Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1731602 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mavi Tuna

dogru olayin savunulacak bir yani yok ama hepimiz yorulduk ve belki tepkinin sebebini anliyoruz. empati yapiyoruz. Savunulacak tarafi yok evet nereden tutarsan elinde kaliyor bu olay ama hirsizin hic mi sucu yok.

Simdi bizim kadikoydeki fb macinda fb taraftari inip cucuyu dovse bu olaya bir anlam veremeyiz. hakem zaten aziz yildirim gibi mac yonetiyor, niye inip dovuyorsunuz bu baska birsey diyebiliriz ama trabzonlu insanlar yoruldu ve bu mac verilmeyen penalti ve skor birlesince bir tepki cikti.

devrim devamli bir kivilcim ile patlar, insallah o agzi burnu kirilan hakemsi bir ise yarar da hakemler kendine ceki duzen verir.
cok daha beter dovulecek hakemler oldu ama adamlar sahaya inmedi, bu mac bir patlama oldu.
Hepimiz olayların tabibi ki farkındayız ama maalesef bizim yaptırım gücümüz yok. Şimdi herkes kendi adaletini uygulamaya çalışırsa bura da yanlışlıklar arka arkaya gelir.

Devrim olsaydı Trabzon~Galatasaray maçından sonra olması gerekiyordu o yetmemiş gibi geçen sene yine yarıda kalan maçın hakemini MHK yediden aynı maça atıyor ortada dönen büyük komedi. Hakem tercihlerinin, yapılan yanlışlıkların hiçbir açıklaması yok ama bu adamlar Türk footbollunun başına bela oldular.

Kulüp başkanlığı yapmış birisi Federasyon başkanı olmamalı, Sivaspor kulüp başkanlığı yapan adam Fenerbahçe kongre üyesi ya da X takımın kongre üyesi olmamalı. Babadan oğula geçen hakemlik sistemi son bulmalı ama değişen hiçbir şey yok. Orada büyük bir pasta var döndürüp döndürüp her yıl yiyorlar.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 13:45:49 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı mylife1903

trabzona uzuluyorum. adamlar hakliyken, haksiz duruma dusuyorlar.
Bulent yildirim olmsaydi hakem o mac cok rahat biterdi.

mhk sanki ozellikle bu maca atamis gibiydi. aziz yildirim sorarsa yahu neden bu hakemi atadiniz ulan, diye bunlarin cevap hazir 7 maca atamisiz 6 galibiyet almisiniz biskinim ustelik ts gol atamimis biskinim.
resmen yalakalik

baska hakem mi yok yahu

bu seye benziyor onumuzdeki sezon son hafta fb-besiktas maci var kazanan sampiyon olacak hakem olarak cucu geliyor maca.

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçın saldırganı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. "Adalet" yerini buldu (!)

Çevrimdışı mylife1903

Dünkü maçın saldırganı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. "Adalet" yerini buldu (!)
Trabzon mahkemesinde gorulmustur is, yargic agir tahrik gormustur, savci hakemi bir dinleyelim demistir.

Çevrimiçi COB

Trabzon ya kulübü Istanbul'a taşisin yada bir alt kümeye düşürülsün. Trabzon kafa olarak süper ligi haketmiyor.

Versinler 10 puan ceza, önümüzdeki sezon da tüm iç Saha maçlari seyircisiz yada başka yerde oynansin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Yılmaz Vural Adana Demirspor ile anlaşmış. Yazık adamlar daha yeni yükselmişti halbuki...

Çevrimdışı Tolga

Şaşırdık mı tabiki hayır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Trabzon ya kulübü Istanbul'a taşisin yada bir alt kümeye düşürülsün. Trabzon kafa olarak süper ligi haketmiyor.

Versinler 10 puan ceza, önümüzdeki sezon da tüm iç Saha maçlari seyircisiz yada başka yerde oynansin.

bu ülkede 10küsür maçta şike ve teşviğe 1 puan ceza verilmedi.. sahaya atlayana 10 puan ceza vermek sıkar biraz..

Türkiyede güçlüysen , şike de yapsan basın toplantını 10 tane kanal canlı yayınlar
17 yaşında hata yapmış bir genç isen , talimatla haber yapan , adam öldürten , kitleleri birbirine düşman eden adamlar spor programlarında seni doğrarlar...

Türkiyede adaletin gücü değil ,gücün adaleti vardır....
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 17:51:59 sallapati ]

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı atalay

Trabzon mahkemesinde gorulmustur is, yargic agir tahrik gormustur, savci hakemi bir dinleyelim demistir.

Zaten ülkedeki her davada ağır tahrik var. Sürekli tahrik oluyoruz... Bi' de bunun kardeşi var: İyi hal.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 17:59:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Juventus Şampiyon!

Üst üste 5. oldu Juventus'ta huzur buluyorum  :icool:

[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 18:12:07 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Zaten ülkedeki her davada ağır tahrik var. Sürekli tahrik oluyoruz... Bi' de bunun kardeşi var: İyi hal.
Iyi hal benim favorim yahu, sakal trasini ol, sakali cember salak yap ustune takim elbiseyi cek, selamun aleykum hakim bey, pismanim

Yaz kizim
Sanigin iyi halden beraat kandili dolasiyla butun suclardan beraatine

Çevrimdışı Alper1903

Bir klüp örnek alacaksak bu Juventus olmalı. Yaşadıkları karanlık olaylar bir yana, İnter ve Milan'ı figüran yaptılar ligde.

Çevrimdışı Arena_

Bir klüp örnek alacaksak bu Juventus olmalı. Yaşadıkları karanlık olaylar bir yana, İnter ve Milan'ı figüran yaptılar ligde.

Şikeci kulübü mü örnek alacaksın kendine. Hala İtalya'da şike var. Juventus'un bu kadar iyi olmasının sebebi ne Milan'ın ne de Inter'in piyasada da olmaması. Inter ve Milan'ı bitiren Juventus değil kendileri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Juventus Şampiyon!

Üst üste 5. oldu Juventus'ta huzur buluyorum  :icool:

sırada ki siyah beyaz biziz sıra bize geldi :)

Çevrimdışı Alper1903

Şikeci kulübü mü örnek alacaksın kendine. Hala İtalya'da şike var. Juventus'un bu kadar iyi olmasının sebebi ne Milan'ın ne de Inter'in piyasada da olmaması. Inter ve Milan'ı bitiren Juventus değil kendileri.

Karanlık dönemlerinden sonra, şu anda bu konumda olmaları aslında takdir edilesi. 10 sene önce küme düşüp şu anda ligin tek hakimi olmaları, geçen sene Cl'de final görmeleri bence büyük başarı. Milan veya İnter yoksa Napolisi var Roması var. Juventus'un iyi olmasının Milan veya İnter'in piyasada olup olmamasıyla alakası yok.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 18:50:52 Alper1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Bakalım gelecek sezon Marin, Türkiye'de başka bir takımda oynayacak mı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakalım gelecek sezon Marin, Türkiye'de başka bir takımda oynayacak mı :D

Beşiktaş ? :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş ? :D
Elimizde fazla kanat oyuncusu olmasa isterdim ama Töre gidecekse yerine çok daha iyisi alınmalı :icool:

Marin'i Gs kiralayabilir :D

Çevrimdışı Yado

bu arada yarın milan küme düşmesi garanti veronayla oynicak avrupa kupası için deplasmanda milana 1.60 oran açmışlar bi gariplik var gibi bilgisi olan var mı ?

Patladı  :evillol: 2den1 geldi
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Elimizde fazla kanat oyuncusu olmasa isterdim ama Töre gidecekse yerine çok daha iyisi alınmalı :icool:

Marin'i Gs kiralayabilir :D
Mesela robben gibi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kuntz

Gençler umarım maçı galip bitirir. Antep üzerinde biraz da olsa düşme baskısı hissetsin.

Çevrimdışı mylife1903

Mesela robben gibi
Sunun ismini yazmayin gozunuzu seveyim tuylerim tiken tiken oluyor. Uyuz oluyorum bu herife
Ribery gelsin gelecekse, kahn gelsin hatta mehmet scholl gelsin bayernden bu bedava bile gelmesin ayar oluyorum bu herife. Hollandali futbolculari sevmem ben. Buna ise tam kilim

Etiketler: