Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1716848 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mylife1903

hakkaten gsyi bildiğin kümede tuttular bu sezon yoksa kesin küme düşerdi bunlar...
herifler resmen serbest dususteydi abi, hakemler biraksalar olay soyle olurdu
yabanci oyuncular falan 23-24. haftalarda topa girmemeye baslardi, turk oyuncularin jeton 27-28. haftalar gibi duserdi kalan haftalarda herkes can derdinde istedigin parayi ver kimse mac satmaz. tak tak is son maca kalir, fb-sivas gibi anadolu takimlari tokatlar adami oyle maclarda, kramponu agzina sokar, gonderirler, bizim eskisehir maci gibi olmaz o maclar 1 kere olur.

Çevrimdışı Bishamon

Bazı Fenerliler bu yaz yine 70M euro falan harcayabiliiceklerini düşünüyorlar.Yazık valla hiç mi akılları almıyor para ağaçta yetişmiyor

Çevrimdışı Tolga

Yine bu zamanlarda Fb ile başbaşa bir yarış içerisinde oluruz.

Eğer doğru takviyeler yaparsak gelecek sezon da şampiyon olup 3. yıldızı takarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Bazı Fenerliler bu yaz yine 70M euro falan harcayabiliiceklerini düşünüyorlar.Yazık valla hiç mi akılları almıyor para ağaçta yetişmiyor

aslında febe şeytanı sportif directör yapsa yeni hoca getirse 70-80 milyon euro harcasa antepin santraforunu alsa şeytan sonra gene biz şampiyon olsak batışları şöööle daha bir katmerli olsa ardından azize kızıp 10 yıllık başkanlık sürecini 20 yıla çıkarsa güsel olabilir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Yazdıkları adamlar Juan Mata,Feghouli,Fabio Coentrao ve Sokratis..Insaf ya :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Yazdıkları adamlar Juan Mata,Feghouli,Fabio Coentrao ve Sokratis..Insaf ya :s20:
juan mata nereye, bize mi yazmislar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yine bu zamanlarda Fb ile başbaşa bir yarış içerisinde oluruz.

Eğer doğru takviyeler yaparsak gelecek sezon da şampiyon olup 3. yıldızı takarız.
Bence de tolga olay 3 tane iyi hamleye bakar stoper,sol bek ve sağlam kaleciye bakar...

Çevrimdışı Tolga

Bence de tolga olay 3 tane iyi hamleye bakar stoper,sol bek ve sağlam kaleciye bakar...
Kale ile birlikte savunmanın komple değişmesi lazım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

Yok fenerliler istiyor
yavas alsinlar matayi, ben de dedim bize yaziyorlar herhalde. feguliyi belki alabilirler o da bonservisten cok imza parasi vermeleri gerekir, o parayi alan kuzey afrikali adam dagitir istanbulda, batuhandan beter olur.

Çevrimdışı tangaz

yavas alsinlar matayi, ben de dedim bize yaziyorlar herhalde. feguliyi belki alabilirler o da bonservisten cok imza parasi vermeleri gerekir, o parayi alan kuzey afrikali adam dagitir istanbulda, batuhandan beter olur.

bencede feguli gelirse ilk 5 hafta markoviç etkisi yapıp sonra krasiç+diego karışımı bir etkiyle el sallayarak bu coğrafyadan ayrılır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

biliç şimdi de serdar azizi istiyormuş...

Çevrimdışı firewater

herifleri ite ite potada tutuyorlar. bu sene gsyi ittirmeselerdi cok rahat kume dusecekti herifler.
fbyi ittire ittire potada tuttular. baskasehir macinin nasil yonetildigine bir bakin, ve herkes susuyor.

ayni aksam yazdim burada arsivde var, bizim yonetimden kimse seneye hakem hakem, diye aglamasin, kendi basiretsizlikleri, firsat gelmis, keseceksin firatin dudugunu, yirtacaksin lisansini ki seneye duzgun yonetsinler, simdi o tren kacti

Başakşehir maçında fırat "çekilin şurdan ben atacam golü" demediği kaldı. maçı bititrken ne düşündü çok merak ediyorum valla  :D :D :D

Yönetimin ilk işi fırat, bülent gibi eyyamcılara düdüğünü astırmak olmalı. Arkasına anadolu klüplerinide alırsa bunu başarabilir. Çünkü konya, Başakşehir, Osmanlı gibi takımların çok canı yandı ve ligin iyi futbol oynayan ekipleri.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Beşiktaş sen ne kadar büyükmüşsün be. Şampiyon olduk Trtspor eski avrupa futbol şampiyonalarını, Ntvspor eurolig'i, aspor transfer haberlerini yayınlıyor. Kahroldular tabi, aziz amcalarından talimat aldılar gündem değiştirme çabaları normaldir.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Arena_

Beşiktaş sen ne kadar büyükmüşsün be. Şampiyon olduk Trtspor eski avrupa futbol şampiyonalarını, Ntvspor eurolig'i, aspor transfer haberlerini yayınlıyor. Kahroldular tabi, aziz amcalarından talimat aldılar gündem değiştirme çabaları normaldir.

Hepsinin acısı içinde patladı. Kahrolsun köpekler  :super:

Çevrimdışı firewater

Vay anasına yahu meğer ülkedeki en popülel spor basketbolmuş  :lol: :lol:

Çevrimdışı murat_

bu tirabzon ne ayak ya gecen hafta 6 attilar bu hafta dakika 62  6 yediler acayip pis şikeler donuyor valla ...

Çevrimdışı mylife1903

bu tirabzon ne ayak ya gecen hafta 6 attilar bu hafta dakika 62  6 yediler acayip pis şikeler donuyor valla ...
Omer gomuyor

Çevrimdışı mylife1903

Allahtam eto oynamiyor bir adanademirspor faciasi olabilir, gomez gol kralligini kaptirabilirdi.
Aklima meshur yehsi bati repligi geldi, seetmeseler bari

Çevrimdışı murat_

Omer gomuyor
iste dusun abi biz omeri kiraya yollayip mustafa beyi takimda tuttuk ben artik mistefayi futbolcu olarak deyilde klupte calisan kadrolu memur olarak olarak o yuzden mustafa bey demek daha dogru olacaktir 😅😂

Çevrimdışı cursedofdragon

Antalya Arena :
Antalyaspor 4-2 Fenerbahce
Antalyaspor 4-2 Galatasaray
Antalyaspor 6-0 Trabzonspor DK77
Antalyaspor 1-5 BEŞİKTAŞ

:D

Çevrimdışı murat_

Allahtam eto oynamiyor bir adanademirspor faciasi olabilir, gomez gol kralligini kaptirabilirdi.
Aklima meshur yehsi bati repligi geldi, seetmeseler bari
aynen abi etmeseler bari 😅😅😂😂

Çevrimdışı murat_

Antalya Arena :
Antalyaspor 4-2 Fenerbahce
Antalyaspor 4-2 Galatasaray
Antalyaspor 6-0 Trabzonspor DK77
Antalyaspor 1-5 BEŞİKTAŞ

:D

7 oldu 😅😅😅😂

Çevrimdışı cursedofdragon

vay arkadaş 7 oldu :D

Çatur çutur küt pat :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: