Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1716692 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı tangaz

forumbodromaviye üyeliği de kapatmışlar kendinizi de kapatın da kurtulalım sizden  :kop:

@Çağrı bütün forumlara üyeliğin var mı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

trabzonun twitter ve facebook hesapları 4. golden sonra yazmayı bırakmış  :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

ömer şişmanoğlu bile hat-trick yaptı bizim gomez yapamadı şu osmanlıya sokuşturur inşallah 3-4 tane  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

Gırgırımı yaparım ama Ts başkanına üzüldüm. Iyi bir insana benziyor ve bişeyler yapmaya çalışıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok degil 3-4 puan daha alamamis olsalardi Kume düşeceklerdi..

Ulan siz kim Besiktas kim ?

Feda dedik , Stadsiz kaldik ilk 3 te olduk

Gs 1 yil olimpiyatta oynadi kume dusuyordu 8.ci bitirdi ligi

Simdi maddi krizdeler yine 7.ciler

Beşiktaş bu ligin en buyuk takimi bunu o kalin kafaniza sokun alayiniz :busted_cop: Burayi okuyan( Renkliler + Kertenkeleler + Hamsiler )
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Trabzonsporlular istediği kadar bizim şampiyon olmamızı istemesinler ben onların da yarışın içinde olmasını istiyorum. Bugün dalga geçtiğimiz takım zamanında tarih yazmış. Ne kadar çok takım şampiyonluk mücadelesi verirse lig o zaman daha çok gelişir.

Çevrimdışı Arena_

Estean'ı bu forumda övenler bile oldu. Artık pişman olmuşlardır herhalde  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Estean'ı bu forumda övenler bile oldu. Artık pişman olmuşlardır herhalde  :biggrinking:
Yok bilakis tam transfer zamani ustune para alarak transfer, fikret baskan bu firsati kacirmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:14:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı bütün forumlara üyeliğin var mı  :evillol:

@tangaz üyeliğim olsa ziyaretçi ile işim ne okuyamıyorum şuan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Arena_

Cok degil 3-4 puan daha alamamis olsalardi Kume düşeceklerdi..

Ulan siz kim Besiktas kim ?

Feda dedik , Stadsiz kaldik ilk 3 te olduk

Gs 1 yil olimpiyatta oynadi kume dusuyordu 8.ci bitirdi ligi

Simdi maddi krizdeler yine 7.ciler

Beşiktaş bu ligin en buyuk takimi bunu o kalin kafaniza sokun alayiniz :busted_cop: Burayi okuyan( Renkliler + Kertenkeleler + Hamsiler )

Galatasaray ile Antalyaspor'un puanları eşit. İkili averajda Antalyaspor üstün. Antalya 7. Galatasaray 8. şu an

Çevrimdışı mylife1903

O degilde hami bu gece trabzona donerse, karisi yatak odasina almaz, koltukta uyur.
Cok severim trabzon camiasini hatta futbol takimini daha cok severim, besiktasli olmasam, trabzonsporu tutar bu serrefsiz camialara taraftar kazandirmazdim, cok uzuldum ama futbolda boyle skorlar var.

Mesela bizim bir 7 yemedigimiz kaldi, 4 yedik, 5 yedik, 6 yedik, 8 yedik hepsi de sampiyonlar liginde. 7 bu sene yeriz koleksiyon tamamlanir.

Insallah toparlanirlar, ben rakiplerimin guclu olmasini isterim. Gs camiasi topu, tufegi ile saldirdi, gomez kuskuyu verince cok daha fazla sevindim. Cikip anadolu takimi gibi tokatladigimiz zamanlar fbyi artik keyif vermiyordu.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz üyeliğim olsa ziyaretçi ile işim ne okuyamıyorum şuan :D

ne biliim hemen her forumdan kopyala yapıştırların mevcut ondan şeettim  :D @Çağrı

Çevrimdışı cisse557

Ben okuyabiliyorum. öfke patlaması var :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:26:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Hacıosman'ın arkasına geçerek koca kulübü bu hale siz getirdiniz Trabzon taraftarı. Kimseye kızıp bağırmayın tüm suçlu sizsiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl1903

Hacıosman'ın arkasına geçerek koca kulübü bu hale siz getirdiniz Trabzon taraftarı. Kimseye kızıp bağırmayın tüm suçlu sizsiniz.
Olan yeni başkanlarına olacak bunlar dayanamaz yerel medya da vurmaya başlar bir süre sonra...

Çevrimdışı OrhanAker

Muharrem usta toparlayacak gibi duruyodu ama bu taraftarla yazık olacak adama. Bu travmayı atlatacak bi camia gibi duramadılar hiç.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:35:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç üzülmüyorum. Fenerbahçe'ye karşı Beşiktaş yarışırken Fener şampiyon olsun diyen akılsızlar için üzülmek anlam ifade etmez. Burunlarının dikine gitsinler sonunda küme düşecekler ama 3 yıl ama 5 yıl sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Hiç üzülmüyorum. Fenerbahçe'ye karşı Beşiktaş yarışırken Fener şampiyon olsun diyen akılsızlar için üzülmek anlam ifade etmez. Burunlarının dikine gitsinler sonunda küme düşecekler ama 3 yıl ama 5 yıl sonra.
sampiyonluktan daha gercekci bir hedef ikinci kume ts icin, koskoca camiayi ne hale soktular.
Ts aslinda bize yakin durmali, bizim yonetimde anadolu takimlari ve tsye daha yakin durmali, bu iki sari kardesi izole edip, pasifize edeceksin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:40:07
  • Beşiktaş / Bodrum
sampiyonluktan daha gercekci bir hedef ikinci kume ts icin, koskoca camiayi ne hale soktular.
Ts aslinda bize yakin durmali, bizim yonetimde anadolu takimlari ve tsye daha yakin durmali, bu iki sari kardesi izole edip, pasifize edeceksin.

Biz Anadolu'ya yakınız ama bunların yeni nesil ergen salak taraftarı düşman olarak Beşiktaş'ı seçmişler. Hangi akılla bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz Anadolu'ya yakınız ama bunların yeni nesil ergen salak taraftarı düşman olarak Beşiktaş'ı seçmişler. Hangi akılla bilmiyorum.
Şampiyonluk sayısında bizi yakalayıp geçeceklermiş. O akılla düşmanlar bize. Nasıl bir akıl bu deme Çağrı. Cahil aklından çıka çıka bu çıkar işte.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:43:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonluk sayısında bizi yakalayıp geçeceklermiş. O akılla düşmanlar bize. Nasıl bir akıl bu deme Çağrı. Cahil aklından çıka çıka bu çıkar işte.

Adamlar gerçekleri görmüyor ki. Senin şampiyon olman en en erken 7 sene. Abartısız bu rakam.

Hadi oldun ne yapacaksın üst üste 5 yıl mı? Kulüpler önce had bilmek zorundalar büyümek istiyorlarsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Gram üzülmedim. Mümkünse küme düşsünler ve kafayı kullanmayı, düşünmeyi öğrenene kadar bir daha lige gelmesinler.

Çevrimdışı mylife1903

Gucu bize yetiyor adamlarim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:46:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener de 1 sayıyla zor girdi devreye bakalım nasıl bitecek maç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 22:48:01
  • Beşiktaş / Bodrum
ne biliim hemen her forumdan kopyala yapıştırların mevcut ondan şeettim  :D @Çağrı

E biraz şakalaşmayalım mı arkadaşlarla  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: