Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1720655 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimiçi COB

Görünen o ki sene sonu Bursa Yeni teknik direktör alacak.  Hamza beceremiyor orada.

Çevrimdışı Çağatay

Leicester inanılmaz bir hırsla oynamaya daha devam ediyor.

Vardy den ilhan mansız golü :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Osmanlı puanı 49 yaptı, yarın Akhisar Kayseri'yi yenerse 48 oluyor, biz Galatasaray'ı yenersek GS 45'te kalıyor.

Haftaya Akhisar - Galatasaray maçını GS alır, biz de Osmanlı'yı yeneriz. 49-48-48 olur.

Son hafta Osmanlı - Akhisar berabere biter, Galatasaray - Kayseri maçını GS alır. GS 51, Osmanlı 50, Akhisar 49 puanla bitirir. GS 5. olduğu için sevinir, Osmanlı GS yerine Avrupa'ya gideceği için, Akhisar da GS'a yattığı için.

Bu takımların dışında Avrupa Ligi'ne katılma şansı bulunan Kasımpaşa var ama onlar çok istikrarsız. 44 puanları var, dışarıda Konya ve Trabzon, içeride Mersin ile oynayacaklar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı RevivaL

2 zor maç oynayacağız. Her ne kadar kötü oynasa da Gs sahasında sadece 1 maç kaybetmiş ve Osmanlı son 14 maçını kaybetmemiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 21:49:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İleride nasıl oldu baba anlatsana dediğinde oğlunuza Leicester'ın efsane şampiyonluğunu anlatacaksınız.

Tarihe tanıklık ediyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

2 zor maç oynayacağız. Her ne kadar kötü oynasa da Gs sahasında sadece 1 maç kaybetmiş ve Osmanlı son 14 maçını kaybetmemiş.

osmanlı son 14 maçını kaybetmedi değil Beşiktaş'ım ile oynamadı daha :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 21:55:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Schmeichel'ın torunu var 3 yaşlarında şimdiden yatırım yapmak lazım  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Schmeichel'ın torunu var 3 yaşlarında şimdiden yatırım yapmak lazım  :D

Burda mı yazılmıştı daha önce yoksa başka bir yerde mi gördüm hatırlamıyorum ama
şöyle bir iddia var; Schmeichel'ın torununun ilerde kaleci olup şampiyon olma ihtimali
wenger'in şampiyon ihtimalinden yüksek :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

12 Numaralı bebeler ifşa olmuş :kop:
Hadi ya ben gormedim atsaniza resimlerini :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2016, 22:38:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Gs'ye kazığı yağlarız. Başakşehir fenere yatar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

kaleci boffen eskişehir'i ipten almış helal olsun . salt kurtardığı penaltı değil çok fazla katkı vermiş.
aynı şey atıf şeyşu için de geçerli. çok düzgün bir adam her şeyden önce. ve her maçta var. kaç yıldır sivas'ta hiç istikrarını bozmadı

Çevrimiçi 38life

Gs'ye kazığı yağlarız. Başakşehir fenere yatar.
Öyle bi dünya YOK!

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk kutlamasında Bocelli sahne alıyor. Ranieri de klas adam...

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlispor macinin ozetini izledim simdi, adamlar bizim oynadigimiza benzer sekilde hucum ediyorlar, bir golleri hatta ve hatta bizim gollerden. Hani macin sesini kissan izleyen besiktas atmis diye dusunur golu, stad zaten bizim stad.

Iyi oynuyor adamlar, helal olsun ayrica basaksehir ne kadar daha saglam, kompakt bir takim goruntusu verse de bu osmanlisporun arkasinda da kim olursa olsun bu takimin oyunculari bana cok sempatik geliyor, izledigim maclarda kasimpasa gibi oyunu cirkinlestirdiklerini falan gormedim, basaksehir gibi yerde yatmalari falan da yok, cikip kendi oyunlarini oynuyorlar. Mehter marsi calmalari falan o konulara girmiyorum, takimin ismi gibi konular bunlar tartismaya acik. Ama sahada ter doken futbolcularin ve teknik direktorlerinin bu konularla bir ilgisi yok, onlarin hakkini teslim etmek gerekir.

Ayrica o musa cagiran midir nedir benim gozume batiyor, begeniyorum ben o cocugu. Mehmet guven iyice kendini gelistirmis. Ayrica erdal midir nedir kel cocuk var bir tane iyi futbolcu o. Zenci oyuncularina cok dikkat etmiyorum, sevmiyorum bu anadolu takimlarinin zenci, hizli, daginik oyuncularini bana youlayi hatirlatiyor. Simdi koskoca eskisehir camiasi dusunsun nerede hata yaptilar, duserse antep ve kayseri de dusunsun hatta sivasspor. Mersin zaten ilk mactan belliydi de bu takimlarin cok eksikleri yok, osmanlispora nazaran.

Futbol olarak bakalim, ben takdir ediyorum

Çevrimdışı AmaralGürses

Biraz sonra baslayacak maci mutlaka Akhisar'in almasi lazim diye dusunuyorum.

Hem GS'nin isi zora girecek, hem de Sivas yeniden yarisa ortak olabilecek bu sekilde.

+Kayseri'nin dusmesi gercekten cok iyi olur.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Akhisar atti cok guzel oldu insallah kazanir. Sivas'in son maca umutlu girmesi cok onemli. bkz Denizli faciasi

Çevrimdışı Ensar

Akhisar atti cok guzel oldu insallah kazanir. Sivas'in son maca umutlu girmesi cok onemli. bkz Denizli faciasi
kayseri atmadı mi ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AmaralGürses

kayseri atmadı mi ya

vay arkadas tam mesaji yazdigim sira gol olmus. Akhisar bali devreye girsin bu mac lutfen

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadas bu Akhisar'in bali bi bize mi tutar, 8 isabetli sut 1 gol, Kayeri 1 isabetli sut 1 gol su anda.

Çevrimdışı cisse557

Tottenham'ın futbolu beni benden alıyor. Umarım seneye şampiyon olurlar.

Çevrimdışı Arena_

H. Kane bu sene okuturlar gibi güzel bir paraya.

Çevrimdışı cisse557

Iyi ki beni benden alıyorlar dedim top çeviremez hale geldiler.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Etiketler: