Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890856 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

stadın bulundugu arsa devletin deilmi kardeşim süre uzarsa tabiki müdahale eder devlet sonucta stada biz kira ödüyoruz diye biliyorum
E tamam iste odemeye devam edersin kirani kardesim. Ben de zaten arsa bizim demedim. Ust kullanim hakki bizim. Basit insaat ruhsatlarinin bile belirli bir suresi var. parasini verip ruhsati yeniletip insaata devam edersin. Toki bu isin neresinde.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2015, 23:35:41
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Başkan söyledi sezona yetiştirmek zorundayız diye.yoksa Gsm devralacak ve tamamlayacak dedi.harcamayı da kulüp ödeyecekmiş.firmalar devam eder paralarını Gsm öder yapılmayan şeyleri de yapar sonra faturayı keser.şuanki firmalar devam eder belki de yeniden ihale yapar devlet.onla ilgili birşey demedi.ama bencede firmalar devam eder hakedişerini devlet öder.inşaallah böyle bu duruma düşmeyiz.toki değil alın teri diye övünemeyiz hatta gslilerin diline de düşeriz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stadyum gibi asma germe çatı üstüne  çelik parçaların montesi 2 stadyumda daha var 1.Estadio Nacional de Brasilia, 2.Cape town green point stadı. Bu iki stadyumdan ayrılan 2 özelliği var bizim çatının  1.çatının arkaya doğru eğime sahip olması 2. Çatı halat ve çelik kısmın v halat ve çeliklerle kirişlere bağlanması.
Bizim çatıda üst iç halkanın montesinin yerde daha güvenli ve hızlı olacağı için tercih edildiğini düşünüyorum ama evdeki hesap çarşıda tutmadı malesef.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Pazartesi günü kaldırıyoruz demişlerde pazartesi günüde birşey çıkar kesin :)

Çevrimdışı Efe

Bizim stadyum gibi asma germe çatı üstüne  çelik parçaların montesi 2 stadyumda daha var 1.Estadio Nacional de Brasilia, 2.Cape town green point stadı. Bu iki stadyumdan ayrılan 2 özelliği var bizim çatının  1.çatının arkaya doğru eğime sahip olması 2. Çatı halat ve çelik kısmın v halat ve çeliklerle kirişlere bağlanması.
Bizim çatıda üst iç halkanın montesinin yerde daha güvenli ve hızlı olacağı için tercih edildiğini düşünüyorum ama evdeki hesap çarşıda tutmadı malesef.

bu şekilde kaldirilan cati yok ben baya bi arastirdim bizim cati ilk gecikme olmasi normal herkesin bu kadar ümitsizlige kapilmasinin nedeni daha onceden yasanan aksakliklar bunlarda gececek insallah haftaya biterde rahatlariz daha onumuzde zaman var mart ayinda stadi bitmis goruruz insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çatı öyle veya böyle havaya kalkarsa gelecek sezona yetişir ama teknik bir yanlışlık varsa ...
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 23:50:34 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Başkanın çatının kaldırılmasıyla ilgili tarih zorlaması çok yanlış bu işi freysaşa bırakması lazım.

Çevrimdışı ahmetx

bu şekilde kaldirilan cati yok ben baya bi arastirdim bizim cati ilk gecikme olmasi normal herkesin bu kadar ümitsizlige kapilmasinin nedeni daha onceden yasanan aksakliklar bunlarda gececek insallah haftaya biterde rahatlariz daha onumuzde zaman var mart ayinda stadi bitmis goruruz insallah
Yerde monte ilk oldu ,inşallah son olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Bursada teknik yanlışlık yaptılar çatıda ve stad bir yıl gecikti.

Çevrimdışı eski inönü

çelik profillerin yerde monte edilmesi fikri başından beri içime sinmedi. Bir de bu çelik iskelet alt tarafından tutarak kaldırılmaya çalışılacak. Mühendislik bilmesen bile çok zor bir iş olacağı anlaşılıyor. Neden tercih ettiler boyle bir şeyi hiç anlamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci sağol cevabın için👍🏻 @Necmi abi yük binen halatlara destek koyma işlemi nasıl olacak,bilgin var mı?Benim düz mantığıma göre halat arası mesafefeleri eşit olmamış olabilir,o yüzden fazla ağırlık olmuş olabilir.Var mı ulaştığınız bir açıklaması abi?
çapraz halatlarda dengesizlik varmış ana çeken halatlarda değil
emin ol bende ne olduğunu tam anlamış değilim papağan gibi düşün duyup tekrar ediyorum :D @celiker1

Çevrimdışı Efe

çapraz halatlarda dengesizlik varmış ana çeken halatlarda değil
emin ol bende ne olduğunu tam anlamış değilim papağan gibi düşün duyup tekrar ediyorum :D @celiker1
çapraz halatlar tan orantilanmamis olabilir kaldiris aninda bi borunun biraz daha fazla yuksege cikmasi  butun ringi tehlikeye atiyordur tam sabitmeleme olmadiysa halatlara bazen fazla yuk biniyordur heralde onlari ayarlayacaklar diger halatlarda bi sorun yoktur onlar gerili halde duruyor zaten yarin oburgun halletsinlerde pazartesi bitirsinler su isi havada asili kaldigi an is bitti demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Başkanın çatının kaldırılmasıyla ilgili tarih zorlaması çok yanlış bu işi freysaşa bırakması lazım.
zaten bu gün durduran freysaş birde bunu başkan zorlaması olarak düşünmemek gerekiyor
işin başındaki insan tabiki bir an önce bitmesini ister ama kararı veren kişi değildir sonuçta ters giden
bir durumda bu işden sorumlu olacak olan firmadır o nedenle kolay kolay aceleye getiremezsin
yani başkanın istemesi çok bir şey değiştirmez.yapılması gereken prosedür ne ise o uygulanır.
Bu iş birinci derecede risk taşıyan bir iş her şey prosedüre uygun bile olsa risk taşıyor. Her şeyi düzgün
yaptın diye iş düzgün gidecek diye bir durum söz konusu değil eminim o iş bitene kadar yani çatı yerine
sabitlenene kadar ambulansından tut ani müdahale ekiplerine kadar herkes hazır bekleyecektir.
Genelde insanlarda çok basit bir iş yapılıyormuş gibi bir hava oluştu ama bu böyle değil

Çevrimdışı Alparslan

zaten bu gün durduran freysaş birde bunu başkan zorlaması olarak düşünmemek gerekiyor
işin başındaki insan tabiki bir an önce bitmesini ister ama kararı veren kişi değildir sonuçta ters giden
bir durumda bu işden sorumlu olacak olan firmadır o nedenle kolay kolay aceleye getiremezsin
yani başkanın istemesi çok bir şey değiştirmez.yapılması gereken prosedür ne ise o uygulanır.
Bu iş birinci derecede risk taşıyan bir iş her şey prosedüre uygun bile olsa risk taşıyor. Her şeyi düzgün
yaptın diye iş düzgün gidecek diye bir durum söz konusu değil eminim o iş bitene kadar yani çatı yerine
sabitlenene kadar ambulansından tut ani müdahale ekiplerine kadar herkes hazır bekleyecektir.
Genelde insanlarda çok basit bir iş yapılıyormuş gibi bir hava oluştu ama bu böyle değil
Buradaki bazı arkadaşlar kolay bir iş yapılıyor sanıyorlar. Ama çok riskli bir iş bu. Kaldırış esnasında dediğin gibi ambulanslar hazır bekletiliyor olacak. Bu bile zannedersem neyle uğraştığımızın farkında olmanıza yeter.

Çevrimiçi Necmi

iyide evdeki hesabın tutmaması gibi bir durum yokki
bu dediğinin olması için parçaların sökülmesi lazım bunu bu şekilde kaldırdıkları sürece evdeki hesap uydu demektir.
belkide yukarda monte edilemiyor yada işi hızlandırmak ve vinçlerin daha önce sahayı terketmesi için bulunmuş bir çözüm.
düşün bunu yerde monte ederken sürekli destek kullandılar havada montajda destek kullanamayacaklar ve parçalar bütünleşmeden
kendi başına duramıyor. belli bir ağırlığıda geçtikten sonra onları yukarda vinçlerde tutamaz zaten vinçlerle desteklemek güvenli bir yöntemde değil
o nedenle bence zorunluluktan yerde monte ediyorlar. bursa stadında sadece halatlar bile kaç denemeden sonra kalktı. Birde düşün
bunların üzerinde 800 küsur ton yük var. hafif bir kayma bile çok büyük problemlerin çıkmasına neden olur bu işi aceleye getirmemeleri haklı
bu hesap uymadı diye açıklanmaz yoğurdu üfleyerek yiyorlar diyelim. @ahmetx

Çevrimdışı Eyüp Emir

Niçin bir karamsarlık oluşturuluyor anlamış değilim, yıkılamaz dediler yıktık, tarihi eser dediler, kayıyor dediler aştık, mühür vurdular, deldik, çatıda mutlaka Allah'ın izniyle kalkacaktır. Lütfen sabırlı olalım bugünleri atlatcağız sabredin güzel günler yakın

Çevrimdışı Anıl

Yerde monte ilk oldu ,inşallah son olmaz.
Bir cümle ne kadar fazla okunabilecekse o kadar fazla okudum, her kelimesi ayrı bir dram içeriyor :D

Çevrimiçi Necmi

çapraz halatlar tan orantilanmamis olabilir kaldiris aninda bi borunun biraz daha fazla yuksege cikmasi  butun ringi tehlikeye atiyordur tam sabitmeleme olmadiysa halatlara bazen fazla yuk biniyordur heralde onlari ayarlayacaklar diger halatlarda bi sorun yoktur onlar gerili halde duruyor zaten yarin oburgun halletsinlerde pazartesi bitirsinler su isi havada asili kaldigi an is bitti demektir
aslında tam olarak çapraz bağlantılar olarak dendide halat kısmını ben ekledim sanırım halattan başka çapraz bağlantı yok :D
bu yanlış bir tabir olduysa benim hatam

Çevrimiçi Necmi

Pazartesi günü kaldırıyoruz demişlerde pazartesi günüde birşey çıkar kesin :)
aslında tam olarak pazartesi veya salı gününe kadar ertelendi artık yapılacak iş ne zaman biterse @cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

stadın bulundugu arsa devletin deilmi kardeşim süre uzarsa tabiki müdahale eder devlet sonucta stada biz kira ödüyoruz diye biliyorum 
inşaat ruhsatlarının süresi vardır. o süre dolduğunda uzatma alırsın sonuçta kira ödüyoruz
ama ödemeyede devam edeceğiz yani burda devleti ilgilendiren bir konu yok.

Çevrimdışı ahmet türker

yaşadıkca gördüğüm olgulardan birisi de ,başaramadığın her işe bir mazeret üret . mazeret sadece üreteni ilgilendirir ,insanlar sonuç bekler . sonuç yoksa değerin düşer ve buna katlanmak zorunda olunur .tersine her sonuçsuzlukta haklı çıkmaya çalışan insanlar türedi. başaramamanın kutsallığını bile ilan edebilecek yapıya sahip oldular neredeyse . başaramayan ,başaramamıştır ,hangi konuda olursa olsun .ister verdiğin tarih ,isterse alınabilecek başarılar ,yapamıyorsan yapamamışsındır ,gerisi boştur......

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2015, 01:19:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stat yıkılıp yapılmaya başlandığından beri hiçbir iş kolay gitmedi.

Çoğu iş söylenen zamanda bitmedi hep aksama payı oldu ve hep aksadı bir şeyler çeşitli sebeplerden.

Ama öyle bir yerde kitlenip kaldık ki bence herkes ciddi anlamda korkuyor. Bir işin çoğu zaman tek çözüm yolu yoktur daha kolayı yapılmalıydı, umarım daha kolayı yapılmak zorunda kalmaz şu iş biter bir şekilde.

İş korku filmine döndü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Stat yıkılıp yapılmaya başlandığından beri hiçbir iş kolay gitmedi.

Çoğu iş söylenen zamanda bitmedi hep aksama payı oldu ve hep aksadı bir şeyler çeşitli sebeplerden.

Ama öyle bir yerde kitlenip kaldık ki bence herkes ciddi anlamda korkuyor. Bir işin çoğu zaman tek çözüm yolu yoktur daha kolayı yapılmalıydı, umarım daha kolayı yapılmak zorunda kalmaz şu iş biter bir şekilde.

İş korku filmine döndü.
hiç bir iş söylenen zamanda bitmedi , ben sayın başkanı en çok destekleyenlerdendim. malesef,üzgünüm böyle olmasını istemezdim ama  artık benim kafamda tamamen bitmiştir . sayın başkan güvenirliğini tamamen benim kafamda bitirmiştir ..

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar hepimiz bu hayalin peşindeyiz.. bir an önce işler tamamlansın ve bitsin , stadımıza kavuşalım... Bu yüzden her deneme hepimizde beklenti yaratıyor. Ama unutulmamalıki yapılan iş oldukça zor ve en ufak hataya yer vermemesi gerekiyor. Beklentiyi yüksek tutmamalıyız..850 tonun havada dengelenerek asılı kalmasından bahsediyoruz. Elbette birçok deneme olacak. Ümit ediyorumki p.tesi kalkar ancak belki p.teside başka bir konuda sorun çıkacak. Hatırlayın günlerce yeni açık kapalı köşesinde hatalı üretilen çatı kirişinin yenilenmesi için haftalarca bekledik... eski açık açıkmı kalacak diye 1 aydan uzun süre gerildik. Hepsi geçti buda geçecek bundan sonra tribün basamak prekastçıları geç kalacak onlara kızacağız, sonra koltukçular sonra çimler derken bir bakacağızki açmışız stadı... İşte burada kilit nokta şu: önümüzde bu kadar örnek var iken beklentiyi yüksek tutmayıp temkinli olmalıyız.. 14 şubat,19 mart ,23 nisan, 19 mayıs,30 ağustos... bu tarihler uzar gider... şahsi görüşüm ben açılış tarihi olarak gönlümde 19 mart aklımda 30 ağustosu hedef belirledim. O tarihe kadar hazır olsun yeter..bir 30 ağustosa daha yetiştirememeyi sadece ben değil camia da kaldırmaz... ki mayısta seçim olduğunu düşünürsek bu stad öyle yada böyle bitmiş olur o zamana...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sabriozyurt

Eger toki alip projeye gore tamamlayacaksa en azindan stadin bitisi garanti arakadas.toki nin baslayipta bitiremedigi is yok gorunurde.bizde bu ulkenin bir takimiyuz sonucta.adam babasindan aldigi harcliga onur eder mi? Gonul ister tabii ki i kadar uzamasin.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN