Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Iki sorum var 1. Fotografta ne yapiliyor
2. Forograftaki nedir :)
1. fotoda prekastlar merdivenlere işlem yapılıyor sanırım
2. fotodaki germe işlemini yapan bir şey galiba çapraz halatları geriyor

Çevrimdışı ErsinA.

öğlen saatleri bu :)

tamam o zaman dün öğlen çekip bugün yayınladılar.  :)

Vodafone Arena hesabının sürekli geriden geldiğini düşünürsek ihtimal dahilinde aslında.

Çevrimdışı ozan062

her kolon arasına bir görevli lazım  :lol:

zaten o kadar cok oda ve mt2 varki güvenlik ihtiyacının  haddi hesabı yok acaba kimle anlastılar hiç bilgi varmı??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O kadar dağın başında çile çektikten sonra gelip stada zarar verecek kadar akılsız varsa kulüpten uzak dursun zaten.

Konuya en yabancı olan bile bıktığı için daha çok dikkat edilir diye düşünüyorum. Çoğunluk gözünden bile sakınacak.
Isin icine Alkol girdimi hersey değişir ki bizim taraftar Koy icinde Icmeden maca gitmez :tabe:
Tabiki sakinacagiz ama Zarar verenler mitlaka cikacaktir
Birde heryere spreyle yazmayi sevenler var , Kufekilere yazi yazarlar diye Aklim cikiyor :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kerem firat stadtaysan bi kac foto cek be sana zahmet tam ne olmus gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

iyi hoşuz güzel taraftarımız var ama sağa sola zarar vermeden eğlenemeyi ve desteklemeyi bilmiyoruz. bu bilincimiz yok maalsef. olimpiyata giderken metroyu sallayan mı duvara yazı yazan mı istersin. yeni stadda bu bilincin oturması lazım.

cok gelişmiş dediğimiz ingilterede ve fransada daha beterlerini  yapıyorlar:))) bizle alakası yok her türden isann geliyor oraya tabiki cıkıklar olacak dogası gereği

Çevrimdışı Kadir G.

Isin icine Alkol girdimi hersey değişir ki bizim taraftar Koy icinde Icmeden maca gitmez :tabe:
Tabiki sakinacagiz ama Zarar verenler mitlaka cikacaktir
Birde heryere spreyle yazmayi sevenler var , Kufekilere yazi yazarlar diye Aklim cikiyor :by2:

İçen de normal insanlar gibi ağzıyla içsin.
Birayla başka alemlere giden varsa içmesin ne diyeyim.

Çevrimdışı SDemirsoy

tamam o zaman dün öğlen çekip bugün yayınladılar.  :)

Vodafone Arena hesabının sürekli geriden geldiğini düşünürsek ihtimal dahilinde aslında.
güneş kapalı tribün hizasından doğup kabataş yönüne doğru batıyor resimde güneş ortalama gümüşsuyu üstünde olduğuna göre saat 12-1 arası :D

Çevrimdışı mrred

Herkese merhaba umarım güzel bir gün olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı ensdndr

Stadın ve çatının ilerlemesi ile ilgili sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz ve sabrımızın sınırının zorlandığı zamanları yaşadığımız kesin.
Ancak şunu da bilmeliyiz ki biz tamamen işin seyircisiyiz, işin içinde olanlar da inanın bizden daha çok istiyorlardır bu çatıyı bir an önce kaldırıp zemin ve koltuk işine başlamayı. Hangimiz sorumlusu olduğumuz bir işi sallamak isteriz?? Biraz empati diyorum ve yoğun eleştiri yerine kazasız ilerlemesi için temenni ve dilek ve dua talep ediyorum sevgili forum ahalisi. Bu vesile ile tüm forum üyelerinin ve yöneticilerinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını tebrik ederim.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

İçen de normal insanlar gibi ağzıyla içsin.
Birayla başka alemlere giden varsa içmesin ne diyeyim.
Bizde Normal yok ki :D
Herkes SAKAT :bandit:
Icince saptiriyor bizim taraftar..

Çevrimdışı bhdr

Aylardır takip ediyorum forumu olanı biteni. Sizinle sevinip sizinle hüzünlendiğim ve heyecanlandığım zamanlar oldu ve nihayetinde içinde bulunduğumuz ve tanıklık ettiğimiz Beşiktaşımızın şu tarihi günlerine bir kaç cümleyle de olsa not düşmek vakti geldi diye düşündüm.. :) Selamlar. Saygılar.

Çevrimdışı ozan062

inşaatçı başkan istemiyoruz der gelip twitırda koltuk başına maliyet hesaplar geçiniz :)

sorma birde adam yonetimdeyken kurumsal hafıza için büyük uğraslar vermiş miş
o zaman niye atlıyon bu konulara dimi :evillol:

yedirmemene hiç şaşırmadım kafalarınız çok uyuyor :)

inanırmısın yanımda iki arkadasımdaha var,, ve bu adam bana yazar bu mesajdan sonra diye dediydim

fazla değil 3 dakka sonra hop yazıverdin :lol:

napalım kafamız uyacak çnk muhalefeti oyle dıslıyonuzki dıslananlar oalrak kafayı sıyırıyoruz ve sonucu goruyorsunuz işte :eyes

Çevrimdışı bjkfatih63

Aylardır takip ediyorum forumu olanı biteni. Sizinle sevinip sizinle hüzünlendiğim ve heyecanlandığım zamanlar oldu ve nihayetinde içinde bulunduğumuz ve tanıklık ettiğimiz Beşiktaşımızın şu tarihi günlerine bir kaç cümleyle de olsa not düşmek vakti geldi diye düşündüm.. :) Selamlar. Saygılar.
:hosgeldin

Çevrimdışı KOCABALTA

Çatı kalkmaya devam ediyormu bir de çatı kalktıktan sonra strand jack lerin toplanması beklenecek mi??

