Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunu yapanları tanıyor musun abi?
Bizim stadın mimarıyla yakınlıkları olabilir :) Yanlış anlaşılmasın son ferforje düzenlemesine istinaden söyledim  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şu fotoyu görüp 30 cm havada diyenler el kaldırsın.
halatlarin altindan karsisi gorunuyor  :icool: daha nasil havada olacak ayrica mickey mouselarin altina celikler takildu havada olmasa nasil takilacakti ? :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kesinlikle daha güzel cam o tarihi havayi bozardi diye dusunuyorum @Serhat Akkaya  :)
@Efe hayır aksine daha da ön plana çıkartırdı. Bu cidden çok basit bir uygulama. Ev değil ki bu önünü demir parmaklıklarla kapatasın.. Neyse allahtan ileride sökülüp yerine başka bir uygulama yapılabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bunu yapanları tanıyor musun abi?

yuh diyorum kimse bana gelişmekte olan bir ülke olduğumuzu söylemesin bildiğin geri kalmış ülke fotosu bu yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı halvetifarazi

Armana kurban .

Bu aramalar orda çok duramaz gibi geliyor. Sağolsun bizim taraftar alır götürür.

Çevrimdışı Efe

vodafone arenanın facebook sayfasında 15 dk önce verdiği fotoğraflara göre çatı haala iskelelerin üstünde ayrılma yok yani  :dry:
bu fotolar bugune ait olmayabilir vodafone hesabi bi kac gun onceki fotolari koyuyor genelde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe hayır aksine daha da ön plana çıkartırdı. Bu cidden çok basit bir uygulama. Ev değil ki bu önünü demir parmaklıklarla kapatasın.. Neyse allahtan ileride sökülüp yerine başka bir uygulama yapılabilir.
kirarlar kirarlar bi fb maci yenilgisi sonrasi ileriyide dusunuyorlar o da etken :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

Hakkaten çatı olduğu yerde duruyor...
Hayır kaldırılmayabilir veya geri indirilebilir ama havada asılı duruyor denilmedi mi dün ?

@Necmi abiiiii, yüreğimize düşen ateşi ancak sen söndürürsün.. SOS  :)
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 11:48:47 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tedd

halatlarin altindan karsisi gorunuyor  :icool: daha nasil havada olacak ayrica mickey mouselarin altina celikler takildu havada olmasa nasil takilacakti ? :)
Ya Efe hocam sen bari yapma:)
Görünen köy kılavuz istemez.
Bugün kalkacaktı, yarındı, pazartesiye kaldı falan vs.
Vodafone Arena hesabı foto atıyor kontroller devam ediyor diye.
Biz daha 3 metre yükselmeden bahsediyoruz...
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ahmetx

Bu aramalar orda çok duramaz gibi geliyor. Sağolsun bizim taraftar alır götürür.
her kolon arasına bir görevli lazım  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

bu fotolar bugune ait olmayabilir vodafone hesabi bi kac gun onceki fotolari koyuyor genelde
banada öyle geliyor abi bugünün değil sanki bunlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı warofpoet

bana da dünün fotoları gibi geldi @Efe havaya bakıyorum hemen hemen aynı ama bugün daha bi koyu gri bulutlar  , resimlerde beyaz
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı halvetifarazi

her kolon arasına bir görevli lazım  :lol:
iyi hoşuz güzel taraftarımız var ama sağa sola zarar vermeden eğlenemeyi ve desteklemeyi bilmiyoruz. bu bilincimiz yok maalsef. olimpiyata giderken metroyu sallayan mı duvara yazı yazan mı istersin. yeni stadda bu bilincin oturması lazım.

Çevrimdışı Efe

Ya Efe hocam sen bari yapma:)
Görünen köy kılavuz istemez.
Bugün kalkacaktı, yarındı, pazartesiye kaldı falan vs.
Vodafone Arena hesabı foto atıyor kontroller devam ediyor diye.
Biz daha 3 metre yükselmeden bahsediyoruz...
yaw arkadas dun aksama dogru cati ayrildi arka iskeleden o fotolari dun cekmisler bence eger kaldirip geri indirildiyse ne anladim bu isten bunu yapacaklarini sanmiyorum vodafone hesabi hep gec foto paylasiyor bunlarda onlardan birkaci bence gun icinde foto paylasilir gercegi o zaman goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

facebooktaki fotolar bugün değil gibi. buralarda hava o kadar açık değil bugün:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ErsinA.

Güneşin yönünden resimlerin çekildiği saati çıkarabilecek olan var mı?   :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

herkes sakin olsun durun bakalım belki foto düşer :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Güneşin yönünden resimlerin çekildiği saati çıkarabilecek olan var mı?   :evillol:
öğlen saatleri bu :)

Çevrimdışı ahmetx

herkes sakin olsun durun bakalım belki foto düşer :D
foto düşüp kel görünmesin.  :D

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Sezer94

Iki sorum var 1. Fotografta ne yapiliyor
2. Forograftaki nedir :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Kadir G.

O kadar dağın başında çile çektikten sonra gelip stada zarar verecek kadar akılsız varsa kulüpten uzak dursun zaten.

Konuya en yabancı olan bile bıktığı için daha çok dikkat edilir diye düşünüyorum. Çoğunluk gözünden bile sakınacak.