Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897684 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

evt onuda soyleyelim bi daha o alttan cikan oyuncu tuneli icin heralde bi kac metre daha kaxilmak zorundaydi temel dahada alta alinmak zorundaydi 50 koltuktan feragat etmekmi yoksa 1 kapi icin tum stadin temeli capinda topragi disari bosaltmak mi tabiki koltuktan feragat etmek zaman para ve sıkıntıdan tasarruf dahada alta inseydik antik sehir cikardi zaten :)
@Efe futbolcu çıkışı için tüm temeli indirmene gerek yok san mames planını onun için koymuşdum. @insane_rc

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@bjk_mabet kalkmaya başladımı,bi cevap yaz bişeyler söyle kafayı yiyeceğiz

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  6 dk.6 dakika önce
@BlackWhiteMurat bi iki saat sonra :)

Çevrimdışı Serdar

tamamen yükseklik sınırından dolayı umarım anlatabilmişimdir.Aynı tribün yüksekliğinde daha kısa çatı yapmak istiyorsan bizim seçeneği kullanmak zorundasın @Serdar

Teşekkürler @ahmetx  şimdi gayet anlaşılır oldu.

Çevrimdışı ahmetx

bizim membran daha önce paylaşılmışdı arkadaşlar

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı denizaydogdu

:claps: :money:

bilgiyi ben sordum , bu forum da bile sorulmaması derken ? soruyu nereden sorucağım başka ? bilgim yok soruyorum....
Kartal

Çevrimdışı Efe

@Efe futbolcu çıkışı için tüm temeli indirmene gerek yok san mames planını onun için koymuşdum. @insane_rc

san mameste on taraf temeli daha altta yanliz yine oynama yapman lazim hafriyat yine sart  bu tarz bi tasarim olsa olabilirmiydi olabilirdi alt temel bolumunde tabi ben cok fazla takilmiyorum stadin saglamligina belki bi etkisi olmus olabilir bizin on taraflar farkli yapildi betonlama cok fazlaydi testere kirislerde onlada alakali olabilir teknik bir konu sirketlere ve tasarlayana sormak gerekir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

san mameste on taraf temeli daha altta yanliz yine oynama yapman lazim hafriyat yine sart  bu tarz bi tasarim olsa olabilirmiydi olabilirdi alt temel bolumunde tabi ben cok fazla takilmiyorum stadin saglamligina belki bi etkisi olmus olabilir bizin on taraflar farkli yapildi betonlama cok fazlaydi testere kirislerde onlada alakali olabilir teknik bir konu sirketlere ve tasarlayana sormak gerekir
neticede tüm temeli indirmemize gerek yok  :D

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi bir dostumuzun ufak çocuğunu ilk defa maça getirdim onu bırakamadım yalnız. Bir sonraki maçta aranızda olacağım baştan sona.
serhat akkaya senle tanisalim artik bencede kasim pasa macina gelecekmisin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tuneli degil temeli ahmetx numaralinin tum on temeli indirmen lazim yapisal olarak nasil olur bilemiyorum tasarim acisindan bence tasarimin komple degismesi gerekir stadin zemine oturma acisi fazlan var onlar yeniden hesaplanmali zor is o bizin kafamiz calismaz ona :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

bizim membran daha önce paylaşılmışdı arkadaşlar

Bizim membran böyle takılınca çok güzel duruyor, bu örnekleri görünce çok ümitlenmiştim, ama maalesef bizde çadır gibi bombeli yerleştirecek, böyle bombeli montajlar bana çok basit görünüyor.

Çevrimdışı Efe

Bizim membran böyle takılınca çok güzel duruyor, bu örnekleri görünce çok ümitlenmiştim, ama maalesef bizde çadır gibi bombeli yerleştirecek, böyle bombeli montajlar bana çok basit görünüyor.
yok abi ustten bakinca guzel olacak bence tabi bu goreceli tum stadlarda nasilda bizde de oyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

necmi abi var mi haber :)
yok öğleden sonra başlanacak diye duydum ama bu gün yerden kesilirmi bilmiyorum @Efe

Çevrimdışı onurturan

gorselligi bozamaz neden dersen ustten mebran haricinde hic bisey gorunmeyecek stad icindende halatlar gorunecek borular ustte kaliyor catinin saglamligi icin bu tarz yapildi gorsel olarak commerzbank arenanin ustten goruntusu benzer olacak onu baz alabilirsiniz beyaz mebran on tarafi seffaf celiklerim gorsellige bi etkisi yok
Alttan bakılınca halatlar boruları nasıl kapatacak ki efe anlayamadim 4 sıra halat o boruları nasıl kapatacak? :alala:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bir dostumuzun ufak çocuğunu ilk defa maça getirdim onu bırakamadım yalnız. Bir sonraki maçta aranızda olacağım baştan sona.
tamam biraz sohbet ederiz böyle ateş almak gibi oldu :) @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ahmetx

tuneli degil temeli ahmetx numaralinin tum on temeli indirmen lazim yapisal olarak nasil olur bilemiyorum tasarim acisindan bence tasarimin komple degismesi gerekir stadin zemine oturma acisi fazlan var onlar yeniden hesaplanmali zor is o bizin kafamiz calismaz ona :icool:
yok canım neden numaralının tüm ön temeli insin sadece çıkış kadar kısımda geçerli olurdu su toplama kuyuları gibi ama inşaat mühendisi arkadaşlar daha net cevap verebilirler.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Benimde bombeli hoşuma gitmiyor abi ama sanırım yağmur ve kar için öyle yapılacakmış

Çevrimdışı sozkul

yok abi ustten bakinca guzel olacak bence tabi bu goreceli tum stadlarda nasilda bizde de oyle olacak

Bir sanat eseri gibi duran stadlarda böyle bombeli çatı görmedim ben Efe, ama bir yanıyla haklısın bizimkide maalesef aynı diğer stadlardaki gibi olacak, üzüldüğüm şey ise çevresi ve içindeki mimari proje ile stadımız bir sanat eseri olma yolunda ilerliyordu, şimdi bunları örtecek sıradan bir şapka geçiriyoruz kafasına. mutlaka bir nedeni vardır, 17milyon EURu verdiler çünkü, yükseklik sınırı ile ilgili meseleyle ilgisi vardır diye düşünüyorum, yoksa mimarımızında bu halini beğendiğine inanmıyorum.

Çevrimdışı Mehmet92

Benimde bombeli hoşuma gitmiyor abi ama sanırım yağmur ve kar için öyle yapılacakmış

Samet çatısı membran olup da bombeli olmayan tek bi stad bile yok diye biliyorum ben zaten.Öyle dümdüz serilen membran hiç görmedim

Çevrimdışı Necmi

ben autoCad de uğraştım öndeki mesafe 6 metre bunu tam limitte kullanamıyorsun
 4 metre yerin var aslında birde ordan araç geçmesi için yol olması gerekiyor mesafe kurtarmıyor alttan çıkış için @ahmetx
2,5 metre kat yüksekliği olması lazım hemen merdiven başlamaz nerdeyse 45 derece diklikte merdiven koyman gerekiyor
o merdivenlerde çok oyuncu sakat veririz şu anda bile kot aşağıda zaten çıkarken ya meğil olacak yada merdiven

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı asi_kartal

sanırım ambiyans içinde bombeli olması lazım diye biliyorum.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet çatısı membran olup da bombeli olmayan tek bi stad bile yok diye biliyorum ben zaten.Öyle dümdüz serilen membran hiç görmedim
aynen  bende hiç görmedim demek ki var bi bildikleri :D

Çevrimdışı Erhan

[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 13:33:40 Erhan ]