Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bu tribün siyah değil @ahmetx
:claps: :claps:  renkleriyle oynamıştım gerçek rengi siyah değil zaten.
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2015, 15:08:49 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sinanMCMIII

DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı alfaoz

@Necmi abi
1) Kartal yuvasından alisveris yapanlara sorulur
2) Kongre uyelerine sorulur
3) Kombine ve Passolig sahiplerine sorulur
4) Vodafone karakartallolara sorulur
5) Dergi , Internet abonelerine sorulur
Bu seceneklerin Ortalamasi toplanir yuzdeye alinir ve sonuc ortaya cikar boylece Trollenme seceneginde ortadan kalkmis olur :tabe:
Bu 5 secenegi topladigin zaman oyalamaya katilan taraftar sayisi pekte bir avuc olmaz dedigin gibi..
ben bu fikri beğendim mantıklı da.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:claps: :claps:  renkleriyle oynamıştım gerçek rengi siyah değil zaten.
Çift kale olmasından dolayı fotoshop mu diye baktım ama anlayamadım. Gerçek bir stadmı bu , daha doğrusu ebatlar gerçek mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çift kale olmasından dolayı fotoshop mu diye baktım ama anlayamadım. Gerçek bir stadmı bu , daha doğrusu ebatlar gerçek mi ?
gerçek abi fotonun oynanmamış hali bu

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Birisi beni aydinlatsin lutfen. HEr blokta ki 4 sari koltuk ne ise yariyor? Goruntuye nasil guzel bir katki sagliyor? ve amac ne?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tamam stadımızdan memnunum ama umarım bir gün mabedimizi bu hale dönüştürebiliriz. Harika bir ambiyans . Sanırım çatısı da kapanıyor  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi doganay

Birisi beni aydinlatsin lutfen. HEr blokta ki 4 sari koltuk ne ise yariyor? Goruntuye nasil guzel bir katki sagliyor? ve amac ne?
Pikseller genel olarak stad cok kalabalik olmasa bile piksel sayesinde goz yanilgisi oluyor ve daha dolu gozukuyor. Bence genel amac budur.

Çevrimiçi Necmi

yok ben anlamıyorum bu insanları
şimdi bu stadı beğeniyorlar ama bu stad pikselli :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Tamam stadımızdan memnunum ama umarım bir gün mabedimizi bu hale dönüştürebiliriz. Harika bir ambiyans . Sanırım çatısı da kapanıyor  :ok:
ölçülerin normalden küçük görünmesi koltuk renklerinin koyu olmasından kaynaklanıyor @Hasan Tahsin

Çevrimdışı pascal26

Ben bu şekilde önümüze konan 3 seçeneğinde birbirinden kötü olabileceğini düşünmüyorum insanların %95 i içlerinden en az birine güzel diyecektir ama pikselli önümüze konursa ve insanlar Antalya stadında olduğu gibi iğrenç olmuş derse suçlu yönetim olur sen ne kadar sağlam beton yapsan da insanlar görüntüye bakar bir çok beşiktaşlı stattan bihaber tam koltuklar döşendikten sonra stat ne halde diye bakacak insanlar belki beğenecek belki beğenmeyecek bilemiyorum ama beğenmezlerse yönetime sallamaya başlayacaklar kötü stat diye ama oylama yapılsa yönetimin kendini savunma şansı var size sorduk böyle istediniz der ve işin içinden çıkar ve herkes Mutlu olur ben eminim ki oylama da pikselli çıksa @Yunus Emre Dökmeci bile saygı duyacaktır :)

Böyle durumlarda anket yapmak sorumluluk almaya çekinen korkakların işidir. Ben de bu stadı yapıyor olsam hayatında İstanbul'u bile görmemiş, Dolmabahçe'de gezmemiş bir kardeşime renk tasarımı sormam. Yetki bendedir, yapar ortaya koyarım ve sonucu neyse onunla yargılanırım.

Anketler yapmış biri olarak söylüyorum. Büyük katılımlı anketlerde genelde "vasat" seçilir.

Ayrıca emin olun oluşturulan fokus gruplara seçenekler hakkında görüşleri de sorulmuştur.

Çevrimdışı ahmetx

yakın fotolarına baktım gerçektende araya sarı koltuklar atmışlar  :tabe: Ama beğenilmeyecek bir stad değil kesinlikle .

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Fatih

Pikseller genel olarak stad cok kalabalik olmasa bile piksel sayesinde goz yanilgisi oluyor ve daha dolu gozukuyor. Bence genel amac budur.
Kayserispor'un stadi icin bunu desen anlarim da yukarida ki stat ne alaka hocam?  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

:D ofise yeni geldim daha soluklanıyorum bakamadım bir şeye özür @keremfrat1
Estağfurullah :) :D

Çevrimdışı İhsan

Bir sorum var..

şimdi mesela bugun tüm iskeleler kaldırılsa çatı havada kalır mı?.. yoksa hala desteğe mi ihtiyacı var?

tribündeki uzun ince iskeleler umarım devrilmezler.. devrilirlerse zarar verebilir çatıya...

sanırım bi şekilde arka tribüne bağlanmış durumda olabilirler...

Şu anda çatı kendi kendini taşıma gücünde. İskeleler bir sonraki hamlede tamamen kaldırılır herhalde.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dikkat edersen biz eski kuşaklar pek pixele falan takmıyoruz. Hani başından beri diyeceğim ama hayır yıkılıp yeniden yapılması düşünüldüğünden beri sürekli kösteklenmiş bir stadımız oluyor. Üstelik stadın değiştirebileceğin tek objesi koltuklar , onuda zaman içinde isteğe göre yenileriz zaten. İşte bu aşamada her ne kadar o kısmını geçtim desem de şöyle 3 katlı stadları yayınlıyor ya @ahmetx o zaman gıpta etmiyor değilim @Necmi . Ben bir kaç yıl sonra 70 bin ortalamaya oynayabileceğimize inanıyorum , sanırım ondan  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Ekim 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

yakın fotolarına baktım gerçektende araya sarı koltuklar atmışlar  :tabe: Ama beğenilmeyecek bir stad değil kesinlikle .
hemde monitör ekranındaki ölü pikseller gibi :D
koltuk yetmemiş herhalde tek tük yerleştirmişler

Çevrimdışı Emre.Guler

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler.

Ama bu fotolardan bakınca hiçte havalanmış gibi durmuyor

Çevrimdışı Deadam

Vodafone Arena 21 Ekim 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Sanırım sıkma ve kontrol işleri devam ediyor. Bu olay rakiplerimizi baya sıkacak  :D

Öyle yada böyle bir düşün gerçekleşmesine şahit oluyoruz.

Koltuk sorunu herhalde en son düşünülecek şeylerden biri. bugün siyah olur yarın beyaz 3 sene sonra piksel, 5 sene sonra logo, çok takılmayın, koltuklar boşken gözükecek. mabedimiz boş kalırsa o zaman koltuklar altın kaplama olsa ne yazar.

Bence o koltukların nasıl dolacağını düşünün birde zıplamalara karşı dayanıklımı önemli husus o
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

:alala:
dediğinden bir şey anladıysam arap olayım :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

takılan koltuklar en az 15 sene değişmemeli maliyetli bir şey çünkü koltuklar kaliteli .