Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904496 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mahmut

Vincler calismiyordu ben gittigimde stadda birkac isci gorebildim sadece saha icinde disaridan baktigimda. Ayrica kolonlar arasi demirle kaplanmis demirlerde besiktas armasi gibi az uzakliktan zorla secilen   seyler vardi tam secemedim ne oldugunu

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vincler calismiyordu ben gittigimde stadda birkac isci gorebildim sadece saha icinde disaridan baktigimda. Ayrica kolonlar arasi demirle kaplanmis demirlerde besiktas armasi gibi az uzakliktan zorla secilen   seyler vardi tam secemedim ne oldugunu

Evst gecen hafta bende gordum onlari
Sanirim Camdan vazgecilip ferforje yapilmasina karar verilmiş ve isabetli bir karar olmus bence , Ferforjeler daha hos duruyor :ok:
Gordugun figürlere gelince evet Besiktas amblemi var ferforjelerin uzerinde :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın bir hareketlenme olur artık inşallah.Bu ayı'da yedik.

Çevrimdışı cagdas44

Sağlam, temiz, güvenli olsun bir gün geç olsun

Çevrimdışı Efe

Yarın bir hareketlenme olur artık inşallah.Bu ayı'da yedik.
bu ayi yemeden kalkama islemi bence bitecek kasim ve aralik aylarida catinin mebran haric tam bitisi diger islerin baslangici olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Kalde'yi çok takdir ettim. Stad için 3 milyon tl katkı yapmış helal olsun. Firmamıza boru lazım oldu. Patron Beşiktaşlı ama pek takip etmez. Bahsedince boruları Kalde marka aldı sağolsun.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 25 Ekim 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem   ve  @fışkırtıcı  'ya teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi veya diger yonetici arkadaslar ozel  mesajdan haberlesebilirsek staddan resim cektim onlara gondereyim

Tamam kardeşim elime ulaştı ellerine sağlık @fışkırtıcı

Çevrimdışı aoguzd

Bugün stadı ziyaret etme şansım oldu. Mabet santiyede olmadığı için çayını içemedik ama mabetin ricası ile isg uzmanı bir arkadaşımız sağolsun cok güzel yardımcı oldu. Her ikisine de yardımlarımdan dolayı cok tesekkur ediyorum. Stada gelince, ince iscilikler gayet iyi durumda cati kalktiktan sonra üç vardiyaya dönüp daha da hızlanacaklar. Çatı için ise sagda solda 50 cm yukarı kaldırıldığı yazıyor ama öyle bişey yok, bir aksilik olmazsa yarın insallah en ciddi yükselişi görürüz (icerden aldigim bilgidir). Fransız firma en ince ayrıntısına kadar herseyi kontrol ediyor. Ciddi anlamda cok zor bir iş, devasa bir şeyi havaya kaldıracaklar. Numaralı üst tribune çıktık ve etrafa baktığımızda gerçekten inanılmaz heybetli bir yapı gördük akustik olayi da iyi olursa burada bayern munih barcelona karmasını cikarsinlar karşımıza taraftar baskısıyla evire çevire yeneriz oyle bir ortam var.

Çevrimdışı Necmi

Bugün stadı ziyaret etme şansım oldu. Mabet santiyede olmadığı için çayını içemedik ama mabetin ricası ile isg uzmanı bir arkadaşımız sağolsun cok güzel yardımcı oldu. Her ikisine de yardımlarımdan dolayı cok tesekkur ediyorum. Stada gelince, ince iscilikler gayet iyi durumda cati kalktiktan sonra üç vardiyaya dönüp daha da hızlanacaklar. Çatı için ise sagda solda 50 cm yukarı kaldırıldığı yazıyor ama öyle bişey yok, bir aksilik olmazsa yarın insallah en ciddi yükselişi görürüz (icerden aldigim bilgidir). Fransız firma en ince ayrıntısına kadar herseyi kontrol ediyor. Ciddi anlamda cok zor bir iş, devasa bir şeyi havaya kaldıracaklar. Numaralı üst tribune çıktık ve etrafa baktığımızda gerçekten inanılmaz heybetli bir yapı gördük akustik olayi da iyi olursa burada bayern munih barcelona karmasını cikarsinlar karşımıza taraftar baskısıyla evire çevire yeneriz oyle bir ortam var.
biz resim olmazsa inanmıyoruz :D
kanıt lazım stada girdiysen  :bandit:  @mvpdirk

Çevrimdışı aoguzd

@Necmi abi arka kameram bozuk sadece ön kameramdan selfie yapabildim😂

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi COB

Tahminen Başkan'ın verdiği tarihten 3 hafta sonra kalkar demiştim, sanirim yanilmayacağim. Yarin da kalkmazsa artik bu Pazartesi gününü "Dünya Vodafone Arena Çatisi Günü" ilan edecem...

Çevrimdışı sedat krty

ben 24 ekimde kalkar diye çok istedim catıyı :)olmadı cumaya kadar kalkmassa geliyorum   :) bekle ist  :)

Çevrimdışı Mahmut

Abiler ayrica prekast alti siva da yeni acik icin bitmisti gordugum kadariyla, yeni acik numarali birlesimi sivali degildi ama. Bi de yeni acik dikey kolonlarinin alt taraflarinin kufekisini baslamislar. Disaridan baska degisik bir sey goremedim

Çevrimdışı drmmm

Seçim ile birlikte çatı havada olur evelallah   :money:

inşallah bütün kolonların arasına demir parmaklık yaparlar cam güzel durmuyor böyle daha şekil :)

Her tarafı demir yapıyorlar galiba cam olan yer varmı ?

Çevrimdışı sinanMCMIII

DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı high speed dirt

Başkan kendine stat yapmıyor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait müthiş bir stat yapıyorken acaba muhalefette olup da bu stata bir çivi hediye eden var mı? Sponsorlardan Kalde'den Beko'dan falan bahsetmiyorum, mesela Serdal Adalı veya Y.Demirören, Numan Akpınar, Haşmet Kürüm, Murat Aksu, Mansimo vs. bu stat için ne yaptı?

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 22:27:30
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
inşallah bütün kolonların arasına demir parmaklık yaparlar cam güzel durmuyor böyle daha şekil :)

Bence de bu siyah parmaklıklar çatının siyah kolon ve kirişleriyle güzel bir uyum sağladı  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı harund1k3

haftasonu bakmayim cati havalanir dedim yine gozle gorulur bir degisim yok. @bjk_mabet olsa da cevaplasa bir sorun mu var yine ? ciddi suphelendiriyor neden gec kalkiyor diye. acaba kontrolleri mi bitmedi ?

Çevrimdışı ers1903

Kolon aralari demir parmaklık olması daha ıyi olmuş :ishock: