Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5890539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu kadar mı ,hiç bir olandan ders almayan bir toplumuz ,verilen hiç bir tarih tutmadığı halde, hala bir şeylere neden tarih veririz . bunca olandan sonra ,ben olsam stada bir çivi bile çakacak olsam zamanını söylemezdim . başka niyetler var ise onu bilemem , pek çok insan stadın yapımını takip etmekten vazgeçti. birileri artık bunu fark etmeyecek mi . merhum sayın süleyman seba büyüğümüzden bu günlere, hayret ki ne hayret ......
Baskan tarih vermeyi birakti
Artik yoneticiler tarih veriyor Ahmet Abi :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tabi ki yapabilirdik adamlar 4.5 ayda geldiği seviye belli.Bizim o seviyeden bugünkü haline 4 ay 10 gün geçmiş.Demek ki yavaş ilerliyoruz.
Yapamazdik abi
iz insaatin sahibi onu demeye getirdi aciklamasinda :bandit:
Onlara bizim gibi yukseklik sınıri konmadi sonucta :D

Ama suna katiliyorum
Kaza ve sonrasında gelen arka arkaya ertelemelerden sonra Cati artik Gecikmeye basladi bu bir gercek :money:

Çevrimdışı hakank

Evet dogru Sozlesmede belirli bir sure var
Stadin onumuzdeki sezon acilisina yetismesi gerekiyor eger yetismezse Toki devreye girecek ama önümüzdeki sezona cok rahat yetisir stad :tabe:

8,40 dan sonra böyle bir soruya cevap veriyor
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı ahmet türker

Baskan tarih vermeyi birakti
Artik yoneticiler tarih veriyor Ahmet Abi :D :D
benim söylemek istediğim  sadece sayın başkana değildi değerli kardeşim . artık yaşanılanlardan sonra yavaş yavaş geldiğim ve sonunda kesin ve net bir fikir haline getirdiğim bir gerçek (bana göre ) efsane futbolcularımızın  artık kulübün durumuna el koymalarıdır , tıpkı futbol oynamış ve sonra da kulübümüzün başkanlığını yapmış olan ,HAKKI YETEN (baba hakkı ) ve SÜLEYMAN SEBA  gibi . ve bunu yapabilecek kıvama gelmiş . gökhan keskin , feyyaz uçar ,rıza çalımbay ,ali gültiken ,ulvi güvener ,metin tekin , ve diğerleri gibi insanlar pekala bu klübün başkanlığını yapabilirler .herkesten daha iyi yapabileceklerine de yürekten inanıyorum ..

Çevrimdışı Anıl

Tabi ki yapabilirdik adamlar 4.5 ayda geldiği seviye belli.Bizim o seviyeden bugünkü haline 4 ay 10 gün geçmiş.Demek ki yavaş ilerliyoruz.

Yanlış anladınız ben süre anlamında söylemedim, çatı projesi olarak söyledim :)

Çevrimdışı Anıl

Yapamazdik abi
iz insaatin sahibi onu demeye getirdi aciklamasinda :bandit:
Onlara bizim gibi yukseklik sınıri konmadi sonucta :D
Yükseklik sınırıyla ne alakası var ?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tokiye devretme sacmaligi nereden cikti simdi. Yap islet devret projesi mi bu. Arazi ust kullanim hakki bizim. istersen 10 yilda tamamla kime ne. Yeniden ruhsat alirsin devam edersin insaatina. Tuhaf tuhaf bilgileri tasimasak suraya..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Tokiye devretme sacmaligi nereden cikti simdi. Yap islet devret projesi mi bu. Arazi ust kullanim hakki bizim. istersen 10 yilda tamamla kime ne. Yeniden ruhsat alirsin devam edersin insaatina. Tuhaf tuhaf bilgileri tasimasak suraya..
Aynen öyle süre biterse uzatılır, bu saatten sonra bu değerdeki bir projeye Toki falan karıştıramaz kisme.

Yükseklik sınırıyla ne alakası var ?
200 metrelik alani 9 metre ile geçiyoruz
Bir Dunya rekoru deniyoruz bu nedenle ic halka Saha icerisinde yapiliyor @Anıl
Obur turku yapılırsa yukseklik sinirini Asiyoruz
Bu 40 Cm muhabbeti buradan cikti zaten

Çevrimdışı cessolupus

stadın bulundugu arsa devletin deilmi kardeşim süre uzarsa tabiki müdahale eder devlet sonucta stada biz kira ödüyoruz diye biliyorum 

Çevrimdışı Anıl

200 metrelik alani 9 metre ile geçiyoruz
Bir Dunya rekoru deniyoruz bu nedenle ic halka Saha icerisinde yapiliyor @Anıl
Obur turku yapılırsa yukseklik sinirini Asiyoruz
Bu 40 Cm muhabbeti buradan cikti zaten
İç halkayı üstte monte edince yükseklik nasıl farklı olucak onu anlamadım ?

