Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1726508 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı sallapati

bizim şampiyonluk olasılığımız sadece 7 ve 9 puan olasılığı.. başka olasılık yok bence... 6 puan bize yetmeyecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim şampiyonluk olasılığımız sadece 7 ve 9 puan olasılığı.. başka olasılık yok bence... 6 puan bize yetmeyecek
Abi nerden biliyorsun o kadar eminsin ki kaybedebilir fener kesin kazanamaz bizim 3 maçtan 9 puan çıkarma şansımız daha yüksek

Çevrimdışı ekrembaser

o maç çok sıkıntılı... Aykut Kocaman FB camiasında kahraman olmak için inanılmaz asılacak o maça... hatta 1 önceki lig maçında rotasyona gidip bize diri gelirler... pazar-perşembe olacak maçlar...

hata yapma lüksümüz yok
Ya kardeşim o konuda haklısın ama deli ibonun takımı Konya'nın oynadığının 2 katını oynuyo sıkıntı yapacak bi takım varsa bu fbdir bence

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fener Basaksehir , Sivas maçlarini çok rahat alir ama Gençler supheli ama zorda olsa bence alirlar. Bizde haftaya kazanip , osmanliyada içerde rahat yenip konya maçinda en kotu beraberlik cikarmamiz lazim.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Bu Fb, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarından birinde takılır.

Tabi Fb'nin kazanıp kaybetmemesi çokta önemli değil. Biz kendi işimizi yapalım yeterli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AigleBordeaux

genclerin en  buyuk avantaji fenerin stadina taraftar gelmiyor olmasi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Fb, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarından birinde takılır.

Tabi Fb'nin kazanıp kaybetmemesi çokta önemli değil. Biz kendi işimizi yapalım yeterli.
Bende onu diyorum neden bu kadar fenere endeksleniyorlar anlamıyorum 3 maçta 7 puan her türlü alırız

Çevrimdışı sallapati

Abi nerden biliyorsun o kadar eminsin ki kaybedebilir fener kesin kazanamaz bizim 3 maçtan 9 puan çıkarma şansımız daha yüksek

biz 7 veya 9 çıkaralım arkamıza bakmayalım...
çok truva var  , selçuk şahin , emre beleşoğlu , bekir , volkan babacan , sivas zaten düşmüş gelecek + mecnur odyakmaz faktörü

Çevrimdışı Tolga

Bende onu diyorum neden bu kadar fenere endeksleniyorlar anlamıyorum 3 maçta 7 puan her türlü alırız
Almamız lazım artık şu saatten sonra bu şampiyonluğu verirsek daha da konuşmamıza gerek yok zaten.

Çevrimdışı cisse557

Formanda ter olmaya geldiği söylediler

Çevrimdışı Ensar

ne 7 si beyler 82 puan ile 2015-2016 ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ !!!

Günaydın hepinize :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hasan ali benim pek beğendiğim bir oyuncu değil ama ismailden fersah fersah iyidir 

Çevrimdışı sallapati

Ya kardeşim o konuda haklısın ama deli ibonun takımı Konya'nın oynadığının 2 katını oynuyo sıkıntı yapacak bi takım varsa bu fbdir bence

selçuk şahin oynamamalı.. sosyal medyadan yürümeliyiz o hafta

Çevrimdışı 38life

Fenerin maç kaybettiği görüldü mü siz beklenti içindesiniz  :tabe: Biz kendi maçlarımıza odaklanalım  :tabe:

Görüldü, hemde 3 maç üstüste :) Tıpkı önümüzdeki 3 haftada olacağı gibi. Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarını kaybedince Biz şampiyonluğumuzu ilan edicez. Sivas maçına yedek kadroyla çıkacak fener. O maçı da kaybedecek. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 20:51:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konya da düşüşe geçiyor  nihayet bizim maça kadar iyice eleklerini asarlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konyaspor ligin 2. yarısındaki ilk mağlubiyetini almak üzere.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dusan tadic 3 asist yapmış bugün iyi adam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 20:55:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konyaspor ligin 2. yarısındaki ilk mağlubiyetini almak üzere.

Devamı gelir 3 hafta boyunca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı 38life

Antep maçından medet umup Fener 3-0 kazanınca fenerin bundan sonra (Başakşehir, gençler maçları) puan kaybetmeyeceğini söyleyen rasyonaliteden uzak bir kitle görüyorum. Komik gerçekten :)

Antepin fenerden puan alma ihtimali %0,1 Başakşehirin fenerden puan alma ihtimali %60-70. ama bazı duygusal arkadaşlar fener Antepi yenince fener artık puan kaybetmez diyorlar. Biraz mantık... Çok duygusalsınız. Hemen coşup, hemen sönüyorsunuz. Antep fenerden puan alsa ben 3 gün şaşkınlıktan kendime gelemez sonra sevinmeye başlardım. Rezilliğin ötesinde bir takım Antep. Fener bu karaktersiz oyun ile Başakşehir maçını nasıl kazanacak biri bana anlatsın?.. Fenerin Başakşehirden 3 puan çıkarması için ihtiyacı olan şey: Şans...

9 puan farkla falan şampiyon olucaz inşallah.

Çevrimdışı Tolga

Devamı gelir 3 hafta boyunca.
Konya'nın bir amacı kalmadı bu yüzden de kolay puan kayıpları yaşarlar artık.

Son maça kalırsa bu iş Konya'daki maç kolay olur bizim için.

Çevrimdışı b.damatoglu

Konya 1000 liradan etti... çok rahat geçeriz. Top oynamadı herifler

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Antep maçından medet umup Fener 3-0 kazanınca fenerin bundan sonra (Başakşehir, gençler maçları) puan kaybetmeyeceğini söyleyen rasyonaliteden uzak bir kitle görüyorum. Komik gerçekten :)

Antepin fenerden puan alma ihtimali %0,1 Başakşehirin fenerden puan alma ihtimali %60-70. ama bazı duygusal arkadaşlar fener Antepi yenince fener artık puan kaybetmez diyorlar. Biraz mantık... Çok duygusalsınız. Hemen coşup, hemen sönüyorsunuz. Antep fenerden puan alsa ben 3 gün şaşkınlıktan kendime gelemez sonra sevinmeye başlardım. Rezilliğin ötesinde bir takım Antep. Fener bu karaktersiz oyun ile Başakşehir maçını nasıl kazanacak biri bana anlatsın?.. Fenerin Başakşehirden 3 puan çıkarması için ihtiyacı olan şey: Şans...

9 puan farkla falan şampiyon olucaz inşallah.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Konya maçını onların rehaveti ve boşvermişliği ile kazanırız, Osmanlıyı Vodafone Arenadaki ilk şampiyonluğun son maçında taraftarın itici kuvvetiyle kazanırız. Tek kafaya takacağımız nokta gs maçı. Ne yapıp edip yüreğimizi, ciğerimizi sahaya koyup kazanmalıyız bu maçı. gs maçı şampiyonluk maçı. Kazan = şampiyon ol. Bukadar.

Çevrimdışı cursedofdragon

aziz yıldırım aykut kocaman için bu kapıdan bidaha giremez ben varken dedi ben gitsem bile sokmam dedi konya maçı öncesi bu algıyı yaratacağız :)

Etiketler: