Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1718345 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı SLYKRT

Allah inda bir planı var...Bu sezon bunu gördük...Göklerden gelen bir karar vardır.
Göklerden inen bir karar vardır dedin aklıma ROK geldi bastım kahkahayı  :lol: :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı kartalgolgolgol

70 milyon euro harcadılar ama bu paranın nereden geldiğini açıklayamıyorlar. Azize geçen sezon yaptığı basın toplantısında 50 milyon euro harcayalım da batalım mı demişti ondan sonra 70 milyon euro harcadılar. Dünyanın en iyi topçularını td'lerini getirseler de, hakemler ve tff tarafından iteklenseler de kaybetmeye mahkumlar. Şikebahçe Loser kelimesinin tam karşılığıdır. Bu kadar para harcayıp, basının hakemlerin Tff'nin desteğini alarak rezil olan başka takım dünya üzerinde yok. Bu sene de tek eğlence yine i.. fenerbahçe.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doğrudan laf sokuyor kardeşim en kötü 11'e girerek ülkemizi yine onurlandırdın. Bu yeterli bir insanı kızdırmak için. Ben de çok sinirlenirdim.

@Çağrı Ntvspor mu izliyosun sen? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 14:04:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 14:05:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe Türk futbol tarihinin gördüğü en loser takımdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sürekli 2. olan bir kulüp durumuna düştüler iyice :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sürekli 2. olan bir kulüp durumuna düştüler iyice :evillol:
Mehmet Demirkol

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır neden? :D @Yusuf Tekeli

Ne biliyim Arda'yı bu kadar savunman? :evillol:

Ama bi yandan sen de haklısın da koskoca(!) Arda Turan'ın yorum okumasını yadırgadım doğrusu. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Arena_

Fenerbahçe Türk futbol tarihinin gördüğü en loser takımdır.

Tek eğlence fenerbahçe  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 14:12:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne biliyim Arda'yı bu kadar savunman? :evillol:

Ama bi yandan sen de haklısın da koskoca(!) Arda Turan'ın yorum okumasını yadırgadım doğrusu. :D

İnsan psikoloji ile yola çıkıyorum sadece :D

Hayatı zaten pek iyi gitmeyen sallanan bir adama yapılacak son şeyler bunlar. Ki kasıtlı yapılmış bariz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |

Galatasarayin toplam borcu 1 milyar 494 milyon Tl olarak açıklandı :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA |

Galatasarayin toplam borcu 1 milyar 494 milyon Tl olarak açıklandı :ishock: :ishock:
Bunların borcu bizden az diyorlardı değil mi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 14:20:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray Kulübü Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Galatasaray Adası'nda gerçekleşen toplantıda, Sarı-Kırmızılıların toplam borcunun 1 milyar 494 milyon TL olduğu açıklandı.

Bizim de 1.3 civarı lakin aradaki en büyük fark onların çok uzun yılları kapsayan temlikleri varken bizim bu derce temliklerimiz yok.

Maaş kotamız düşük, kadromuz hazır, stat gelirlerimiz olduğu gibi açık. Onlarda hepsi tükenmiş durumda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

SON DAKİKA |

Bir kac sene kapatsınlar futbol şubesini :evillol:
Anca o zaman iner bu borç :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Cincon bi 5 sene daha şampiyonluğa oynayamaz, gelecek sezon da ilk 5'e girebileceklerini düşünmüyorum. Onlar 6.'lığa alıştılar, müzmin 6.'lar  :lol:
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimiçi Necmi

Sene başında break even yani başa baş bütçe kuralı sadece Trabzonspor'a mı geldi? Hayır. Fenerbahçe'ye de geldi.

Uyarıyı alan Trabzonspor ne yapıyor şuan? Önümüzdeki sene yokuz satabildiğimiz kadar satıp kurala uymaya çalışacağız diyor. Trabzon'a böyle işleyen çark Fener'e farklı mı işleyecek sanıyorsunuz?

Her şey için sene sonunu bekliyorlardı. Öyle bir kriz çıkacak ki burada patlamış mısır ile izleyeceğiz.
sene sonu şampiyon olacaklarını hesap ediyorlardı. Burdan gelen gelir ve bütceyi kısarak
taraftara fazla hissettirmeden yumuşak bir geçiş yapmaın hesabını yaptılar nasılsa kadroyuda yeni kurduk
başka oyuncuya ihtiyacımız olmayacak kimseye hissettirmeden ffp yi atlatırız dediler. Ellerindeki son kurşunuda
bu stadın on yıllık isim hakkı ve hisse satışı bunları yapıp transfere gömdüler nasılsa telafi ederiz dediler aslında
bu gelirin borca çevirmeye harcanması gerekirken onlar dahada borçlanıp borçlanarak krizden çıkma hesabı yaptılar
tıpkı gs nin uygulamaya koyup krizden çıktığı gibi :D
ama evdeki hesap çarşıya uymadı şampiyon olamadılar yaptıkları kadro ellerinde patladı yetmedi ellerindeki oyuncularlada ciddi sorun yaşıyorlar.
seneye kadroda ciddi eksilme olacak ama yerini doldurabileceklermi evet dahada borçlanırlarsa doldururlar ama
bunun sonucu gene başarısızlık olursa fener on yıl yok demektir bunu göze alamazlar.
şimdi gelelim bize burda kaç yıldır söylüyorum ama genç arkadaşlara bir türlü anlatamadım.
ama eminim şu yaşanan 3 yılda anlamadılarsa bile bundan sonra Beşiktaşın gerçekten tek büyük kulüp olduğunu farkedecekler
belki yıllar sonra genç nesillere bizim şimdi onlara anlatmaya çalışdığımız şeyleri anlatmaya çalışacaklar.
Bakın biz 3 yıl önce feda sürecini başlattık takım yeni yapılanmaya gitti kulüpte öyle  bu feda dönemi aslında
kulüp büyüklüğünü harakete geçirme refleksiydi. Bunu yaptık bir anda stad ve tesisleşme hamlesi yaptık
bu kadar kriz içersinde dinamiklerimiz sağlıklı bir şekilde çalıştı takım kopmadı ilk 3 içersinde kaldı sürekli yükselerek
bizim 3 yılda yapabildiklerimizi ancak gelenekleri olan büyük bir kulüp yapabilirdi.
GS ye bakalım krizin ilk yılı siftah yaptılar sonuç takım o kadar itelemeye ramen orta sırada
çıkamazlar krizden çünkü onların refleks gösterecek büyüklükten gelen dinamikleri yok anca dilenirler devlet el atarsa
kurtarır başkada yapabilecekleri bir şey yok
Fenere gelince bizim kadar olmasa bile onlarda belli dinamiklere sahip takımdır. onlarda krizi bir şekilde atlatırlar ama bundan sonra hata
yapma lüksleri yok onların yolu bizimle gs arasında bir yerde bizim yolumuza saparlarsa bizim izlediğimiz yolu izler krizden çıkarlar
gs nin çaresizce girdiği yola girerlerse onlarıda sancılı bir on yıl bekliyor. çünkü fenerde kolay kriz atlatamaz çünkü herkes tarafından nefret ediliyor
kendi iç dinamikleride önlerinde duran krizi nasıl atlatmalarını sağlayacak birlikte göreceğiz
Bana hiç kolay gelmiyor bu yapıları Fikret Orman gibi bir başkan çıkartmaya uygun değil.

Çevrimdışı Ensar

SON DAKİKA |

çüş be kardeşim daha bi de saklananlar vardır kıyıda köşede :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Koa_lAA

ben en çok nekadar zarar açıklıyacağız onu merak ediyorum.. şubat ayı itibari ile 48 m tl açıklandı yanlış hatırlamıyorsam dönem zararı..

ondan sonra stad açıldı bilet satıldı falan... acaba bi gerileme oldumu bu rakamda... eğer buna rağmen arttıysa hala dönem zararı sıkıntı var demektir..

Çevrimiçi Necmi

Henüz gerçeklerin tam farkında değiller. Bunların olacağını yazdık. Şimdi fazlasına geleyim bunu da önümüzdeki sezon farkedecekler.

Beşiktaş üst üste 2. kez şampiyon olacak. Mali durumu; Demirören ile anlaşma, Şl gelirleri, avans yazılan borç olmayan borçların borçtan düşmesi ve Fulya'nın kiralarının açılması ile borcumuz 900 milyonun altına inecek.

Kadromuz da biraz daha güçlenecek. O zaman da şunu anlayacaklar. Yahu biz bunlara gelip geçici dedik ama öyle değilmiş! Süpürecekler ligi 3 sene!

Yetmeyecek yeni nesil şunu anlayacak. Beşiktaş onların gördüğü 15 yıllık Beşiktaş değildir. Küçük bir camia değildir çok büyük bir camiadır. Ayağa kalktığı zaman alacağı desteği hiçbir kulüp alamaz.

Kendinizi 3 yıllık seri şampiyonluğa hazırlayın Inter ve Milan kardeşler gibi olacaklar. Akıllı olurlarsa hemen yapılanmaya giderler. Yine orta yaş vasat üstü oyuncularla hemen şampiyon olma dertlerine düşerlerse daha da batacaklar.

Her 1 senelik risk 2 senelik kriz olarak dönecek. Özetle; yapacakları en akılcı iş Beşiktaş'ın 3 yıllık şampiyonluğunu kabul edip yapılanmaya gitmektir. Etmezlerse 3 yıldan fazla süpürür Beşiktaş.
iyide bunu kabul ederlerse bizim bu 3 yılda elde edeceklerimizden sonra bizi nasıl durduracaklar :D  @Çağrı
bizim kazanımlarımız onların kazanımlarına benzemez unutma biz tarihimizin en büyük krizinden mükemmel bir stadyum kazanıp birde şampiyonluk getirerek çıkıyoruz Doğru bir yönetim modelinde birde başarılar gelmeye başladığında varacağımız noktayı bir düşün onlar krizden çıktıklarında atı alan üsküdarı geçmiş olacak bunu taa içlerinde biliyorlar o nedenle yapılanma değil kısa sürede başarı yolunda olmak isteyecekler.
Çünkü Beşiktaşa böyle bir yol vermek başka bir takıma vermeye benzemez biz yürürken üstüne sürekli koyarak yürürüz.

Batan Geminin mallari bunlar gel vatandas gel :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Batan Geminin mallari bunlar gel vatandas gel :kop:
Ellerinde patlayan 800000 Formayı satışa çıkardılar herhalde :alala:
feneryuma yakın olan biri gidip baksın bir zahmet formalarda 4 yıldız varmıymış :evillol:

Etiketler: