Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1720479 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ensar

West Ham önümüzdeki sezon için 50.000 kombine satmış stat zaten 54.000 kişilik.
olimpiyat stadında oynayacaklar abi 70 kusur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Aziz Yıldırım 2 saatlik bir basın toplantısı ile açıklayacakmış yine  :D
kacirmamak lazım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 15:28:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
olimpiyat stadında oynayacaklar abi 70 kusur

70'ten 54 bine indirilmiş sanırım futbol stadına çevrilip
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 15:28:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vitor ile devam ederlerse şaşırmam :icool:

Savuna savuna devam işte duran toplar da girmezse Galatasaray ile Inter ve Milan gibi takılırlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Savuna savuna devam işte duran toplar da girmezse Galatasaray ile Inter ve Milan gibi takılırlar :D
:upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vitor ile devam ederlerse şaşırmam :icool:
efsane olur vitorun gitmesini istemem ben :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalsın tabi :evillol:
vitor candır, kalsın  :evillol:
kalsın tabi ya vasat altı bir hoca kadroları da değişecek seneye aziz devre arasında şutlar ama o zamana kadar biz yürür gideriz  :biggrinking:

Çevrimdışı LuceGel

Vur Yalçın Ayhan Euro 2016 aşkına  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

normalde bugün fener başakşehir'i yenemez ancak başakşehir yatmazsa.4.cülük şansını kaybetme riski var en yakın rakibi osmanlı osmanlı ilede biz oynuyacağız bizim yeneceğimizi düşünüyor o yüzden fener'e yatar.1 tane göstermelik gol atar başakşehir fener 2 tane yada 3 tane atar 2-1 yada 3-1 fener yener.

Tabi kimsenin günahını almıyalım eğer başakşehir yatmazsa çıkıp topunu oynarsa ki (Volkan babacan,Bekir irtegün,Emre belezoğlu,semih şentürk) bu oyuncularla ne kadar oynar orası tartışılır fener bugün en iyi beraberlik alabilir burdan.

Çevrimdışı Turco

FB bu maçta puan kaybetmezse daha da kaybetmez. Son 3 maçın içinde en tehlikelisi bu maç.

BŞ formda Visca harika bi sezon geçiriyor Sevilla'ya transfer oldu bile. Yerli oyuncularının neredeyse hepsi Euro 2016'yı çok istiyor.

Mossoro, Doka, Cikalesshi formdalar. Üstelik evlerinde oynayacaklar hemde vitrin yapacaklar. BŞ'in puan almaması için sebep yok.

Beraberlik bizi şampiyon yapar. Güzel maç olacak akşama mutlaka izleyin belki mutlu sonla biter.

Çevrimdışı tangaz

Visca'nın transferi kötü oldu bence transferi kesinleşen adamlar genelde kasmazlar sakatlanırız falan die :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Fener Vitor ile anlaştığında @Çağrı nın iyi hoca ile anlaştılar söylemine tabiki de katılıyor ve kalması gerektiğini düşünüyorum

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş maçı tahminlerimde yanıldığım çok oldu. Ama fener maçlarında bayadır hiç yanilmiyorum. Bi TS maçında yanilmistim onu da tahmini çok önceden yapmıştım. Maça günler kala tahminimin tutmayacagini anlamıştım.

Fener bugün puan kaybedecek. Soru şu: mağlup mu olacak? berabere mi kalacak?

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş maçı tahminlerimde yanıldığım çok oldu. Ama fener maçlarında bayadır hiç yanilmiyorum. Bi TS maçında yanilmistim onu da tahmini çok önceden yapmıştım. Maça günler kala tahminimin tutmayacagini anlamıştım.

bana berabere kalacaklar gibi geliyor

Çevrimdışı mylife1903

Vitor gitsin bence kotu hoca degil. Gitsin gitsin, yeni hoca yeni transferler yeni tartismalar uyum sureci yeni karmasalar, demek

Çevrimdışı cisse557

Beraberlik için sinerji yayalim lütfen beraberlik iyidir, beraberlik önemlidir, beraberlik yeterlidir, berafjdslf

Çevrimdışı Tolga

Fb, kendisi gibi iyi savunma yapan takımları açmakta çok zorlanıyor bu yüzden bugün puan kaybedeceklerini düşünüyorum.

Hatta Başakşehir öne geçebilirse kazanması sürpriz olmaz benim açımdan.

Son 3 maçta çok gol atmaları sizi yanıltmasın. (Mersin-Gaziantep-Ts ligin en yumuşak takımları bu maçları da bir zahmet gollü kazansınlar zaten.)

Bu maçın 1-1 bitme ihtimali yüksek...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Başakşehir konusunda beklentim çok yüksek değil. Fenerbahçe çok zorlamayacak gibi geliyor umarım yanılırım ama bu sene Fenerbahçe'ye karşı cesur oynayan bir Antalya oldu. Konya yendi ama cesur bir oyun oynamadı. İnşallah ben yanılırım ve Başakşehir canını dişine takıp en az 1 puan alır.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Allah sizi bildiği gibi yapsın Başakşehir 20 numara Nasıl 11 de olur yuh

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fb, kendisi gibi iyi savunma yapan takımları açmakta çok zorlanıyor bu yüzden bugün puan kaybedeceklerini düşünüyorum.

Hatta Başakşehir öne geçebilirse kazanması sürpriz olmaz benim açımdan.

Son 3 maçta çok gol atmaları sizi yanıltmasın. (Mersin-Gaziantep-Ts ligin en yumuşak takımları bu maçları da bir zahmet gollü kazansınlar zaten.)

Bu maçın 1-1 bitme ihtimali yüksek...

Görüntü geldi 2-1..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ekrembaser

Allahım şu oyunları gör fenerin ayağına dolansın herşey emre inşallah sakatlanır hemen

Çevrimdışı Tolga

Sağ bekte Bekir oynuyor yine.

Volkan Şen, baya etkili olabilir o taraftan. Zaten Fb'yi de son dönemde tek başına Volkan taşıyor.

Yedeklere baktım da Uğur Uçar var onu oynatmayıp Bekir'i oynatmak tamamen saçmalık.

Etiketler: