Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Emirates'i begeniyorum bende. Onun kamerası nerede ? Güzel açı Arsenal'in futboluyla birleşince harika oluyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzelmi hocam çok efsane bir açı ve bana göre o stad her yeni yapılan stada yol göstermeli

özelliklede kamera açısı ve çimler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı empisayn

çatı kaldırma işlemi bugün neden devam etmedi mantıklı açıklaması olan var mı ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı kralkartal

Juve arena emirates ve san mames su an en guzel stadlar ama emirates ve san mames kapasitelerine gore boyut olarak cok buyuk stadlar ayni tt arena gibi. Buyuk stadlarin atmosferleri hic guzel olmuyor olimpiyattan biliyorum..

Çevrimdışı Kadir G.

Juve arena emirates ve san mames su an en guzel stadlar ama emirates ve san mames kapasitelerine gore boyut olarak cok buyuk stadlar ayni tt arena gibi. Buyuk stadlarin atmosferleri hic guzel olmuyor olimpiyattan biliyorum..

Dün emirateste maçı 60 bin kişi izledi. Ekran başında bile atmosferin içinde olabiliyorsun tokiyle alakası yok. Kamera açısı da çok güzel. Stadın güzelliğiyle futbol birleşince çok keyifli oluyor.

Çevrimdışı bertanb

Herkese iyi pazarlar, çatı kaldırma işlemi yarın sabahtan yada öğlene doğru tekrar başlar gibime geliyor.
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Dün emirateste maçı 60 bin kişi izledi. Ekran başında bile atmosferin içinde olabiliyorsun tokiyle alakası yok. Kamera açısı da çok güzel. Stadın güzelliğiyle futbol birleşince çok keyifli oluyor.

Aynen öyle geçen sene Emirasteki bizim maç çok tat vermişti . Taraftar , zemin , futbol güzel olunca başka oluyor

Çevrimdışı Sezer94

Gs stadi kamera acisi cok yuksek nerdeyse kus bakisi izliyoruz maclari ayrica stadlarini  cok bos birakiyorlar bazen diyorum ki iyiki 42 binlik stad yapmisiz ileride kagit bilet tekrar geri donerse sanmiyorum gerci ama kapasiteyi 48 bin falan yapsak iyi olur
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı kralkartal

Emirates ve san mamesin toki stadi ile tek benzerligi koltuklar arasindaki bosluklarin fazla olmasi yanlis anlasilmasin:) hele san mameste kapasite istenilse 15 bin daha artirilabilir gibi o kadar fazla koltuklar aresi bosluk.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 15:01:12 kralkartal ]

Çevrimdışı kralkartal

Gs stadi kamera acisi cok yuksek nerdeyse kus bakisi izliyoruz maclari ayrica stadlarini  cok bos birakiyorlar bazen diyorum ki iyiki 42 binlik stad yapmisiz ileride kagit bilet tekrar geri donerse sanmiyorum gerci ama kapasiteyi 48 bin falan yapsak iyi olur

Kapasite yetersiz kalirsa ileride illaki artirilir bir sekilde. Simdi onemli olan 42bini doldurabilmek.

Çevrimdışı Kadir G.

Emirates ve san mamesin toki stadi ile tek benzerligi koltuklar arasindaki bosluklarin fazla olmasi yanlis anlasilmasin:) hele san mameste kapasite istenilse 15 bin daha artirilabilir gibi o kadar fazla koltuklar aresi bosluk.

İşte ona rağmen biri 60 bin biri 54 bin kişilik. İngilizler bizim gibi ayakta maç izlemediğinden rahatlık ön planda onlar için. :) bilbaoya da 54 bin gayet yeterli.

İleri de fırsat bulursak biz de yükseltebiliriz belki kapasiteyi.

Çevrimdışı Sezer94

Benim anlamadigim neden kimse bu gorseldeki stadi begenmedi bu gorsel tam epl kalite standartinda duruyor galiba bu gorseli benden baska begenen yok koltuk rengi bile cok hosuma gitmisti :)

Çevrimdışı Sezer94

İşte ona rağmen biri 60 bin biri 54 bin kişilik. İngilizler bizim gibi ayakta maç izlemediğinden rahatlık ön planda onlar için. :) bilbaoya da 54 bin gayet yeterli.

Ingilterede ayakta mac izlemek yasak sebebi izdiham gibi olaylari engellemek ingiliz takimlari futbol hayatlari boyunca bir cok facia yasadi mesela onlarda tribunun sahaya yakin olmasinin sebebi ve tel olmamasinin sebebi olasi izdiham olayinda insanlarin sahaya girmesini saglamak liverpool cok sanssizdi ozellikle facialar konusunda

Çevrimdışı kralkartal

Senede 35 bin kombine satip 3 sene kapali gise oynadiktan sonra yonetim kapasite artirimini dusunmeye baslar. Ama onumuzdeki en az on sene 42 binlik stad yeterde artar bile besiktas taraftarinin potansiyeline bence..

Çevrimdışı kralkartal

Benim anlamadigim neden kimse bu gorseldeki stadi begenmedi bu gorsel tam epl kalite standartinda duruyor galiba bu gorseli benden baska begenen yok koltuk rengi bile cok hosuma gitmisti :)
Kırmızı bizim son rengimiz bence cok elzem olmadikca kullanilmamali:)

Çevrimdışı BlackEagle26

Guzel ama siyah beyaz varken kullanmamız doğru olmaz

Çevrimdışı bertanb

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı onurturan

Kırmızı güzel renk ama siyah beyazın yanında anca garnitür olur.. Dünyanın en güzel renklerine sahibiz..

Çevrimdışı Kadir G.

Bu Beşiktaşın değil de vodafonenun stadı gibi duruyor benim görüşüm. :)

Çevrimdışı kadir137

Çok doğru bir tabir oldu bu :D fazla doğru oldu :D

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Sezer94

Valla guldurdun :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Kapasitenin ne E Biletle alakası yok. 42000 denmesinin nedeni orada trafik vb nedeniyle daha fazlası istenmiyor. Bunu neye göre hesaplıyorlar onu bilmiyorum. 42 45 olur mu koltuk ölçüsü vb buna uyar mı ? Bunları defalarca konuştuk. İleride göreceğiz. Bir de kağıt bilet olmayacak. Paso biterse klüp kendi kartını verecek. Öyle TT Net fiberi döşeyince akıllı stat olunmuyor. Bu statta e bilet olmak zorunda. Akıllı stadın var kim nerde olduğunu bilmezsen bir anlamı yok.

Çevrimdışı Efe

çatı kaldırma işlemi bugün neden devam etmedi mantıklı açıklaması olan var mı ?
pazar olmasindan olabilir mi  :icool: mabet zaten pazartesi dedi pazar belki dedi yarin baslar hafta sonuna biter artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

pazar olmasindan olabilir mi  :icool: mabet zaten pazartesi dedi pazar belki dedi yarin baslar hafta sonuna biter artik

mabet abi önce haftasonuna kadar dedi , sonra parça takıldı cuma  günü  şuan her şey hazır dedi  ama yine pazartesiden kurtulamadık . pazar günü inşaat tatil mi ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Mahmut

Necmi abi veya diger yonetici arkadaslar ozel  mesajdan haberlesebilirsek staddan resim cektim onlara gondereyim

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi