Öyle yorumlar okuyorum ki şaşırıyorum valla. Adaletsizliğin karşılığı şiddet midir yani bunu mu meşru göreceğiz.
Evet Trabzonspor hakem hatalarıyla canı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yandı. Evet hakkı olan şampiyonluk kendilerine verilmedi hepsinde hem fikirim. Ama adaletsizlik var diye de ortalığı savaş alanına çevirmenin neresini savunuyorsunuz.
Yani yarın birgün Vodafone Arena'da hakem penaltımızı vermedi diye 3-5 kişi sahaya atlayıp kale arkası hakemini dövdüklerinde bunu da meşru göreceksiniz öyle mi. Sonra da 10 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası aldığımızda da iyi ki taraftarımız sahaya girdi hakemi tekme tokat dövdü dersiniz.
Olayın özünü kaçırıyorsunuz Trabzon'da 3 Temmuz'dan önce de olaylar oluyordu yeni birşey değil yani. Bir önceki sayfada yazmıştım 2002'de 5-0 önde olduğumuz maçta tribünleri yakmışlardı, hangi sezondu tam hatırlamıyorum ama yine Trabzon'lu taraftarlar sahaya atlayıp Sivasspor'lu futbolculara saldırmıştı. Yani sırf 3 Temmuz'a bağlamayın bu durumu.
3 Temmuz'dan sonra iyice zıvanadan çıktı orası ayrı tabi. Trabzon halkı 3 Temmuz sürecini geride bırakmadığı müddetçe her sene orada böyle 1 tane maç görürüz.
trabzona yapılan Beşiktaşa yapılsaydı 4 senede taş taş üstünde kalmazdı... TRabzon yine daha sabırlı bence...
bu kadar şikelere rağmen TFF nin sitesinde 2010/2011 sezonunun şampiyonu kısmında Fenerbahçe yazıyor.. Bari orayı boş bırakın 2010/2011 sezonunun şampiyonu yoktur deyin.. Bunu İtalya yaptı , Çİn yaptı...
Malesef Ezilmiş, hakkı yenen Trabzonspor taraftarını Türkiyede kaale alan yok... BU adamlara yokmuş gibi davranırsan adamların da bir sabır sınırı var.. Kendilerini anlatabilecekleri tek yer Fenerbahçe maçları...
Beşiktaşlı olmasam muhtemelen Trabzonspor u tutardım.. BU adamlar bizim gibi hakkından fazlasını istemeyen adamlar. Dürüst düzgün adamlar. GS ve FB gibi kendilerine verilen haksız kararları pişkinlikle savunan bir camia değiller...
Asporda Olcay Çakır gibi bir adam var mesela.. Adam gibi adam.. Trabzon taraftarının genel profili bu adama benziyor...