Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1725617 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok güzel komedi programı.. stres atmak için birebir.. mükemmel goygoy dönüyor  :D
  şarlatanları toplamışlar :D zaman kaybı bence mehmet demirkolun program daha iyi

Çevrimdışı Tolga

Bir gs'linin yorumu :D

Galatasaray beşiktaş maçında Galatasaray önde olsa bile taraftar sahaya girip Galatasarayımizi hükmen maglup eder nah fenere 4. Yıldız 😀😀😀
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

derbide bize 1.65 1.70 gibi bir oran bekliyorum  :)

Çevrimdışı 38life

Güntekin Onay: "Mersin küme düştü. Trabzonspor uzun süredir kaosta. G.Antep'te hoca yok. F.Bahçe'nin rakiplerinin de hali de ortada sonuçta"

Fenerbahçe bu çürümüş cesetlerle oynaya oynaya adeta "uyuştu". Şuanda nekadar kötü olduklarının farkında değiller, unuttular. Yalancı bir pembe rüya görüyorlar şuan. Bu rüya Başakşehir maçında son bulacak. Gençlerbirliği maçında ise yıllar sürecek bir kabus başlayacak.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fenerbahçe bu çürümüş cesetlerle oynaya oynaya adeta "uyuştu". Şuanda nekadar kötü olduklarının farkında değiller, unuttular. Yalancı bir pembe rüya görüyorlar şuan. Bu rüya Başakşehir maçında son bulacak. Gençlerbirliği maçında ise yıllar sürecek bir kabus başlayacak.

ağzın bal yesin.

çöküşe 2 hafta kaldı, gençler maçından sonra fener biter.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben önümüzdeki 3 4 sene bizle fb çekişmesi bekliyorum gs ilk 2'ye giremez

Çevrimdışı sallapati

umarım aziz gitmez.. fb bu kadar medya desteği , tff mhk desteği , lig tv desteği , ekonomik desteklere rağmen bu halde...

aziz giderse fb şahlanır...

Çevrimiçi Kapkarakartal

ben önümüzdeki 3 4 sene bizle fb çekişmesi bekliyorum gs ilk 2'ye giremez

Katılıyorum ayrıyetten bu sene gelecek senenin şampiyonunuda büyük oranda belirleyecektir.

Çevrimdışı mellfred

TFF yemez oyle bir durumda 3-0 hükmeni.. ya maçı tamamlattırır.. ya da kaldığı yerden seyircisiz oynatır  :D :D
kural kuraldır

Çevrimdışı Luccâ

Bu hafta bu sonuçları bekliyordum. Belirleyici haftalar önümüzde ki 2 hafta olacak. Işin son haftaya kalmayacağını düşünüyorum. Gs maçını kazanırsak ve fb basaksehire takilirsa osmanlının arenadan çıkma şansı yok..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

umarım aziz gitmez.. fb bu kadar medya desteği , tff mhk desteği , lig tv desteği , ekonomik desteklere rağmen bu halde...

aziz giderse fb şahlanır...

İsterlerse uzaya çıksınlar biz galaksinin sahibi olucaz. :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 23:07:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valencia Beşiktaş'ın Demirören dönemi gibi. 79 dakika Villareal maçı izledim Beşiktaş maçı izlerken bu kadar sinirlenmedim herhalde akılalmaz derecede basit pas hataları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Valencia Beşiktaş'ın Demirören dönemi gibi. 79 dakika Villareal maçı izledim Beşiktaş maçı izlerken bu kadar sinirlenmedim herhalde akılalmaz derecede basit pas hataları.
Facia bu sene valencia icin. Valencia-villareal maci da derbidir aslinda. Su kic kadar sehrin takimi kadar olamadik valencia olaraktan ona yaniyorum ben.

Çevrimdışı sallapati

beyler özeti izledim.. konya fena oynamamış.. ama konya atak oynadığı zaman geride çok boşluklar veriyor.. tamamen  çekilince geriye açmak zor... ömer ali iyi oynamış..

Çevrimdışı Tolga

Osmanlı, yarın kazanırsa puanını 50 yapıyor arkasından da haftaya Bursa'yı da yenerlerse ki yenerler 53 puana çıkarlar ki ilk 5'te olmayı büyük ölçüde garantilerler.

İşte o zaman bizim maça biraz daha rahatlamış bir şekilde çıkabilirler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Galatasaray maçını geçemezsek, açıkçası şampiyonluk büyük riske girer.

Tek beraberlik hakkımızı Konya maçına saklamalıyız. Tüm her şey Konya maçında alınacak 3 puana bakarsa, bizimkiler o 3 puanı alamazlar. Zira stresli maçlar, bizimkilere hiç yaramıyor. Hele Şenol Güneş'e. Basın toplantısında atarlı davranması, muhtemelen yaşadığı psikolojik travmadan.

Öte yandan Fener pek kaybedecek gibi durmuyor. Pozitif bir ivme yakaladılar. Başakşehir ve Gençler maçları için insan ister istemez umutlanıyor. Ama gerçekçi olursak, zayıf bir ihtimal bu.

Fener'in maçlarına değil, kendi maçlarımıza bakıp şampiyonluğa yürümeliyiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abdülkerim'e söyleyin salyalarını silsin :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence en büyük sorunu hocalarıydı şuan gary neville var mı bilmiyorum ama o çok kötü yönetti o güzelim kadronun içine etti...

Çevrimdışı Ogün

Ahmet Çakar 12nuramaya sallıyor. Adres istedi. :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Bence en büyük sorunu hocalarıydı şuan gary neville var mı bilmiyorum ama o çok kötü yönetti o güzelim kadronun içine etti...
Sorun kadro degil, yonetim ve valencia sehrindeki kriz bence.
Vilareal koy kadar sehir 40bin civari nufusu var, statlarida yanlis hatirlamiyorsam 30bine yakin herifler basarili. Adamlarin butun valencia eyaletinde magazalari var. boyle buyuk magaza degil de corner gibi, deli gibi urun satiyorlar, grlen parayi da iyi kullaniyorlar. Civar kentlerden de iyi futbolcu bulup b tskimlarinda oynatiyorlardi eskiden.
Valencia olaraktan o kiz takimi barselonaya koyduk ya bu sene kume dussek gam yemem olan levanteye oldu bu sene

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 23:53:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Kovuldu Ayestaran geldi ama farketmiyor oyuncular çok kopuk. Rezalet çok sinirlendim izlerken. 36 basit pas hatası nedir!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 23:56:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor önümüzdeki 3 maçını kazanamazsa, Eskişehirspor kazanırsa Trabzonspor küme düşüyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonspor önümüzdeki 3 maçını kazanamazsa, Eskişehirspor kazanırsa Trabzonspor küme düşüyor  :kop:
Abooooowwww buyuk travma olur. Cok yazik olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 00:01:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: