Armana kurban .

Cam uygulaması fena olmayabilirdi ama dayanıklılık, temizlik gibi problemleri olacaktır.
Kolon sayısını hatırlamıyorum ama epey bir cam olacağını düşünürsek temizliği nasıl olacak ?. (Bir firma ile anlaşılabilir ama bunun periyodik olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum)
Örnek vermek gerekirse, dokunmayın uyarısının olduğu herhangi bir yerde inatla gidip el sürme alışkanlığı olan toplumuz.
Kaldı ki daha o taş kaplamalara nice isim, tarih, skor vs. yazılacak.
Nano teknoloji ile taşları korumayı deneyebiliriz ama o da ciddi bir maliyet getirecektir.
Cam darbelere karşı dayanıklı olmak zorunda, balistik mi olur yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Ferforjeleri de eğip bükmeye çalışan olacaktır.
Hem Antalya Arena 100 küsur milyon tl'ye mal olmuş ve hesap ortadayken bizler yok logolar dışarda olsun yok cam olsun derdindeyiz.
Benim de hayalim kolon aralarını dikey lcd paneller (tabii ki sponsor desteği ile) ile hem reklam hem de maç günlerini görsel olarak desteklemek vb. işlerde kullanmaktı.
Ör. Taipei Arena, Tayvan ( Basketboldan buz hokeyine kadar kullanılabilen çok amaçlı bir stadyum imiş kendileri.)
Uygulama biçimleri farklı olsada kolonların simetrik olduğu eski açık tarafında güzel olabilirdi ama diğer tribünlerde nasıl görünürdü pek kestiremiyorum.