İç halkayı üstte monte edince yükseklik nasıl farklı olucak onu anlamadım ?
Onu muhendislere ve Iz insaatin sahibine sormak lazim :bandit: @Anıl

Çevrimdışı Anıl

Onu muhendislere ve Iz insaatin sahibine sormak lazim :bandit: @Anıl
Öyle birşey yok. 40 cm olayı da ondan değil çatının dışa eğimli olmasını sağlamak için ucunun daha yüksekte olmasından çıktı. 200 metreyi 9 metrede geçme olayı da yükseklik sınırıyla alakalı değil diye biliyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 22:40:08 Anıl ]

Öyle birşey yok. 40 cm olayı da ondan değil çatının dışa eğimli olmasını sağlamak için ucunun daha yüksekte olmasından çıktı. 200 metreyi 9 metrede geçme olayı da onunla alakalı birşey değil.
Peki bu isin sistemi bu kadar belli.iken ve Dunyanin hemen hemen heryerinde ayni sekikde kaldiriliyor iken bizde neden Dunya uzerinde hic denenmemis bir şekilde kaldıriliyor sayin Mühendisimiz bize aciklayabilirmisiniz?????

Çevrimdışı Anıl

Peki bu isin sistemi bu kadar belli.iken ve Dunyanin hemen hemen heryerinde ayni sekikde kaldiriliyor iken bizde neden Dunya uzerinde hic denenmemis bir şekilde kaldıriliyor sayin Mühendisimiz bize aciklayabilirmisiniz?????
:)

:)
Bu adamlar Mazosist mi ki Bu isin kolayi varken gidip RISK alip daha once hic denenmemis bir sistemi deniyorlar..
Bunun Cevabi acik : Yukseklik siniri
Iz insaat Baskaninin soylemleride bunu anlatıyor baska aciklamasi yok , olamaz...

Çevrimdışı Erhan

Yanlış anladınız ben süre anlamında söylemedim, çatı projesi olarak söyledim :)
.
Onu bilemem kardeşim ben elektrik mühendisiyim.Ama fazla bi fark göremiyorum yapılabilirdi kanımca.

Çevrimdışı Anıl

Bu adamlar Mazosist mi ki Bu isin kolayi varken gidip RISK alip daha once hic denenmemis bir sistemi deniyorlar..
Bunun Cevabi acik : Yukseklik siniri
Iz insaat Baskaninin soylemleride bunu anlatıyor baska aciklamasi yok , olamaz...
Ben de öyle bir ithamda bulunmadım zaten. Olmaz mıydı diye sordum. Ama benim bahsettiğim şeyin yükseklik sınırıyla alakası olamaz, bence sen benim demek istediğim şeyi anlamadın.

Çevrimdışı Anıl

.
Onu bilemem kardeşim ben elektrik mühendisiyim.Ama fazla bi fark göremiyorum yapılabilirdi kanımca.
Bana da yapılabilir geldi, araştırmak lazım :)

Öyle birşey yok. 40 cm olayı da ondan değil çatının dışa eğimli olmasını sağlamak için ucunun daha yüksekte olmasından çıktı. 200 metreyi 9 metrede geçme olayı da yükseklik sınırıyla alakalı değil diye biliyorum.
Yanlis biliyorsun iste @Anıl
200 metreyi 9 metre ile gecme olayi tamda Yukseklik siniri ile alakali
Günlerce konustuk bunu burada..

Çevrimdışı osman1903

Biraz önce 4 buçuk ayın değişim fotoğrafları paylaşılmış düşünüyorum da bu süre içerisinde hangi işler yapıldı
-takılamayan demir kolonlar takıldı
-üzerindeki kirişler takıldı
-halatlar serildi
-Mickey mouselar takıldı
-beyaz iskelet takıldı
-beyaz iskelet için destekler takıldı
-uzun halatların olacağı tahtalar yerleştirildi 42 tane
-uzun halatlar v halatlar ve bunları bağlayan beyaz aletler takıldı
-strand jackler takıldı
-strand jack iskeleleri takıldı
-halatlarıdır yük verilmeye başlandı
Genelde baktığımızda ne kadar çok iş yapılmış 4,5 ayda denilebilir ama ben bu sürenin yine de uzun olduğunu düşünüyorum çünkü bu işler yapılırken misal kirişler takıldı 2 günde 5 gün halat bekledik halat geldi 3 gün sonra serim başladı 2 günde halat serildi derken baktık 3 gün boşluktaki sonra Mickey ler takılmaya başlandı gibi verilen bu aralar bize Zaman kaybettirdi

Çevrimdışı Anıl

Yanlis biliyorsun iste @Anıl
200 metreyi 9 metre ile gecme olayi tamda Yukseklik siniri ile alakali
Günlerce konustuk bunu burada..
Ya iyi de benim asıl söylemek istediğim o değildi ki, ben başka birşeyden bahsediyodum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2015, 23:10:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yunus Emre Dökmeci doğru söylüyor.gençlik spor müdürlüğü ile sözleşme var.stat 2016-17 sezonuna yetişmezse kendisi bitirecek.yaptığı masrafını kulübe rücu edecek.başkan açıklamıştı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Anıl

Yunus Emre Dökmeci doğru söylüyor.gençlik spor müdürlüğü ile sözleşme var.stat 2016-17 sezonuna yetişmezse kendisi bitirecek.yaptığı masrafını kulübe rücu edecek.başkan açıklamıştı...
Yok doğru söylüyor da, 16-17 sezonuna yetişmedi diyelim onlar neyi bitirecek ? Stadın iç tarafı tamamen bitmiş olacak sadece çatı ve çim kalıyor geriye onları da özel firmalar yapıyor zaten. Hani devralıp onlar neyi yapacak onu anlamadım ben :D
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2015, 23:19:36 Anıl ]