Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tedd

yine yanlış.. tüm micky'lerin ayrıldığını fotolarda gördük ve mabet'te söyledi.. zaten sadece 1-2 tanesi ayrılamaz

ve micky'ler dış çemberin ayrılması aynı şey değil.. dış çemberin aşağı doğru eğimi olduğundan micky'ler kalktığında dış çember iskelelerden ayrılmamıştı
Mickyler daha önce kaltıysa dün niye 30 cm kaldırıldı?
Mabetin açıkladığı iş planı şuydu:
Önce 25-30 cm kalkacak.
En az 3 gün kontroller yapılacak.
Daha sonra kademeli kalkış gerçekleşecek.
Geçen hafta 30 cm kalktıysa dünkü 30cmlik kalkış neydi?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı cisse557

Abi stadimiza kazma vuruldu vurulalı hiçbir şey zamanında bitmezken hala gün hesabı yapıp martta biter diyorsunuz. Mart gelince de yönetimin suçu yok biz kendi kendimize umut ediyor sonra hayal kırıklığına uğruyoruz diyorsunuz. Islerden anlayan, içeriden bilgi alan abilerim bence bunu yapmamalı.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx sen bunun camdan daha güzel olduğunu düşünüyor musun?
evet küfeki kolonlarla çok hoş oldu ,modern bir kaplama olsaydı o zaman cam olsun derdim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cam olsa hava geçmez iyi olmuş aralıklı rahat rahat havamızı alırız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi stadimiza kazma vuruldu vurulalı hiçbir şey zamanında bitmezken hala gün hesabı yapıp martta biter diyorsunuz. Mart gelince de yönetimin suçu yok biz kendi kendimize umut ediyor sonra hayal kırıklığına uğruyoruz diyorsunuz. Islerden anlayan, içeriden bilgi alan abilerim bence bunu yapmamalı.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Bencede ferforje camdan daha iyi duruyor kolonların arasında.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Vodafone Arena hesabı baya bir fotoğraf attı

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet küfeki kolonlarla çok hoş oldu ,modern bir kaplama olsaydı o zaman cam olsun derdim.
Onu yazdım zaten iki tane modern olmayan yöntemi birleştiriyoruz. Bu hiç estetik değil. Dışarıdan stada çok sıradan bir hava katacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Armana kurban .

Abi armalar neden dışarıda yok? Hani konuşuluyordu stadın Beşiktaşa ait olduğunu gösterecek bir şey yok diye. Abartı şeyler zaten olmasın dünya biliyor da böyle küçük ayrıntılar güzel olabilirdi. Çift taraflı olsaydı keşke.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KaanD

https://www.facebook.com/VodafoneArena/posts/534715890010287

çatı yerinde öylece duruyor  :bawling:
Kalkan hic bisi yok bosuna heycan yaptik o kadar, bu boyle giderse  onumuzdeki sezon acarlarsa stadi seviniriz heralde erken bitti diye  :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gücüne güç katmaya geldik !!!

Çevrimdışı black kartal

vodafone arenanın facebook sayfasında 15 dk önce verdiği fotoğraflara göre çatı haala iskelelerin üstünde ayrılma yok yani  :dry:
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı tedd

Çevrimdışı ahmetx

Abi armalar neden dışarıda yok? Hani konuşuluyordu stadın Beşiktaşa ait olduğunu gösterecek bir şey yok diye. Abartı şeyler zaten olmasın dünya biliyor da böyle küçük ayrıntılar güzel olabilirdi. Çift taraflı olsaydı keşke.
evet bence de dışarda da olmalıydı , sökerler diye mi koymadılar acaba dışarıya

Çevrimdışı warofpoet

Vodafone Arena hesabı baya bir fotoğraf attı

bugün mü çekilmiş o resimler bana dün gibi geldi... bugünse hala yerinde duruyor çatı mabedin attığı kubixlerden ayrıldı resmine hiç uymuyor. ya da kaldırıp geri mi indirdiler naaptı bu fransızlar anlamıyorum. @bjk_mabet  bi haber etse anca bileceğiz doğrusunu..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

Onu yazdım zaten iki tane modern olmayan yöntemi birleştiriyoruz. Bu hiç estetik değil. Dışarıdan stada çok sıradan bir hava katacak.
rahat ol sen de çok beğeneceksin  :D

Çevrimdışı tedd

Şu fotoyu görüp 30 cm havada diyenler el kaldırsın.

Çevrimdışı ahmetx

ama fotolar çok kaliteli ve ayrıntılar var

Çevrimdışı Kadir G.

evet bence de dışarda da olmalıydı , sökerler diye mi koymadılar acaba dışarıya

Valla şimdi söken açıldığında da söker diyeceğim. :D

Yine de sonradan koymalarını umuyorum çok güzel durur.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bunu yapanları tanıyor musun abi?

[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2015, 11:37:34 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Efe

kesinlikle daha güzel cam o tarihi havayi bozardi diye dusunuyorum @Serhat Akkaya  :)
Şampiyon Beşiktaş JK