Osmanlispor macinin ozetini izledim simdi, adamlar bizim oynadigimiza benzer sekilde hucum ediyorlar, bir golleri hatta ve hatta bizim gollerden. Hani macin sesini kissan izleyen besiktas atmis diye dusunur golu, stad zaten bizim stad.
Iyi oynuyor adamlar, helal olsun ayrica basaksehir ne kadar daha saglam, kompakt bir takim goruntusu verse de bu osmanlisporun arkasinda da kim olursa olsun bu takimin oyunculari bana cok sempatik geliyor, izledigim maclarda kasimpasa gibi oyunu cirkinlestirdiklerini falan gormedim, basaksehir gibi yerde yatmalari falan da yok, cikip kendi oyunlarini oynuyorlar. Mehter marsi calmalari falan o konulara girmiyorum, takimin ismi gibi konular bunlar tartismaya acik. Ama sahada ter doken futbolcularin ve teknik direktorlerinin bu konularla bir ilgisi yok, onlarin hakkini teslim etmek gerekir.
Ayrica o musa cagiran midir nedir benim gozume batiyor, begeniyorum ben o cocugu. Mehmet guven iyice kendini gelistirmis. Ayrica erdal midir nedir kel cocuk var bir tane iyi futbolcu o. Zenci oyuncularina cok dikkat etmiyorum, sevmiyorum bu anadolu takimlarinin zenci, hizli, daginik oyuncularini bana youlayi hatirlatiyor. Simdi koskoca eskisehir camiasi dusunsun nerede hata yaptilar, duserse antep ve kayseri de dusunsun hatta sivasspor. Mersin zaten ilk mactan belliydi de bu takimlarin cok eksikleri yok, osmanlispora nazaran.
Futbol olarak bakalim, ben takdir ediyorum