Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898018 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Foruma ve yazarlara iyi niyetle yapıcı bir eleştiri getirmek isterim:

Bu kadar konu dışı tartışma ve yorum beni forumdan soğutuyor. Stad inşaatı ile ilgili çok güzel bir kaynak burası aslında, gelişmeleri okumak için onca iş arasında vakit çalarak giriyorum. Fakat vaktim çoğu zaman konuyla ilgisi olmayan mesajları geçmek ve bu mesajların arasında sıkışıp kalan inşaat gelişmelerini bulmak üzere scroll down yapmakla geçiyor.

Herkese sevgiler...Bir dost...

Düşüncelerimi klavyene yansıtmışın arkadaşım. Teşekkürler ve emeğine sağlık.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı xenos

Armana kurban .

Cam uygulaması fena olmayabilirdi ama dayanıklılık, temizlik gibi problemleri olacaktır.

Kolon sayısını hatırlamıyorum ama epey bir cam olacağını düşünürsek temizliği nasıl olacak ?. (Bir firma ile anlaşılabilir ama bunun periyodik olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum)
Örnek vermek gerekirse, dokunmayın uyarısının olduğu herhangi bir yerde inatla gidip el sürme alışkanlığı olan toplumuz.

Kaldı ki daha o taş kaplamalara nice isim, tarih, skor vs. yazılacak.
Nano teknoloji ile taşları korumayı deneyebiliriz ama o da ciddi bir maliyet getirecektir.

Cam darbelere karşı dayanıklı olmak zorunda, balistik mi olur yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Ferforjeleri de eğip bükmeye çalışan olacaktır.

Hem Antalya Arena 100 küsur milyon tl'ye mal olmuş ve hesap ortadayken bizler yok logolar dışarda olsun yok cam olsun derdindeyiz.

Benim de hayalim kolon aralarını dikey lcd paneller (tabii ki sponsor desteği ile) ile hem reklam hem de maç günlerini görsel olarak desteklemek vb. işlerde kullanmaktı.

Ör. Taipei Arena, Tayvan ( Basketboldan buz hokeyine kadar kullanılabilen çok amaçlı bir stadyum imiş kendileri.)

Uygulama biçimleri farklı olsada kolonların simetrik olduğu eski açık tarafında güzel olabilirdi ama diğer tribünlerde nasıl görünürdü pek kestiremiyorum.

Çevrimdışı Efe

cati baya havada net :ishock: su fotoyu dondurun bi zahmet aceleyle attim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

aynen havada..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harunmustak

4 lü halatlar iskelenin üstünde değil mi yine?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı empisayn

tamam çok güzel kalkmış da geçen haftadan bu yana yapılan kontroller artık seri bir kalkış için değil miydi ? 30 cm 30 cm mi gidecek her hafta başı ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

miki fare yerinde duruyor ama
durmuyor iste arkadaki iskelelerden en az 30 cm ayrilmis mickey mouslar nasil yerinde duracak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

walla rüyamda gördüğüm görüntü tam bu açıdandı. yeşil vinçte vardı  :D

Çevrimdışı warofpoet

...

abi bence üstten bakıldığı için öyle görünüyor , üstteki desteklerle resmin çekilme açısı daha yakın olduğundan kalkan yükseklik daha net görünüyor. zaten üstten kalkmış, alt taraf yerde olsa lastik gibi esnemiş olurdu heralde pek olası değil o da  :)    bir de ekleyeyim çatının kalkması için zaten 4 lü halatların kalkması lazım.. üstten çekilerek kalkmıyor alttan gerilerek kalkıyor.. 4 lü halatı kalkmadan üst tarafın boşta durması nasıl mümkün olabilir ?
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 13:38:57 warofpoet ]

Çevrimdışı onurturan

@onurturan günaydın. Noldu geçen sene arada gelirdin maçlara. Bu sene göremedik henüz seni
Yine geliyorum abi bütün maçlara da benim çocukluk arkadaslarim var köyden onlar biraz asosyal kemik grubu bozmak istemiyolar ondan .. Kalbim besiktasarena ile atiyor ama her zaman :super:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cam uygulaması fena olmayabilirdi ama dayanıklılık, temizlik gibi problemleri olacaktır.

Kolon sayısını hatırlamıyorum ama epey bir cam olacağını düşünürsek temizliği nasıl olacak ?. (Bir firma ile anlaşılabilir ama bunun periyodik olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum)
Örnek vermek gerekirse, dokunmayın uyarısının olduğu herhangi bir yerde inatla gidip el sürme alışkanlığı olan toplumuz.

Kaldı ki daha o taş kaplamalara nice isim, tarih, skor vs. yazılacak.
Nano teknoloji ile taşları korumayı deneyebiliriz ama o da ciddi bir maliyet getirecektir.

Cam darbelere karşı dayanıklı olmak zorunda, balistik mi olur yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Ferforjeleri de eğip bükmeye çalışan olacaktır.

Hem Antalya Arena 100 küsur milyon tl'ye mal olmuş ve hesap ortadayken bizler yok logolar dışarda olsun yok cam olsun derdindeyiz.

Benim de hayalim kolon aralarını dikey lcd paneller (tabii ki sponsor desteği ile) ile hem reklam hem de maç günlerini görsel olarak desteklemek vb. işlerde kullanmaktı.

Ör. Taipei Arena, Tayvan ( Basketboldan buz hokeyine kadar kullanılabilen çok amaçlı bir stadyum imiş kendileri.)

Uygulama biçimleri farklı olsada kolonların simetrik olduğu eski açık tarafında güzel olabilirdi ama diğer tribünlerde nasıl görünürdü pek kestiremiyorum.
Bizim dis Cepheye , Lcd koymamiz , Reklam almamiz , Bilbord koymamiz KESINLIKLE YASAK :busted_cop:
Dis Cephe Sade ve Lokasyona uygun olmak zorunda @xenos
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bizim dis Cepheye , Lcd koymamiz , Reklam almamiz , Bilbord koymamiz KESINLIKLE YASAK :busted_cop:
Dis Cephe Sade ve Lokasyona uygun olmak zorunda @xenos

sence fikret başkan o kadar boş alan komple bedavaya led koyup üstüne para almazmıydı ?! :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sence fikret başkan o kadar boş alan komple bedavaya led koyup üstüne para almazmıydı ?! :biggrinking:
Tabiki alirdi abi ama YASAK iste :akuma:
Yoksa heryeri Lcd lerle , Bilbordlarla doldurup Dünyanın parasini kazanirdi
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 13:43:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı quentine83

ekim 8 den beri 20 günde tüm kontroller vs çatının hala 30 cm kalkıp kalkmadıgını tartışıyoruz.bizi ya hiç umutlandırmasınlar tarih vererek.yada kalkınca alın kalkmış hali desinler.kabak tadı verdi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ekrembaser

kufeki şov :ishock:
efe kardeşim ben bilgisayar özürlüyüm biraz fotoları çevirip koymanız mümkün mü

Çevrimdışı warofpoet

efe kardeşim ben bilgisayar özürlüyüm biraz fotoları çevirip koymanız mümkün mü

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız ferforjeler uzaktan daha hoş görünüyor.iyi oldu iyi :D

Çevrimdışı kadir137

Bence de mause lar tamamen kalkmış sadece açıdan dolayı öyle görünüyor. Aşağıdaki fotoğrafta sağ tarafta çok belli desteklerden tamamen ayrılmış çatı. Bir tarafın kalkıp diğer tarafın kalkmaması gibi bi durum da söz konusu olamayacağına göre içimiz rahat olsun.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kadir137

Abi halka tamamlandıkça küfekilerin güzelliği ön plana çıkıyor süper durmaya başladı heyecan yağtım -.-

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.