Çevrimdışı FARUK

merhaba , hoşgeldiniz

Çevrimdışı FARUK

resmi hesabın ekledigi fotograflardaki güneşin konumu ögleden sonrayı gösteriyor arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce eklendigi düşünüldügünde bugüne ait olması mümkün degil bence

Çevrimdışı sabriozyurt

Kalkti mii indi mi derken bana inme inecek yok mu aydinlatacak bu isi

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı SDemirsoy

resmi hesabın ekledigi fotograflardaki güneşin konumu ögleden sonrayı gösteriyor arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce eklendigi düşünüldügünde bugüne ait olması mümkün degil bence

bencede hocam :)

Çevrimdışı faith

esasen şunu sormak lazım, mabet neden susuyor? Genelde bu sessizliğinin altından pek olumlu şeyler çıkmıyor! Bu sebeple maalesef pek olumlu düşünemiyorum. Lakin çatı kalktı mı, kalmadı mı insanları bu soru işaretin uzaklaştırmak bu kadar zor olmasa gerek. :by2:

Çevrimdışı ekrembaser

zaten bilmediği bir yerden dalıyor ama diğer dedikleri gercek biz izmirde bile kendi aramızda toplantılarda ne bilgiler alıyoruz,,

baskan bir keresinde söylemişti bizim camianın dedikoduları meshurdur diye,, haklı cnk sen borsaya bildirildi diyorsun ama bildilrilmeyende var arkadaslık ilişkiside var varogluda var,,

muhasebelştirdiğin misal 50milyon tl sadece hafriyat ama sen o sıraya gelene kadar yaptıgın bi ton sey var ama onlar daha bildirilmemiş ilk divandan bahsediyorum yıl  yada 2012 olacaktı...
kafada hersey net değil o sebeble delleniyor muhalefet,, diğerleri sen iyi yaptın iyi hossun diye diye sorgulamaktan kacıyor ,, sorgulayanı hurra kovalıyorlar:) yanlıs yerden giriyor ama temelinde yaptıgı dogru

:evillol: ama öyle sen ve senin gibiler olmazsa ben bir hiçim,,

elde tek o adam var bizde ona sarıldık ki ben yüzyüzede konusma fırsatı bulmustum bir kaç kez yazdım,, ama daha o zamanlar baskanlık falan yoktu aklında severim onu ve yakında gordugum için :super:

sarıldıgı bosverin siz takılmayın laf olsun diye dedik sonra baska yerlere cekilmesin :biggrinking:

bu kadar kişi onu konusuyorsa demekki birseyleri basarmıs bu adam
İzmir'deki toplantılarda fulya'nın peşkeş çekilmesini sahte evrak yüzünden uefa'ya katılmamamız nedeniyle uğradığımız zararı mendes'e verilen 20 milyon doları da yatırıyomusunuz masaya yoksa onlar unutulup gitti mi

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Foruma ve yazarlara iyi niyetle yapıcı bir eleştiri getirmek isterim:

Bu kadar konu dışı tartışma ve yorum beni forumdan soğutuyor. Stad inşaatı ile ilgili çok güzel bir kaynak burası aslında, gelişmeleri okumak için onca iş arasında vakit çalarak giriyorum. Fakat vaktim çoğu zaman konuyla ilgisi olmayan mesajları geçmek ve bu mesajların arasında sıkışıp kalan inşaat gelişmelerini bulmak üzere scroll down yapmakla geçiyor.

Herkese sevgiler...Bir dost...

Çevrimdışı osman1903

Fotoğraflar bugüne ait bence dün 12-13 gibi arka çember kübixlerden kalkmamıştı ama fotoğraflarda kalkmış gözüküyor dün de zaten biz mabetin fotoğrafında sadece kübixten kalkmış bir demir gördük özellikle halatı göstermemişti mabet

Çevrimdışı ers_an

Stadın ve çatının ilerlemesi ile ilgili sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz ve sabrımızın sınırının zorlandığı zamanları yaşadığımız kesin.
Ancak şunu da bilmeliyiz ki biz tamamen işin seyircisiyiz, işin içinde olanlar da inanın bizden daha çok istiyorlardır bu çatıyı bir an önce kaldırıp zemin ve koltuk işine başlamayı. Hangimiz sorumlusu olduğumuz bir işi sallamak isteriz?? Biraz empati diyorum ve yoğun eleştiri yerine kazasız ilerlemesi için temenni ve dilek ve dua talep ediyorum sevgili forum ahalisi. Bu vesile ile tüm forum üyelerinin ve yöneticilerinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını tebrik ederim.

Harfiyen katılıyorum. Kesinlikle duygusallığın verdiği durumlar bunlar. Umarım kaza bela olmaz da sıkıntısız bir iş çıkarılır. Gerisi teferruat.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam