önemli bir yer. Biz dost değiliz diye bir şey yok. Biz dostuz. Bu 3 takım bunu yapabilir, başarabilir"
ayıdan post ,renklilerden dost olmaz. Kırmızısı laciverti ayırmıyorum. İkiside en büyük kazıkları birbirlerinden ziyade bize atmışlardır. Mehmet Demirkol böyle bir tavside bulunacağına, size yazıklar olsun stadlarınızı açmadınız konya ankara olimpiyat başakşehir gebze dolaştırdınız milleti desin. Eğer öyle bir turnuvayla açarlarsa kombinemi kulüp binasının önünde yakar o uğursuzların açılışını yaptığı o stada bir daha adım atmam

Çevrimdışı mrred

Derbi ne demek ? Aynı şehrin iki takımının karşılaşması demek en basit tabirle. Delinin biri kuyuya taş atıyor (Ahmet Çakar) siz de onun peşinden gidiyorsunuz
The great gig in the sky

Çevrimdışı 8bir

iyi o zaman yarın ihtiyaçları olduğunda stadıda veririz o zaman :bandit:
bunun adına büyüklük denmez yalakalık denir. sokaktaki taraftarla işimiz yok
ama bu kulüpler yok olmanın eşiğinde olsun tek çaresi bizde olsun veren (Hakaret Yasak)₅.
:ok: :ok:
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Emre.Guler

Yansın sarışınların alayı
su veren itfaiyenin .....  :lol:

Çevrimdışı mrred

merak etme her zaman rekabet edeceğin bir takım çıkar
onlarla olacak diye bir kural yok zaten hiç bir zaman rakibimiz olmadılar
biz avrupa kupalarında yükselelimde rakiplerimizi onlardan seçelim
bu onur yoksunlar rakibin olsa ne olur olmasa ne olur. Biz ilk kulübüz unuttunmu onlar yokken biz vardık
bütün ömürleri boyunca bizden uzak olmak istediler bir türkiye futbol tarihine bir bak istersen
unutmayın zamanında onlar yüzünden biz kendi ligimizi kurduk bugün biz yok olmanın eşiğinde olsak
bırak çare sunmayı daha hızlı olsun diye bir tekmede onlar atar.
Şahsen onlarla olacak bir açılış maçına ben gitmem
Abicim neden kin nefrete sürüklüyorsun bu insanları anlamış değilim ?
Bütün ömürleri boyunca bizden uzak olmak istediler ne demek ben buna katılmıyorum bunu kimse bilemez ama sadece tahmin edebilir kesin bir ifade söyleyemez bununla ilgili. 100 yıllık tarihte hiç mi yakınlaşmadı bu camialar madem yakınlaşmadılar neden 30 sene önce herkes aynı tribünde maç seyrediyordu ??? Gs lisi Fb lisi Bjk lisi aynı stadta oynuyordu ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Necmi

bizim 3. büyük olmamızı dillendirmeleri sürekli olarak bizi aşağıya çekmek için
kimi aşağıya çekersin yukardakini aslında bu dillendirme onların ezikliği daha doğrusu bunun dışa
vurumu ben bu söylemi tebessümle karşılıyorum bizim açılış tarihimiz 1903 yazıyor armamızdaki ayyıldız
bizim bu ülkenin en köklü en büyük kulübü olduğumuzu işaret ediyor bunu armamızdan söküp alamazlar
ezikliklerini istedikleri kadar dışa vurabilirler bence bir sakıncası yok hiç düşünüyormusunuz neden birbirleriyle
sürekli çatışır ama nedense ikiside birbirinden değil bizden nefret ederler. birileri fransızlarla dostluk maçı
yaparken biz cepheye mühümmat taşıyorduk yanlış bilmiyorsam istiklal savaşından sonra
cepheden 4 kişi dönebildi 19 mayısı türk gençliğine kazandıran kulübüz biz sadece sahada değil Cumhuriyetin
her dönemine iz bırakmış bir kulübüz yani kimse 3. demekle biz 3. olmayız zaten olmadığımızıda içlerinde yüreklerinden biliyorlar.

Çevrimdışı pelops

@Necmi abi çatı işlemi devam ediyor demiştin yalnış hatırlamıyorsam 1-2 saat önce..var mı bi gelişme ?

Çevrimdışı mrred

bizim 3. büyük olmamızı dillendirmeleri sürekli olarak bizi aşağıya çekmek için
kimi aşağıya çekersin yukardakini aslında bu dillendirme onların ezikliği daha doğrusu bunun dışa
vurumu ben bu söylemi tebessümle karşılıyorum bizim açılış tarihimiz 1903 yazıyor armamızdaki ayyıldız
bizim bu ülkenin en köklü en büyük kulübü olduğumuzu işaret ediyor bunu armamızdan söküp alamazlar
ezikliklerini istedikleri kadar dışa vurabilirler bence bir sakıncası yok hiç düşünüyormusunuz neden birbirleriyle
sürekli çatışır ama nedense ikiside birbirinden değil bizden nefret ederler. birileri fransızlarla dostluk maçı
yaparken biz cepheye mühümmat taşıyorduk yanlış bilmiyorsam istiklal savaşından sonra
cepheden 4 kişi dönebildi 19 mayısı türk gençliğine kazandıran kulübüz biz sadece sahada değil Cumhuriyetin
her dönemine iz bırakmış bir kulübüz yani kimse 3. demekle biz 3. olmayız zaten olmadığımızıda içlerinde yüreklerinden biliyorlar.
Bjk'nin kurucularından Albay olan şahsiyet şu an ismini tam hatırlamadım Atatürk'ün kardeşini ve annesini koruduğunu yazmayı da unutmayalım lütfen
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 17:20:10 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Abicim neden kin nefrete sürüklüyorsun bu insanları anlamış değilim ?
Bütün ömürleri boyunca bizden uzak olmak istediler ne demek ben buna katılmıyorum bunu kimse bilemez ama sadece tahmin edebilir kesin bir ifade söyleyemez bununla ilgili. 100 yıllık tarihte hiç mi yakınlaşmadı bu camialar madem yakınlaşmadılar neden 30 sene önce herkes aynı tribünde maç seyrediyordu ??? Gs lisi Fb lisi Bjk lisi aynı stadta oynuyordu ?
yokluktan gelip oynadılar.
biz tarihin hiç bir döneminde yakınlaşmadık
nefrete sürükleyen ben değilim bunu bizzat kendileri yapıyor zaten
ben sadece yapılanlara karşı dik durmamız gerekiyor diyorum biz yahudi değiliz
tokat atana diğer yanağımızı dönelim. onlar kadar kalite yoksunu takımları kendime neden rakip göreyim
bu beni yükseltmez tam tersi seviyemi onların seviyesine düşürür Rekabet eşit şartlarda olur biz onlarla eşit değiliz.
bu bir babanın oğluyla rekabeti gibi bir şey olur evet dönem dönem söz sahibi olabilir oğul ama baba hayatta olduğu
sürece evin reisi olamaz görmüyormusun biraz kıpırdansak rüzgarımız bile onları korkutmaya yetiyor bırak demirkolu
falan adamlar şimdiden bu sene şampiyon olurlarsa önümüzdeki 5 seneye damga vururlar korkusundalar ve sürekli seslendiriyorlarki
birileri bizi engellesin diye Ermanı unuttunuzmu tv den anons etti biri bu Beşiktaşı durdursun diye peşinden samsun faciası geldi
çünkü o dönemde ligi ezecek bir kadro yapısına ulaşmıştık ne dostluğu ya onlar benim düşmanım olmaya bile laik değiller.
ben düşmanıma bile değer veririm ciddiye alırım bunların benim gözümde o kadar bile değeri yok hükümsüzler

Çevrimdışı vural

Stresten konu nereden nerelere gitmiş,

Ya arkadaşlar şu stat max.hızda ilerlese  en fazla 2 tane Anadolu klubüyle 2 tane maç yapıcaksın içerde , neden bu gerginlik stres, bitiriyoruz artık işte sonuna  , geldik, hayırlısı ne zamansa o zaman açılsın.

Konu Beşiktaşın büyüklüğüne gelince arkadaşlar sağolsun örneklerle açıklamaya çalışıyor , neyi tartışıyorsunuz arkadaşlar EN BÜYÜK BEŞKTAŞ.