Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1716814 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kapı kapı dolaşım Fenerbahçeye tıklayın dediler. :D
Yandexe sampiyon Beşiktaş yazsinlar da biraz para kazansinlar :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ellerinde patlayan 800000 Formayı satışa çıkardılar herhalde :alala:
feneryuma yakın olan biri gidip baksın bir zahmet formalarda 4 yıldız varmıymış :evillol:
:kop:

Resme tiklayin

Çevrimdışı Yado

Noldu bu yandex işi ?  Arjen robben'de bizi görecek mi  :kop: :kop: :kop:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 16:42:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben en çok nekadar zarar açıklıyacağız onu merak ediyorum.. şubat ayı itibari ile 48 m tl açıklandı yanlış hatırlamıyorsam dönem zararı..

ondan sonra stad açıldı bilet satıldı falan... acaba bi gerileme oldumu bu rakamda... eğer buna rağmen arttıysa hala dönem zararı sıkıntı var demektir..

Artış olmuştur. Düşüş Ağustos'tan sonra başlayacak henüz gelirimiz yok ki nasıl kar açıklayalım..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

Artış olmuştur. Düşüş Ağustos'tan sonra başlayacak henüz gelirimiz yok ki nasıl kar açıklayalım..

vodafone sponsorluk gelirinin bi kısmı stad açıldığı için alındı diye biliyorum...

3 maçlık toplam gelirinde 20-30 m tl arası olacağını öngörmekteydi kulüp... o yüzden merakım var...

en azından 30 m tl ye falan düşermi acaba diye dönem zararı düşünmekteyim..

yoksa zarar açıklaması normal bişey dediğim yok..

Çevrimdışı tangaz

gs.nin borcu 3 yıl içinde 2 milyar tl.ye dayanır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

gs.nin borcu 3 yıl içinde 2 milyar tl.ye dayanır  :bandit:
Eldeki oyuncu kadrosuyla başarı hayal..gider anormal..gelir yok..fatura bayağı ağar olacak.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bir Simeone kaç para? Getirin onu bana, benim olmalı  :bandit:
Tam bizlik hoca kanser olmamis bir oramiz kalmisti bu hoca tamamlar

Çevrimdışı mylife1903

iyide bunu kabul ederlerse bizim bu 3 yılda elde edeceklerimizden sonra bizi nasıl durduracaklar :D  @Çağrı
bizim kazanımlarımız onların kazanımlarına benzemez unutma biz tarihimizin en büyük krizinden mükemmel bir stadyum kazanıp birde şampiyonluk getirerek çıkıyoruz Doğru bir yönetim modelinde birde başarılar gelmeye başladığında varacağımız noktayı bir düşün onlar krizden çıktıklarında atı alan üsküdarı geçmiş olacak bunu taa içlerinde biliyorlar o nedenle yapılanma değil kısa sürede başarı yolunda olmak isteyecekler.
Çünkü Beşiktaşa böyle bir yol vermek başka bir takıma vermeye benzemez biz yürürken üstüne sürekli koyarak yürürüz.
Cok kolay abi, devrim yapacaklar,,paralel devrim aziz yildirim federasyon baskani, yd besiktasa hop hop borc 2 milyar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

bizim sambade  dört üç üç e çıkmış :D

artı q17

babacan

[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 21:20:27 sallapati ]

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı sallapati

Aspor ezikbahçe köpekliğine devam ediyor. Bunlar harbiden kansız.

https://twitter.com/bjkigdir/status/730469265372024832

abi boşver daha iyi işimize geliyor... takımımız sıkı tutar işi işte...

Çevrimdışı kartalgolgolgol

abi boşver daha iyi işimize geliyor... takımımız sıkı tutar işi işte...

Yok bu kanal sezon boyunca sistematik olarak Beşiktaş aleyhine yayınlar yaptı, Turgay Demir ve Fatih Doğan hariç her yorumcusu fb şampiyonluğu için mesai harcadılar. Her hafta hangi takımla maç yapıyorsak o takımın teknik direktörünü yayına çıkardılar. Resmen rakip takım antrenörlerini motive ediyorlar, bir kez olsun fb'nin rakibinin td'sini yayına bağlamadılar. Şimdi de yorumcuları Beşiktaş 2 maçı da kaybedip şampiyonluğu kaptıracak diyenler var. Aziz bunları iyi yemlemiş.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı sallapati

Lucescu ya zenit 10 milyon euro önermiş  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Lucescu ya zenit 10 milyon euro önermiş  :ishock: :ishock:
Lucescu'nun buraya gelebileceğine inanan var mıydı :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Yok bu kanal sezon boyunca sistematik olarak Beşiktaş aleyhine yayınlar yaptı, Turgay Demir ve Fatih Doğan hariç her yorumcusu fb şampiyonluğu için mesai harcadılar. Her hafta hangi takımla maç yapıyorsak o takımın teknik direktörünü yayına çıkardılar. Resmen rakip takım antrenörlerini motive ediyorlar, bir kez olsun fb'nin rakibinin td'sini yayına bağlamadılar. Şimdi de yorumcuları Beşiktaş 2 maçı da kaybedip şampiyonluğu kaptıracak diyenler var. Aziz bunları iyi yemlemiş.

biliyorum.. editoryal kadrosu tamamen FBye çalışıyor.. haberleri yapış tarzları veriş tarzları hep FBye yarar sağlıyor..

Çevrimdışı mylife1903

biliyorum.. editoryal kadrosu tamamen FBye çalışıyor.. haberleri yapış tarzları veriş tarzları hep FBye yarar sağlıyor..
Veris tarzlari fbye benziyor, evet

Çevrimdışı firewater

sene sonu şampiyon olacaklarını hesap ediyorlardı. Burdan gelen gelir ve bütceyi kısarak
taraftara fazla hissettirmeden yumuşak bir geçiş yapmaın hesabını yaptılar nasılsa kadroyuda yeni kurduk
başka oyuncuya ihtiyacımız olmayacak kimseye hissettirmeden ffp yi atlatırız dediler. Ellerindeki son kurşunuda
bu stadın on yıllık isim hakkı ve hisse satışı bunları yapıp transfere gömdüler nasılsa telafi ederiz dediler aslında
bu gelirin borca çevirmeye harcanması gerekirken onlar dahada borçlanıp borçlanarak krizden çıkma hesabı yaptılar
tıpkı gs nin uygulamaya koyup krizden çıktığı gibi :D
ama evdeki hesap çarşıya uymadı şampiyon olamadılar yaptıkları kadro ellerinde patladı yetmedi ellerindeki oyuncularlada ciddi sorun yaşıyorlar.
seneye kadroda ciddi eksilme olacak ama yerini doldurabileceklermi evet dahada borçlanırlarsa doldururlar ama
bunun sonucu gene başarısızlık olursa fener on yıl yok demektir bunu göze alamazlar.
şimdi gelelim bize burda kaç yıldır söylüyorum ama genç arkadaşlara bir türlü anlatamadım.
ama eminim şu yaşanan 3 yılda anlamadılarsa bile bundan sonra Beşiktaşın gerçekten tek büyük kulüp olduğunu farkedecekler
belki yıllar sonra genç nesillere bizim şimdi onlara anlatmaya çalışdığımız şeyleri anlatmaya çalışacaklar.
Bakın biz 3 yıl önce feda sürecini başlattık takım yeni yapılanmaya gitti kulüpte öyle  bu feda dönemi aslında
kulüp büyüklüğünü harakete geçirme refleksiydi. Bunu yaptık bir anda stad ve tesisleşme hamlesi yaptık
bu kadar kriz içersinde dinamiklerimiz sağlıklı bir şekilde çalıştı takım kopmadı ilk 3 içersinde kaldı sürekli yükselerek
bizim 3 yılda yapabildiklerimizi ancak gelenekleri olan büyük bir kulüp yapabilirdi.
GS ye bakalım krizin ilk yılı siftah yaptılar sonuç takım o kadar itelemeye ramen orta sırada
çıkamazlar krizden çünkü onların refleks gösterecek büyüklükten gelen dinamikleri yok anca dilenirler devlet el atarsa
kurtarır başkada yapabilecekleri bir şey yok
Fenere gelince bizim kadar olmasa bile onlarda belli dinamiklere sahip takımdır. onlarda krizi bir şekilde atlatırlar ama bundan sonra hata
yapma lüksleri yok onların yolu bizimle gs arasında bir yerde bizim yolumuza saparlarsa bizim izlediğimiz yolu izler krizden çıkarlar
gs nin çaresizce girdiği yola girerlerse onlarıda sancılı bir on yıl bekliyor. çünkü fenerde kolay kriz atlatamaz çünkü herkes tarafından nefret ediliyor
kendi iç dinamikleride önlerinde duran krizi nasıl atlatmalarını sağlayacak birlikte göreceğiz
Bana hiç kolay gelmiyor bu yapıları Fikret Orman gibi bir başkan çıkartmaya uygun değil.

Abi onlar bizim gibi feda deyip 3sene şampiyonluğa oynayıp 3. olsun çok büyük başarıdır.

Renkliler feda dediği anda ligi ya 6.bitirir yada küme hattında.

Onlarda bizim kadar futbolu iyi bilen ne uzman var (Altınsay, Güntekin, Gökhan v.s. gibi) Nede bulunan genç oyuncuları oynatabilecek yönetici ve taraftar. (Ozi, Olcay, Veli gibi)

Çevrimdışı worns

Fb ve Gs'nin önümüzdeki sene şampiyonluk yarışına giremeyeceği fikrine katılıyorum. Rüzgarın yönüne bakarsak, Konya, Başakşehir, Osmanlı gibi takımların daha da yukarıyı zorlamaları, şampiyonluk yarışının bizimle bu takımlardan sivrilen biri arasında geçmesi sürpriz olmaz. Bu tablo daha da rahat bir şampiyonluk anlamına gelebilir.

Bu sene hakikaten çok önemliydi.

Çevrimdışı mylife1903

Fb ve Gs'nin önümüzdeki sene şampiyonluk yarışına giremeyeceği fikrine katılıyorum. Rüzgarın yönüne bakarsak, Konya, Başakşehir, Osmanlı gibi takımların daha da yukarıyı zorlamaları, şampiyonluk yarışının bizimle bu takımlardan sivrilen biri arasında geçmesi sürpriz olmaz. Bu tablo daha da rahat bir şampiyonluk anlamına gelebilir.

Bu sene hakikaten çok önemliydi.
herifleri ite ite potada tutuyorlar. bu sene gsyi ittirmeselerdi cok rahat kume dusecekti herifler.
fbyi ittire ittire potada tuttular. baskasehir macinin nasil yonetildigine bir bakin, ve herkes susuyor.

ayni aksam yazdim burada arsivde var, bizim yonetimden kimse seneye hakem hakem, diye aglamasin, kendi basiretsizlikleri, firsat gelmis, keseceksin firatin dudugunu, yirtacaksin lisansini ki seneye duzgun yonetsinler, simdi o tren kacti

Çevrimdışı tangaz

herifleri ite ite potada tutuyorlar. bu sene gsyi ittirmeselerdi cok rahat kume dusecekti herifler.
fbyi ittire ittire potada tuttular. baskasehir macinin nasil yonetildigine bir bakin, ve herkes susuyor.

ayni aksam yazdim burada arsivde var, bizim yonetimden kimse seneye hakem hakem, diye aglamasin, kendi basiretsizlikleri, firsat gelmis, keseceksin firatin dudugunu, yirtacaksin lisansini ki seneye duzgun yonetsinler, simdi o tren kacti

hakkaten gsyi bildiğin kümede tuttular bu sezon yoksa kesin küme düşerdi bunlar...

Etiketler: