Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı denizaydogdu

SON DAKİKA : Beşiktaş'ın yeni evi Vodofone Arena'nın deniz tarafındaki tribünün adı "Deniz Bank Tribünü" oldu. via ..Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  3 dk.
Kartal

Çevrimdışı Efe

yok öğleden sonra başlanacak diye duydum ama bu gün yerden kesilirmi bilmiyorum @Efe
baslasinda sorun olmazsa kesilir heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ben autoCad de uğraştım öndeki mesafe 6 metre bunu tam limitte kullanamıyorsun
 4 metre yerin var aslında birde ordan araç geçmesi için yol olması gerekiyor mesafe kurtarmıyor alttan çıkış için @ahmetx
2,5 metre kat yüksekliği olması lazım hemen merdiven başlamaz nerdeyse 45 derece diklikte merdiven koyman gerekiyor
o merdivenlerde çok oyuncu sakat veririz şu anda bile kot aşağıda zaten çıkarken ya meğil olacak yada merdiven

araç yolu zaten tribünlerin dışında kalıyor ve çıkış tünelinin sahaya açılan kapısının tepe noktasını tribünlerin 2. basamağı olarak düşünmek lazım çünkü yedek kulübeleri 2 sıra içeri girmek zorunda bütün bu faktörler eğimin daha az olmasını sağlayacaktır ama bunlar benim hep öngörüm . :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Vodafone arena deniz tarafı tribünü adı Denizbank tribünü olmuş.

Çevrimdışı ahmetx

SON DAKİKA : Beşiktaş'ın yeni evi Vodofone Arena'nın deniz tarafındaki tribünün adı "Deniz Bank Tribünü" oldu. via ..Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  3 dk.

çekilen krediden belliydi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bir sanat eseri gibi duran stadlarda böyle bombeli çatı görmedim ben Efe, ama bir yanıyla haklısın bizimkide maalesef aynı diğer stadlardaki gibi olacak, üzüldüğüm şey ise çevresi ve içindeki mimari proje ile stadımız bir sanat eseri olma yolunda ilerliyordu, şimdi bunları örtecek sıradan bir şapka geçiriyoruz kafasına. mutlaka bir nedeni vardır, 17milyon EURu verdiler çünkü, yükseklik sınırı ile ilgili meseleyle ilgisi vardır diye düşünüyorum, yoksa mimarımızında bu halini beğendiğine inanmıyorum.
abi ben senle ayni fikirde degilim catiyi yakindan gorsen bi sanat eseri yapildigini anlarsin kaplama konusunda yapacak bisey yok dunyada tek zaten o sekilde olmali bitmis hali bence harika olacak beklemek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

İlerde kapatılır belki brandayla @ahmetx abi

İçeriden kapatılacağını pek sanmıyorum. Keşke kapatılsa, böylece ışık şovu hem dışarıya hem içeriye yapılmış olurdu.

Çevrimdışı ahmetx

İlerde kapatılır belki brandayla @ahmetx abi

@Erhan , @Factatum  ben alttan kaplamayı sevmiyorum kaplanmamış hali daha güçlü yapı izlenimi veriyor + aydınlık.
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 13:50:18 ahmetx ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat akkaya senle tanisalim artik bencede kasim pasa macina gelecekmisin :)
Bir aksilik olmazsa gelicem @Efe . Haberleşiriz. Gerçi arada Bursa'ya geliyorum orada da görüşebiliriz bir akşam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bertanb

Hayırlı olsun, anlaşmaların devamı gelir inşallah
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Ersoy

Hayırlı olsun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yasin A.

OoOoOo deniz tarafında ki tribün ismi de DenizBank Tribünü olduysa, artık çatıyı kaldırmamak, göğe yükseltmemek için önümüzde hiçbir engel kalmadı değil mi?  :biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

bizim forumun hepsi denizbank tribününden  kombinesini almıştı   :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Öğlen kalktım halen kalkmamış bu çatı  :bawling:

Çevrimdışı Efe

Bir aksilik olmazsa gelicem @Efe . Haberleşiriz. Gerçi arada Bursa'ya geliyorum orada da görüşebiliriz bir akşam..
inşallah kasimpasa macinda ogleden sonra istanbuldayim telefonlasiriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

araç yolu zaten tribünlerin dışında kalıyor ve çıkış tünelinin sahaya açılan kapısının tepe noktasını tribünlerin 2. basamağı olarak düşünmek lazım çünkü yedek kulübeleri 2 sıra içeri girmek zorunda bütün bu faktörler eğimin daha az olmasını sağlayacaktır ama bunlar benim hep öngörüm . :D

araç yolu derken sahanın yanında ambulansın haraket etmesi gereken bir alan olmak zorunda
ambulans çıkışı o koridorda olacak

Çevrimdışı Necmi

ben serhatı star wars dan çıkmış bir uzaylı sanıyordum bayağı insanmış :D  @Efe

Çevrimdışı Efe

ben serhatı star wars dan çıkmış bir uzaylı sanıyordum bayağı insanmış :D  @Efe
haha  :icool: türkçe yazilisila darkvedır :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

araç yolu derken sahanın yanında ambulansın haraket etmesi gereken bir alan olmak zorunda
ambulans çıkışı o koridorda olacak
anlaşıldı  :ok: san mames ile bizim numaralı tribün ile saha  mesafesi  arasında 50 cm fark var orada olabiliyorsa bizde de olur herhalde.

Çevrimdışı Necmi

haha  :icool: türkçe yazilisila darkvedır :lol:
bilemem artık o maskenin altından ne çıkacak diye merak ediyordum :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Öğlen kalktım halen kalkmamış bu çatı  :bawling:
totem kalkmayacak :) suan direniyor ama son direnisleri bence benim toteme karsi koyamaz görevin ne john conner i korumak cati gorevin ne havaya kalkip vodafone arenayi korumak o yuzden kalkmaz diyelim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bilemem artık o maskenin altından ne çıkacak diye merak ediyordum :kop: :kop:
valla bende merak ediyorum az konuşmadık hakkinda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

valla bende merak ediyorum az konuşmadık hakkinda  :)

efe ne zaman kalkıyor :D

Çevrimdışı ahmetx

Çatının rahatı yerinde ama belki bir zengin kalkışı yapabilir  :)

Çevrimdışı alfaoz