Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DrmsAli

Konu dışı olacak ama, spor klüplerinin 1 Haziran 31 Ağustos dönemi ilk çeyrek mali verileri açıklandı. Beşiktaş'ın ilk çeyrek dilim hasılatı bir önceki dönem 48 milyon iken bu dönem 111 milyona ulaştı. Fenerbahçe'nin hasılatı 136 milyon, Galatasaray'ın ise 76 milyon oldu. Çok uzun yıllar sonra ilk kez rakipleri yakalamış olduk ve Başkanı'mızın söylediği yıllık 400 milyon gelire şimdiden yaklaştık. Hayırlısı olsun.

Kaynak?

Çevrimdışı SDemirsoy

Bir şey soracağım; Mustafa adlı arkadaş bu sitede kendi fotoğraflarının yayınlanmasını istemiyor ancak dün paylaştığım fotoğrafları izinsiz bir şekilde sitesinde paylaşmış. Sizce hoş bir durum mu?
evet bende gördüm ama forzabeşiktaş diye alıntı yapmış fotoğrafları oraya mı yüklediniz siz ? forzabeşiktaş alıntı yazması tabiki hatayı düzeltmez Zeki abinin dediği gibi fligranlı yüklersek sıkıntı çıkmaz eline sağlık.. @Yiğit

arkadaşlar bir konu açtım ilgili arkadaşlarımızı bekliyorum bizim evin yan tarafında yapılan inşaatta temelde sıkıntılar oluştu  http://besiktasarena.com/genel-sohbet/bina-insaati-temel-kazisinda-yapilan-hata-(kendi-evimiz)/new/#new
:) bir gün bunun olacağını biliyordum. stat inşaatı sayesinde artık daha nitelikli bir inşaat seyircisi kitlemiz oldu.. artı sadece seyretmiyoruz; problemi görüp, çözüm de üretiyoruz. samet geçmiş olsun ... o kazıda emeği geçen kim varsa fore kazıkla dövmen haktır.

Çevrimdışı osman1903

ilk yapılan anlaşmaya göre yapılan inşaatın %67'si bize %33'ü ise müteahhit firma aşçıoğlu'na verilecekti fakat tam tersi oldu, %33'ü bize %67'si onlara gitti. bizim kiraya verdiklerimiz de değerinin çok altına verildi ve çok uzun süreli sözleşmeler yapıldı bu yüzden elimiz kolumuz bağlı. bu mevzu mahkemelik oldu fakat davayı açan kulüp değil malesef, beşiktaş sevdalısı hukukçu abilerimiz bu işin peşinde koşuyor. kulüp avukatları ise nedense davanın düşmesini talep ediyorlar. bir de şimdi benzin istasyonunun kiracısı da oradaki istasyonu kaldırıp inşaat yapmaya çalışıyormuş ve kulüp buna karşı çıktığı için kulübü de tehdit ediyormuş. bizi bu bataklığa sürükleyen kim varsa her türlü belayı okuyorum.
Anlayamadığım bu bir hata mı yoksa o Zaman anlaşmayı yapanlar resmen kulübe zarar vermek için mi böyle yaptılar birde Beşiktaş kendini niye savunmuyor yahu?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 11:29:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 11:30:33
evet bende gördüm ama forzabeşiktaş diye alıntı yapmış fotoğrafları oraya mı yüklediniz siz ? forzabeşiktaş alıntı yazması tabiki hatayı düzeltmez Zeki abinin dediği gibi fligranlı yüklersek sıkıntı çıkmaz eline sağlık.. @Yiğit
fligran da ne oli :alala:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mayan

foto konusu niye bu kadar sıkıntı oluyor.
tek payda Beşiktaş olması gerekir.

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı ekrembaser

Anlayamadığım bu bir hata mı yoksa o Zaman anlaşmayı yapanlar resmen kulübe zarar vermek için mi böyle yaptılar birde Beşiktaş kendini niye savunmuyor yahu?

Osman bu konu hakkında detaylı video linki budur? Burdan pek aydınlanamazsan ben bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım

Çevrimdışı ekrembaser

Linki koymayı unuttum

Çevrimdışı Yiğit

o onun ayıbı
Kendisine ulasip kaldirmaisni isteyebilirsin, izinsiz yaynladigi icin yasal suca girer.. Biz o yuzden buraya resim yuklerken fligranli yukleme yapmanizi istiyoruz.
Kaynak forzabesiktas yazıyor ordakiler aldıysa burdan paylaşıldığını farketmemiş olabilir.

Stadı ben yapmıyorum, olağanüstü sanatsal fotoğraflar da paylaşmadım zaten. Anlam veremediğim bu bölünmenin olması.

Fotoğrafları sadece burada paylaştım. Benim için sıkıntı değil, tekrar gitme durumum olursa yine paylaşırım elbette.

Çevrimdışı ErsinA.

selam ahali,

bugün bende forumdan aşağıdaki mesajı aldım. merak ediyorum kim benim şifremi almak istesinki?? 

twitterdaki Planetdoga  karısının durumuna mı düşüreceksiniz beni  :D

Sayın Birisi,
Bu e-posta, forum'da bulunan 'Şifremi Unuttum' fonksiyonu kullanıldığı için gönderilmiştir. Yeni bir şifre atamak için lütfen aşağıdaki adrese tıklayınız:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 11:39:22
selam ahali,

bugün bende forumdan aşağıdaki mesajı aldım. merak ediyorum kim benim şifremi almak istesinki?? 

twitterdaki Planetdoga  karısının durumuna mı düşüreceksiniz beni  :D

Sayın Birisi,
Bu e-posta, forum'da bulunan 'Şifremi Unuttum' fonksiyonu kullanıldığı için gönderilmiştir. Yeni bir şifre atamak için lütfen aşağıdaki adrese tıklayınız:

ben masumum  :us:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

daha yaşın geç zamanla bu memlekette işlerin nasıl döndüğünü anlarsın  :D
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2015, 11:44:32 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

foto konusu niye bu kadar sıkıntı oluyor.
tek payda Beşiktaş olması gerekir.
kesinlikle oyle ama sikintiyi yaratan bizler olmadik hic.

Çevrimdışı SDemirsoy

:) bir gün bunun olacağını biliyordum. stat inşaatı sayesinde artık daha nitelikli bir inşaat seyircisi kitlemiz oldu.. artı sadece seyretmiyoruz; problemi görüp, çözüm de üretiyoruz. samet geçmiş olsun ... o kazıda emeği geçen kim varsa fore kazıkla dövmen haktır.
eyvallah abi :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Stadı ben yapmıyorum, olağanüstü sanatsal fotoğraflar da paylaşmadım zaten. Anlam veremediğim bu bölünmenin olması.

Fotoğrafları sadece burada paylaştım. Benim için sıkıntı değil, tekrar gitme durumum olursa yine paylaşırım elbette.
fligranıda sen koymuyorsun zaten bizim açımızdan sıkıntı yok sıkıntıyı yapan biz değiliz hem sen diyorsun izinsiz diye bizde gerekli açıklamayı yaptık :)

Çevrimdışı aoguzd

hata değil; peşkeş, rant, adilik, (Hakaret Yasak)₅ ne dersen artık. muhtemelen yönetimin de elini kolunu bağlayan başka mevzular vardır o yüzden üstüne gitmiyorlar veya gidemiyorlar.

Çevrimdışı ekrembaser

hata değil; peşkeş, rant, adilik, (Hakaret Yasak)₅ ne dersen artık. muhtemelen yönetimin de elini kolunu bağlayan başka mevzular vardır o yüzden üstüne gitmiyorlar veya gidemiyorlar.

Olayda bildiğim kadarıyla yönetimi işin içine sokmadan oldu bittiye getirilmiş bi durum var fulya davası olarak bilinen dava Beşiktaş sevdalılarının dernek yöneticisi olmaları nedeniyle burdaki anlaşmadan uğradığı zararın giderilmesi amacıyla açılmış bir dava var. Yoksa yönetim olaya müdahil olamıyor. Sıkıntı zaten sözleşmede kararlaştırılan projenin değişmesi sonucu müteahhitin 2 ekstra blok dikmesi ve bu bloklardan Beşiktaşa tek kuruş vermemesi nedeniyle çıkmış. Önceki başkanımızda hiç ses çıkarmadığı için herşey oldu bittiye getirilmiş. Acı olan şu an stad yapacak gücümüz olduğu ortadayken 4 tane binanın dikilmesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesiyle müteahhite verilmesidir.

Çevrimdışı iyimserure

Antalya ;

Pazartesi bizim maçla açılıyor.

TFF'nin stesinde Akdeniz Üniversitesi Stadı yazıyor maçın oynanacağı yerde

Çevrimdışı ahmetx

maç antalya kızamık arenada @iyimserure
edit:tff yetkilileri stadyumda incelemede bulunuyor maçın hangi statta oynanacağı bugün akşama kadar belli olacakmış .
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2015, 12:40:37 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar siz vodafone arena'nin tribun kulturumuzu degistirecegine inaniyor musunuz ? Inonu tribunune gore farklilik olur mu ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.