Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1725675 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı sallapati

Konyaspor ligin 2. yarısındaki ilk mağlubiyetini almak üzere.

çok iyi oldu.. bizim maça namağlup gelmiyorlar

Çevrimdışı sallapati

aziz yıldırım aykut kocaman için bu kapıdan bidaha giremez ben varken dedi ben gitsem bile sokmam dedi konya maçı öncesi bu algıyı yaratacağız :)

onu ersun yanala dedi... aykut ben gittikten sonra gelebilir dedi

Çevrimdışı sallapati

Konya maçını onların rehaveti ve boşvermişliği ile kazanırız, Osmanlıyı Vodafone Arenadaki ilk şampiyonluğun son maçında taraftarın itici kuvvetiyle kazanırız. Tek kafaya takacağımız nokta gs maçı. Ne yapıp edip yüreğimizi, ciğerimizi sahaya koyup kazanmalıyız bu maçı. gs maçı şampiyonluk maçı. Kazan = şampiyon ol. Bukadar.

yapma abi böyle yorumlar.. ismail , tolga görüp inanıyorlar bunlara   :D :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Bırakalım feneri,komplo teorilerini falan
Biz 7 puan da değil,çıkıp 9 puan alacaz şampiyonluğu istiyorsak
Kılla tüyle uğraştığımız yeter
Rakibini de hakemini de federasyonunu da son 3 maç gö-me-cek-sin

Çevrimdışı sallapati

Bırakalım feneri,komplo teorilerini falan
Biz 7 puan da değil,çıkıp 9 puan alacaz şampiyonluğu istiyorsak
Kılla tüyle uğraştığımız yeter
Rakibini de hakemini de federasyonunu da son 3 maç gö-me-cek-sin

katılıyorum... akhisarı yenmiş olsak fbliler geçen haftadan survivor izlemeye başlayacaklardı... 9 puana odaklanalım.. önümüzden yiyelim

Çevrimdışı Yasin02

biz 7 veya 9 çıkaralım arkamıza bakmayalım...
çok truva var  , selçuk şahin , emre beleşoğlu , bekir , volkan babacan , sivas((beykan) zaten düşmüş gelecek + mecnur odyakmaz faktörü
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı worns

Kabul etmek gerekir ki fikstürleri bizden daha kolaydı. Bundan sonra da böyle olacak. Başakşehir ve Gençler maçlarında belki bizim kazanmayı sürdürmemiz durumunda morallerini yitirip takılabilirler, yine de 3 maç 9 puana yakınlar.

Her şey bize bakıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

onu ersun yanala dedi... aykut ben gittikten sonra gelebilir dedi

ben değiştiriyorum varmı itirazı olan beşiktaş-konya maçında bu şekilde paylaşıcam  :ok:

fenerliler bizim başkanın söylemediği birşeyi yalan yanlış algı yapıyorlar bizde yapıcaz.

Çevrimdışı sallapati

beykan ilk maçta gol atmıştı fbye.. zaten son maçta sivasa kalırsa işimiz Allaha kalmış demektir...

Çevrimdışı sallapati

adanaspor un kaptanının küçük kızına madalya takıyordu YD.. kız korkudan ağlıyordu

Çevrimdışı sallapati

adanaspor un kupa töreni tam bir rezalet oldu..

karanlıkta  kupanın bir ucundan bir tane bakan tutuyor.. diğerinden adanaspor kaptanı... bakan 30 saniye kupayı bırakmıyor... ulan bu ne ya...

bizim kupa töreninde futbolculardan başka kimse olmamalı... gazeteciler 30 metre ilerde durmalı.. Kaptan Tolga tek başına aydınlıkta kaldırmalı kupayı...

Çevrimdışı sallapati

kupa böyle kaldırılır.. takım elbiseli adamlar olmaz.. adamlardaki saygıya bak.. umarım böyle olur bizim de

https://youtu.be/PxU1k0fMYso?t=7m15s

Güntekin Onay: "Mersin küme düştü. Trabzonspor uzun süredir kaosta. G.Antep'te hoca yok. F.Bahçe'nin rakiplerinin de hali de ortada sonuçta"

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Güntekin Onay: "Mersin küme düştü. Trabzonspor uzun süredir kaosta. G.Antep'te hoca yok. F.Bahçe'nin rakiplerinin de hali de ortada sonuçta"
yani ölçü değil bence de tarafsız bakmaya çalışıyorum  :biggrinking: bizim kayseriye oynadıgımız oyunun yanına yaklaşamaz  :)

yani ölçü değil bence de tarafsız bakmaya çalışıyorum  :biggrinking: bizim kayseriye oynadıgımız oyunun yanına yaklaşamaz  :)

bırakın kendilerini avutsunlar :)

Bir gs'linin yorumu :D

Galatasaray beşiktaş maçında Galatasaray önde olsa bile taraftar sahaya girip Galatasarayımizi hükmen maglup eder nah fenere 4. Yıldız 😀😀😀

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Galatasaray beşiktaş maçında Galatasaray önde olsa bile taraftar sahaya girip Galatasarayımizi hükmen maglup eder nah fenere 4. Yıldız 😀😀😀
bence gerek kalmaz sosa muslerayı avlayacak  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2016, 21:40:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

TFF yemez oyle bir durumda 3-0 hükmeni.. ya maçı tamamlattırır.. ya da kaldığı yerden seyircisiz oynatır  :D :D

TFF yemez oyle bir durumda 3-0 hükmeni.. ya maçı tamamlattırır.. ya da kaldığı yerden seyircisiz oynatır  :D :D

ts-fb maçında oluyorsa bizdede olur :)

Çevrimdışı sallapati

beyaz futbol saat kaçta bugun beyler?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu Beyaz futbol dünyanın en gereksiz programı olabilir

Çevrimdışı sallapati

şu Beyaz futbol dünyanın en gereksiz programı olabilir

çok güzel komedi programı.. stres atmak için birebir.. mükemmel goygoy dönüyor  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şu armutları izleyip reyting kastırtmayın gözünüzü seveyim gelin twitch'ten yayın açıp ben ligi yorumlayım beni izleyin.

Etiketler: