Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900093 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Denizbank ile yapılan anlaşma iyi olmuş.Biliyoruz borçlara karşı bir anlaşma yapıldı ama bu da birşeydir sonuçta bu anlaşma kulübün kredi limitini yükseltiyor.Hayırlı uğurlu olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

kale arkalarına geçmişler defans sağlam  :D

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı bjkfatih63

iyimi kötümü çözemedik dediğini @Necmi  abi   :alala: :by2:

ysariusta

• Ziyaretçi

iyimi kötümü çözemedik dediğini @Necmi  abi   :alala: :by2:
iyidir iyi. Her an kalkabilir artık. Yanlız illa bugün kalkar demek hata olur. Şöyle düşünün, eski açıktaki o 5 tane direk vardı ya takılacaktı ama bekledik epey. İşte öyle bir şey.

Çevrimdışı Esref

Ben yarım saat sonra işe gidicem. Telefonumdan dolayı video izleyemiyorum ve foruma yazıda yazamıyorum. Forumda yazılanları okuyabiliyorum sadece. Bugün olası bir başlama durumunda canlı yayın dışında görüntüler kayıt altına alınıp daha sonra yayınlacakmı @Necmi abi.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı bjkfatih63

iyidir iyi. Her an kalkabilir artık. Yanlız illa bugün kalkar demek hata olur. Şöyle düşünün, eski açıktaki o 5 tane direk vardı ya takılacaktı ama bekledik epey. İşte öyle bir şey.
inşallah kazasız belasız kalkarda. biz zaten bekleme alıştık  :ok:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 15:06:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ersoy

Ne zaman kalkıyor belli bir saat var mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kartalcan

Vodafone Arena'nın çatısıyla ilgili çok fazla konuşmak istemediğini belirten Fİkret Orman, "Konuşunca başka yerlere çekiyorlar. O yüzden bitsin görelim. Ona göre yorum yapalım. Catı montajı çok zor bi süreç. Ancak sona gelinmek üzere. Yavaş yavaş yükseliyor. Bittiğinde hep beraber göreceğiz. Diğer statlardaki gibi tribünlere isim sponsorluklarına başladık. Deniz tarafındaki tribünün sponsoru Denizbank oldu.
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 15:15:01 kartalcan ]

Çevrimdışı CUBUKLU

Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu hafta kalkacağını sanmıyorum. Biraz ketum davranılıyor resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmıyor. Başkan 7 ekim demişti ve şimdiye kadar herhangi bir gelişme olmadıysa bence ciddi bir sorun var ve bu sorunun nasıl aşılacağı düşünülüyor veya deneme yanılma yoluyla bulunmaya çalışılıyor. Dışarıdan gözlemleyebildiğim durum bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

Akşam üstü serinliğinde rahat rahat kalkacak sanırım. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Bu hafta kalkacağını sanmıyorum. Biraz ketum davranılıyor resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmıyor. Başkan 7 ekim demişti ve şimdiye kadar herhangi bir gelişme olmadıysa bence ciddi bir sorun var ve bu sorunun nasıl aşılacağı düşünülüyor veya deneme yanılma yoluyla bulunmaya çalışılıyor. Dışarıdan gözlemleyebildiğim durum bu.
akşam yanımıza gelseydin resmi kaynaktan açıklamayı duyardın :) @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

akşam yanımıza gelseydin resmi kaynaktan açıklamayı duyardın :) @Serhat Akkaya
Kasımpaşa maçına artık @Necmi abi :) veya @bjk_mabet i Salıpazarında şirketin çatısında çay içmeye davet edeyim  :D
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

bak işte buna deli oluyorum. nasıl bir aydınlanma yaşadın da büyük bir sorun olduğunu düşünüyorsun? 7 ekimden beri olabilecek her türlü aksaklığa karşı didik didik incelenip tüm önlemler alınıyor. Rahat olun dedikçe pirim yapma uğruna bunları yazıyorsunuz. Merak etmeyin yerde kalmayacak çatı. Akşam defalarca konuştuk. Şimdilik sorun yok. Net. Sorun çıkmaz demek değil bu. Belki çıkar ama gerçekçi görünmek kisvesiyle burada olumsuzluk yapacak adam değilim. Bu hafta sonu gidip izleyebilirsiniz çatıyı havada görebilirsiniz? 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bak işte buna deli oluyorum. nasıl bir aydınlanma yaşadın da büyük bir sorun olduğunu düşünüyorsun? 7 ekimden beri olabilecek her türlü aksaklığa karşı didik didik incelenip tüm önlemler alınıyor. Rahat olun dedikçe pirim yapma uğruna bunları yazıyorsunuz. Merak etmeyin yerde kalmayacak çatı. Akşam defalarca konuştuk. Şimdilik sorun yok. Net. Sorun çıkmaz demek değil bu. Belki çıkar ama gerçekçi görünmek kisvesiyle burada olumsuzluk yapacak adam değilim. Bu hafta sonu gidip izleyebilirsiniz çatıyı havada görebilirsiniz?
Ben de onu diyorum abi. Bu hafta kalkmaz diyorum çünkü tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntı var olmasaydı şimdiye çoktan havadaydı ve bunun için çok daha ince elenip sık dokunuyor. Benim geç kalkması ile ilgili bir sıkıntım yok mühim olan sağlıklı bir şekilde kaldırılsın zaten bu sezonu kaçırdık 1 aylık gecikme bile çok büyük sorun yaratmayacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

bjk_mabet 1-2 saat içinde yazmıştı öğlen ama tıkırtı bile yok :) Fırtınadan önceki sessizlik gibi kaldırsınlar artık yaa :)

Çevrimdışı Necmi

Ben de onu diyorum abi. Bu hafta kalkmaz diyorum çünkü tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntı var olmasaydı şimdiye çoktan havadaydı ve bunun için çok daha ince elenip sık dokunuyor. Benim geç kalkması ile ilgili bir sıkıntım yok mühim olan sağlıklı bir şekilde kaldırılsın zaten bu sezonu kaçırdık 1 aylık gecikme bile çok büyük sorun yaratmayacaktır.
hiç bir sıkıntı yok @Serhat Akkaya
şu andada başlıyorlar :)

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Allah kaza bela vermesin inşallah @Necmi abi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

"yok abi ben inanmıyorum bu hafta kalkmayacak bence" yazarsa hiç şaşırmam  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba