Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

beyazıda görmeden karar vermeyin foto çok net olmasada

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

:nerd:  ne zaman kızdım yokum diye arkamdan konuşun bakalım
ben kızmıyorumki boş konuşuyorsunuz :D ya resmi olarak açıklandımı koltuk
projesi bu neyin veriştirip veriştirmemesi fol yok yumurta yok siz civciv peşindesiniz
benimde tercihim düz beyaz olması ama alt beyaz üst siyah pikselli geçişide
kabul ederim ama siyah kesinlikle tercihim değil  @halvetifarazi

@Necmi abinin de dediği gibi ortada fol yok yumurta yok burda yangınlar çıkarıyoruz.. valla dereyi görmeden paçayı sıvıyoruz gerçekten  :evillol:

Çevrimdışı halvetifarazi

:nerd:  ne zaman kızdım yokum diye arkamdan konuşun bakalım
ben kızmıyorumki boş konuşuyorsunuz :D ya resmi olarak açıklandımı koltuk
projesi bu neyin veriştirip veriştirmemesi fol yok yumurta yok siz civciv peşindesiniz
benimde tercihim düz beyaz olması ama alt beyaz üst siyah pikselli geçişide
kabul ederim ama siyah kesinlikle tercihim değil  @halvetifarazi

testi kırılmadan biz tokatı atalım da :)
şaka bir yana pikselli tasarım olursa çok karışır buralar. inşallah olmaz.

Çevrimdışı Oktay

@ahmetx stattın boş tribünlerinin görüntüsü çokmu önemli sence ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tribün dizaynı taraftara sorulmaz çünkü kimse aradaki locaları istemezdi o zaman.
loca gelir kapısı belki tüm stadın kombine parasını sadece locadan çıkardılar.
sadece yeni açığı taraftarın isteğine göre yaptılar.
alt kat üst kat arası loca istemediler boşluk olmasın istediler.
es es te loca olsa da olmasa da farketmez kaç kişi yüksek para verip loca alacak...
Hayir abi yanlis anladın
Koltuk dizaynindan bahsediyorum ben
Koltuk renkleri ve Uzerine ne yazilsin figur olsunmu secenekleri taraftara sorulmaliydi diyorum ben
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Bir sorum var..

şimdi mesela bugun tüm iskeleler kaldırılsa çatı havada kalır mı?.. yoksa hala desteğe mi ihtiyacı var?

tribündeki uzun ince iskeleler umarım devrilmezler.. devrilirlerse zarar verebilir çatıya...

sanırım bi şekilde arka tribüne bağlanmış durumda olabilirler...

Çevrimiçi Necmi

Yani neden karsi cikalimki ??
En azindan DAYATMA degil oylama ile secildi deriz..
Tama en kaliteli en guzel en pahali malzemeler secildi , Lokasyona göre en yuksek kapasite ve en guzel proje cizildi bunu biliyoruz ve bu konuda Yonetime en ufak bir elestiride bulunmadim bulunmamda Tek Diyecegim Allah razi olsun.
Ama Boyle şeyleri taraftara sormalari fikirlerini almalari gerekirdi..
Develtin yaptigi stadda bile Es eslilere tribun dizayni hangisi olsun secenegi sunuluyorsa
Besiktasin kendi yaptigi stadda taraftarin fikrini almamasi cok yanlış bu benim fikrim..
ama kimin oylamasıyla kartalcell sahibi bir avuç insanınmı şimdi bütününe yayılmamış bir oylama
yeterli oluyormu eğer oluyorsa zaten yönetim kurulunda oylanmıştır onlarda Beşiktaşlı oylayıp birini seçmişler işte :D
gayet demokratik bir durum
körfez geçişini yapıyorlar projeyi oyladılarmı yeni havaalanını peki onları geçtim marmarayı metroyu oyladılarmı
içine secmişler değişik seramikler çoğunda seramik bile yok serpme sıvayı basıp geçmişler onlar bizim vergilerimizle yapılıyor
ama bizim fikrimiz sorulmuyor. bu güne kadar oylanan bir proje gördünüzmü birilerini bu tip işlerde senin yerine karar versin diye seçiyorsun

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx stattın boş tribünlerinin görüntüsü çokmu önemli sence ?
Esasında hiç önemli değil ama stadyumların katalog çekimleri hep boş tribünlerde yapılıyor ve artık stadyumlarda birer marka haline geldiler o bakımdan önemli @Oktay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı alfaoz

araligin ilk haftasini bulur imalatlar hatta gecebilir 1.5 ay gibi dusunelim ay sonu kedi yollari ve uzun oluklu noru imalati baslar diye dusunuyorum
rolleri değiştik sanki efe. ben iyimser oldum sen karamsar :) kış şartlarını göz önünde bulunduruyorsun galiba ben onu pek dikkate almadım  almak da istemiyorum. işin açıkcası korkuyorum. membranı yapacak firmaya kasım 15 başlayacaksınız dendi yani demekki senin verdiğin tarihlere denk gelebilir  :money:

Zaten en guzeli TEK RENK abi
Stadyuma yakisan budur
Full siyah
Full Beyaz
Alt beyaz ust siyah seceneklerine kimsenin karsi cikacagini sanmıyorum hepsi bizim rengimiz hepsi bize uygun
Bizim Derdimiz PIXELLE :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı alfaoz

beyaz çabuk kirlenmez mi? çatı kirlenecek bide koltukları kirletmeyelim  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

beyaz çabuk kirlenmez mi? çatı kirlenecek bide koltukları kirletmeyelim  :evillol:
aslında güneş ışığından en az etkilenen beyazdır.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çatı kalktıktan sonra bjk mabet koltuk dizaynini açıklayacak yanliş hatırlamıyosam

Çevrimdışı sallapati

bu koltuk diziliminde gradyan geçişi karışık dizilimle sağlayacaklarına ara koltuk renkleriyle sağlasalar daha güzel olmaz mı?

mesela  alt taraf beyaz.. ortalar açık gri, sonra daha koyu , sonra daha koyu ve üst taraf siyah...

ama sadece siyah ve beyaz koltuk siparişi verilmiş sanırım..

bir de geçenlerde ilk defa bir yerde dikey değil de yatay gradyan geçiş yapmışlardı... o da hoş durmaz sanırım

ben piksele de karşıyım,  BJK armalı olana da karşıyım....

keşke tüm tribünler siyah olsa.. bir tarafta da vodafone logosu olsa.. siyah üzerine çok güzel olur..

Çevrimdışı CUBUKLU

Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet ortalık karışmasın diye dizaynı yayınlamıyor galiba  :D

ama kimin oylamasıyla kartalcell sahibi bir avuç insanınmı şimdi bütününe yayılmamış bir oylama
yeterli oluyormu eğer oluyorsa zaten yönetim kurulunda oylanmıştır onlarda Beşiktaşlı oylayıp birini seçmişler işte :D
gayet demokratik bir durum
körfez geçişini yapıyorlar projeyi oyladılarmı yeni havaalanını peki onları geçtim marmarayı metroyu oyladılarmı
içine secmişler değişik seramikler çoğunda seramik bile yok serpme sıvayı basıp geçmişler onlar bizim vergilerimizle yapılıyor
ama bizim fikrimiz sorulmuyor. bu güne kadar oylanan bir proje gördünüzmü birilerini bu tip işlerde senin yerine karar versin diye seçiyorsun
@Necmi abi
1) Kartal yuvasından alisveris yapanlara sorulur
2) Kongre uyelerine sorulur
3) Kombine ve Passolig sahiplerine sorulur
4) Vodafone karakartallolara sorulur
5) Dergi , Internet abonelerine sorulur
Bu seceneklerin Ortalamasi toplanir yuzdeye alinir ve sonuc ortaya cikar boylece Trollenme seceneginde ortadan kalkmis olur :tabe:
Bu 5 secenegi topladigin zaman oyalamaya katilan taraftar sayisi pekte bir avuc olmaz dedigin gibi..
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2015, 14:47:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 14:45:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence beyaza kirlenmekte yakışır. Yani kirli beyaz olur, buz beyazı olur, griye çalar ama siyahın solmuşu çok çirkin görünecektir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı alfaoz

ben üstüne basacak olanları kastetmiştim ama güneşte de sararma yapabilir tabi

Çevrimdışı ahmetx

cumhur tek renk olmasından yana anlaşılan , fantaziyi sevmiyoruz biz beşiktaşlılar  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

ben üstüne basacak olanları kastetmiştim ama güneşte de sararma yapabilir tabi
üstüne basılmaz koltuklar katlanıyor

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 14:48:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
şimdi heybete takıldı diyecekler yine :biggrinking:
açık renkler heybetli gösterir.
fenerin kapalıları sarı ve acayip yüksek heybetli görünüyor boşken...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı BlackEagle26

Şey olmazmı alt kat siyah ve beyazla Beşiktaş JK  yazısı üst kat beyaz. Ya da alt beyaz siyahla Beşiktaş JK guzel olur mu acep

Çevrimiçi Necmi