Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5906310 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GD8

Insan bir acayip oluyor
Bayagi ses geliyor , Demir iskelet kirildi saniyorsun oyle bir ses çıkıyor
Öğlen 2 gibi uğrayayım merak ettim o sesi....

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribün ısıtma belli ama gogas.
:alala: :alala:
Tribun isitma olmayacakti
Vazmi gectiler ? Eger vazgecip Tribun isitma koyulmasina karar verildiyse Harika bir haber bu :sevinc :sevinc @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

:alala: :alala:
Tribun isitma olmayacakti
Vazmi gectiler ? Eger vazgecip Tribun isitma koyulmasina karar verildiyse Harika bir haber bu :sevinc :sevinc @ahmetx abi
localarda kesin olacak ,tribünleri bilmiyorum panoda tribün ısıtması yazıyor  benim tahminim olacak ama şu bir gerçek ki üst katların kesin ısıtılması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

içerden foto bayadır gelmiyor.mabet tavan kaplama başladı demişti.acaba ne durumda....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı zatoichi1903

Sezgin Gülnar ‏@sezgingulnar  2 dk.2 dakika önce
Vodafone Beşiktaş'a sponsor oluyor dediler Beşiktaş Vodafone sponsor oldu şimdi Denizbank sponsor oldu deniliyor Beşiktaş sponsor oldu

Mantıklı.

denizbank ı filan anlarım da vodafone ile yapılan anlasmaya da b.k atan olursa iyi niyetli olduguna gram inanmam.

ayrıca gs ile tribun sponsorluklarını karsılastırıyorsak sırt/short/gogus vs sponsorluklarını da karsılastırmak lazım.

GS bu anlasmaları şike davalarından once yaptı, o sıra hem ekonomide işler iyi gidiyordu hem de şike davası gibi bir durum yoktu.

Su an tum buyuk firmalar kısıntıya gidiyor ki burda ilk kesinti genelde sponsorluklar oluyor. Şike davasından sonra da spordan ozellikle de futboldan ciddi bir kaçış var.

Bu kadar etkeni goz onune almadan yapılan "besiktas vodafone a sponsor oldu" yorumu en hafif deyimiyle "art niyetlidir", "bel altı vurmadır" ki zaten sezgin in bu yonetim hakkında gorusunun ne oldugunu oldugunu az cok biliyorum.

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Erdem Çözer

denizbank ı filan anlarım da vodafone ile yapılan anlasmaya da b.k atan olursa iyi niyetli olduguna gram inanmam.

ayrıca gs ile tribun sponsorluklarını karsılastırıyorsak sırt/short/gogus vs sponsorluklarını da karsılastırmak lazım.

GS bu anlasmaları şike davalarından once yaptı, o sıra hem ekonomide işler iyi gidiyordu hem de şike davası gibi bir durum yoktu.

Su an tum buyuk firmalar kısıntıya gidiyor ki burda ilk kesinti genelde sponsorluklar oluyor. Şike davasından sonra da spordan ozellikle de futboldan ciddi bir kaçış var.

Bu kadar etkeni goz onune almadan yapılan "besiktas vodafone a sponsor oldu" yorumu en hafif deyimiyle "art niyetlidir", "bel altı vurmadır" ki zaten sezgin in bu yonetim hakkında gorusunun ne oldugunu oldugunu az cok biliyorum.

aynen.. adam başkan adayıyım diyor zaten.. bir türlü kurtulamadık şu pis muhalefetten
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

aynen.. adam başkan adayıyım diyor zaten.. bir türlü kurtulamadık şu pis muhalefetten
Pis muhalefetten ?
Muhalefetin olmadigi yerde Diktatorluk vardir , Basi bosluluk vardir , Başarısızlık ve yoksuzluk vardir !
Bu nasil bir cevap abi ??
Muhalefet olmazsa Bastaki yonetim nasil başarılı olacak??

Çevrimdışı ekrembaser

Necmi abi selamlar buralarda mısınız? Yeni bi gelişme var mı? bjk_mabet ten bilgi alma imkanınız oldu mu? Genel bi toparlama yapıp bizi aydınlatırsanız sevininrim.

içerden foto bayadır gelmiyor.mabet tavan kaplama başladı demişti.acaba ne durumda....
3-4 Gunde gozle gorulur bir degisiklik olacagini sanmıyorum
Boylesi daha iyi , Iceriden Haftalik olarak resim gelse ilerlemeyi ve degisimi daha net görürüz...

Çevrimdışı aa.aslan

pis muhalefet derken muhalefetin pis şekilde yalanlarla art niyetli yapılanı denmiş ben öyle anlıyorum. yoksa muhalefet faydalı ileri götüren birşeydir.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bertanb

Bir hareket olacaksa öğleden sonra olacak herhalde...
BEŞİKTAŞ

Kimsenin B.k atyigi falan yok
Turk futbol tarihinin en buyuk Sponsorluk anlasmasina imza attik
Bu anlasmadan Her 2 tarafta cok karli cikti Vodafone sponsor gibi sponsor
Fakat ben Gecen seizn ust uste Ingiliz takimlariyla oynamamizda Vodafone nin Parmagi ( Lobisi ) oldugunu düşünüyorum
Yoksa Dedigim gibi her 2 tarafta karli , Onlar bizim bizde onlarin reklamini yapiyoruz , Sponsor zaren bunun icin var..

pis muhalefet derken muhalefetin pis şekilde yalanlarla art niyetli yapılanı denmiş ben öyle anlıyorum. yoksa muhalefet faydalı ileri götüren birşeydir.
Kimseyi destekledigi adaydan dolayi yargilamak kimsenin Haddi degil , bu sozum yanlis anlaşılmasın Demokrasi denen birsey var , Herkes istedigi adayi destekleyebilir...
Ben Baskani cok seviyorum ce destekliyorum Ama Adaliyida seviyorum bu konuda kafam cok karisik Kongre üyesi degilim oy kullanmayacagim sonucta ama Ben Adaliya daha yakinim..
Benim tercihim %49 Fikret orman %51 Serdal Adali..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Pis muhalefetten ?
Muhalefetin olmadigi yerde Diktatorluk vardir , Basi bosluluk vardir , Başarısızlık ve yoksuzluk vardir !
Bu nasil bir cevap abi ??
Muhalefet olmazsa Bastaki yonetim nasil başarılı olacak??

pis muhalefet diyorum.. yoksa yapıcı eleştiriler yapılan bir muhalefete tabi ki ihtiyaç vardır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kimsenin B.k atyigi falan yok
Turk futbol tarihinin en buyuk Sponsorluk anlasmasina imza attik
Bu anlasmadan Her 2 tarafta cok karli cikti Vodafone sponsor gibi sponsor
Fakat ben Gecen seizn ust uste Ingiliz takimlariyla oynamamizda Vodafone nin Parmagi ( Lobisi ) oldugunu düşünüyorum
Yoksa Dedigim gibi her 2 tarafta karli , Onlar bizim bizde onlarin reklamini yapiyoruz , Sponsor zaren bunun icin var..

yanlışın var çünkü konu zaten bir başkan adayının Vodafone anlaşmasına b.k attığı twit'in paylaşılmasıyla başladı..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kimseyi destekledigi adaydan dolayi yargilamak kimsenin Haddi degil , bu sozum yanlis anlaşılmasın Demokrasi denen birsey var , Herkes istedigi adayi destekleyebilir...
Ben Baskani cok seviyorum ce destekliyorum Ama Adaliyida seviyorum bu konuda kafam cok karisik Kongre üyesi degilim oy kullanmayacagim sonucta ama Ben Adaliya daha yakinim..
Benim tercihim %49 Fikret orman %51 Serdal Adali..

bu laf bana sanırım ama ben doğrudan aday olan adamın muhalefet tarzını eleştirdim.. yoksa isteyen istediğini destekler beni ilgilendirmez.. ayrıca konu zaten Adalı değil

edit: bu arada mevzu çok uzadı ve konu dışına çıktık.. kusura bakmayın

bu laf bana sanırım ama ben doğrudan aday olan adamın muhalefet tarzını eleştirdim.. yoksa isteyen istediğini destekler beni ilgilendirmez.. ayrıca konu zaten Adalı değil
Sanirim Ruzgar Saganaktan bahsediyorsunuz :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sanirim Ruzgar Saganaktan bahsediyorsunuz :bandit:

yok Sezgin Gülnar diye bir şahsiyet.. Rüzgar Sağnak'ı ciddiye alıp yorum bile yapmam :)

yok Sezgin Gülnar diye bir şahsiyet.. Rüzgar Sağnak'ı ciddiye alıp yorum bile yapmam :)
:ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

5 yılda 20 milyon TL az değil mi? Yılda 4 milyon TL yapar, kur cinsinden yazsak çok daha az bir miktar çıkacak. Acaba bu verilecek ücretin yanında başka maddelerde olabilir mi? Mesela bizim onlara borcumuz var mı bilmiyorum ama varsa borç silme olayı veya taraftara özel kartlar gibi şeyler olabilir herhalde.
Borç silme olursa bu belirtilir. Beşiktaş nasıl bilançosuna gelir olarak bunu yazıyorsa, Denizbank'ta gider olarak yazacaktır. Bu miktarların birbirini tutması gerekir. Banka kredi silmek için oraya para koyması gerekir. Onuda reklam bütçesinden aktarması gerekir. Yani sonuçta 4 değil atıyorum 6 yazması gerekir.

Rakam açıklanacak olan neyse o olacaktır. Resmi açıklamayı merak ediyorum.

Neyse konumuza odaklanalim , Yok mu bir haber staddan ya olcez meraktan :bawling: :bawling:

Borç silme olursa bu belirtilir. Beşiktaş nasıl bilançosuna gelir olarak bunu yazıyorsa, Denizbank'ta gider olarak yazacaktır. Bu miktarların birbirini tutması gerekir. Banka kredi silmek için oraya para koyması gerekir. Onuda reklam bütçesinden aktarması gerekir. Yani sonuçta 4 değil atıyorum 6 yazması gerekir.

Rakam açıklanacak olan neyse o olacaktır. Resmi açıklamayı merak ediyorum.
Umarim 4 milyon Tl gibi komik bir rakam değildir :money:

Çevrimdışı Sezer94

Ne kadar çok seviyosunuz stad basliginda konu disi yapmayi :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ihsanakkanat