Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe Bugün stadta görevli(görev yetkisini bilmiyorum)yağışlı havalarda çelik konstrüksüyon üzerinde şimşek riskine karşı iş güvenliğinden dolayı çalışma olmaz dedi.Ne kadar doğru bilmiyorum😔
valla fotolarda gayet çalışan var nasıl çalışma olmaz ben geçen stada gittiğimde rüzgardan dondum adamlar kirişlerin üzerinde cirit atıyordu onun dediği şudur yıldırım riski varsa o anlık belki çalışma durur bütün gün çalışma durmaz hiç zannetmiyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

Biliyorum bende ayni seyi söylüyorum zaten :D
Ilk baslarda Ag düşünülüyormus sonradan vazgecilmis ve hicbirsey olmamasina karar verilmis..
Yok yani sen doğru hatırlıyorsun diye söyledim. :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus bildiğim kadarıyla integral forex in sahibi fenerbahçeli.maslakta springiz plazada .ulukartal holdinge bağlı bir firma .belki isimlerine uygun gördükleri için beşiktaşa sponsor olmak istemişlerdir.
edit:@Çağrı
  gerekli bilgiyi vermiş.ben yıllar önce çalışanına sormuştum ismi çok güzel sahibi beşiktaşlı mı ? diye :D
Şimdi notlara bakamıyorum. İş yerinde. Yöneticisi olabilir benim görüştüğüm. Neyse mevzu zaten Kaldeydi.

Çevrimdışı Efe

yarın kaldırma devam edebilir duruma göre denetlemeler bittiyse fransız dayılar kapalıdaki kumanda bölgesine çıkarlar yarın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Şimdi notlara bakamıyorum. İş yerinde. Yöneticisi olabilir benim görüştüğüm. Neyse mevzu zaten Kaldeydi.
Yunus karıştırıyorsun üst düzey bir yöneticisi Beşiktaşlı hatta tvye çıkmıştı fenere sponsor olduktan sonra
Beşiktaşa verdiği katkıdan dolayı teşekkür etmiş kendisininde Beşiktaşlı olduğunu söylemişti @Yunus

Çevrimdışı Deniz

Soyunma odasi nasil olacak acaba
Pixelli  :evillol: :evillol:

O bölüm birkaç aya hazır olur fotolar paylaşılınca görürüz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Kalde Beko Adamdır.

Feda sezonunda yangından mal kaçırır gibi kaçan iyi gün dostu gofretçilere benzemezler.

Kötü zamanda sponsorlar gitti Adamlar geldi -P.Nedved :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Feda sezonunda yangından mal kaçırır gibi kaçan iyi gün dostu gofretçilere benzemezler.

Toyota'yı da unutmayalım asıl feda sezonunda onlar destek oldu :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 01:23:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Nedved Alert  :busted_cop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

üstüne basılmaz koltuklar katlanıyor
@ahmetx  abi sinan erdeme hentbol maçına gitmiştim o dediğin olmuyor maalesef.. Ama üst katta diklikten dolayı belki koltuğa çıkılmaz yoksa katlanma olayına bakmıyolar aslında katlasa gepegeniş yer var rahat rahat zıpla yok efendim beyimiz özenle açıyo koltuğu basıyo yani..

Çevrimdışı osman1903

Nereye yazsam bilemedim abilerimiz daha iyi bilir şu Fulya davası nedir niye oldu bilgi veren olabilir mi?

Çevrimdışı aoguzd

Nereye yazsam bilemedim abilerimiz daha iyi bilir şu Fulya davası nedir niye oldu bilgi veren olabilir mi?

ilk yapılan anlaşmaya göre yapılan inşaatın %67'si bize %33'ü ise müteahhit firma aşçıoğlu'na verilecekti fakat tam tersi oldu, %33'ü bize %67'si onlara gitti. bizim kiraya verdiklerimiz de değerinin çok altına verildi ve çok uzun süreli sözleşmeler yapıldı bu yüzden elimiz kolumuz bağlı. bu mevzu mahkemelik oldu fakat davayı açan kulüp değil malesef, beşiktaş sevdalısı hukukçu abilerimiz bu işin peşinde koşuyor. kulüp avukatları ise nedense davanın düşmesini talep ediyorlar. bir de şimdi benzin istasyonunun kiracısı da oradaki istasyonu kaldırıp inşaat yapmaya çalışıyormuş ve kulüp buna karşı çıktığı için kulübü de tehdit ediyormuş. bizi bu bataklığa sürükleyen kim varsa her türlü belayı okuyorum.

Çevrimdışı onurturan

Herkese günaydın   :boxin: çok güzel bir gün olur inşallah..

Çevrimdışı sinanMCMIII

Günaydın büyük Beşiktaş ailesi
Siyah ve beyazın ülkemizi gururla temsil ettiği bir gün olur inşallah
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 09:10:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Fehim