Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732159 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı 38life

Onur Kıvrak ipleri tamamen koparmış.

Çevrimdışı 38life

Evet olaylar çirkin eyvallah da şu fenerli futbolcuların koşa koşa soyunma odasına gitmesi komiğime gitti benim. Hele o Van Persie falan topukları kıçına vura vura gidiyordu :D
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 23:13:52 38life ]

Çevrimdışı Ensar

Gerçekten bu ülkeden bir halt olmaz. Trabzon taraftarı ezelden beri böyle... Şike süreci ile filan alakalı bir durum değil. Bu olaylar Ülke Sporunun imajına zarar verir. Milyon eurolar harcayıp Pr yapsan bugünkü 30 saniyelik görüntünün izini silemezsin. Bunun adı Futbol Terörizmdir. Daha önce kimin yaptığı kimin sebep olduğu da mühim değil.

Adaletin bittiği yerde anarşi başlar öyle mi? Şikeyi aklayan kim? Y.D ve Ülkenin 1 numarası... O zaman adalet duygunuzu sandıkta görelim Trabzon halkı... Orada çizgi hakemini döverek adalet yerini bulmayacak. Salih Dursun'u kahraman ilan eden aptalların bunu savunması normal tabii... Bu çocuğun da heykelini dikin!
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

Yaşanan olaylara vallahi üzülmedim. Adamların psikolojisini alt üst eden Aziz Yıldırım'a biat edilmeye devam edilirken bugün spor programları yine Trabzonspor taraftarini suçlayacak. Adamların stat inşaatı bile üvey evlat muamelesi görüyor. Her zaman ezilmişin yanında oldum yine olacağım.

Çevrimdışı sallapati

Yaşanan olaylara vallahi üzülmedim. Adamların psikolojisini alt üst eden Aziz Yıldırım'a biat edilmeye devam edilirken bugün spor programları yine Trabzonspor taraftarini suçlayacak. Adamların stat inşaatı bile üvey evlat muamelesi görüyor. Her zaman ezilmişin yanında oldum yine olacağım.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağatay

Şu olaylardan dolayı ts nin 10 puanin silseler potaya girer. Sivas'ın fener maçı anlam kazanır bir de böyle bir şey var.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Öyle yorumlar okuyorum ki şaşırıyorum valla. Adaletsizliğin karşılığı şiddet midir yani bunu mu meşru göreceğiz.

Evet Trabzonspor hakem hatalarıyla canı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yandı. Evet hakkı olan şampiyonluk kendilerine verilmedi hepsinde hem fikirim. Ama adaletsizlik var diye de ortalığı savaş alanına çevirmenin neresini savunuyorsunuz.

Yani yarın birgün Vodafone Arena'da hakem penaltımızı vermedi diye 3-5 kişi sahaya atlayıp kale arkası hakemini dövdüklerinde bunu da meşru göreceksiniz öyle mi. Sonra da 10 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası aldığımızda da iyi ki taraftarımız sahaya girdi hakemi tekme tokat dövdü dersiniz.

Olayın özünü kaçırıyorsunuz Trabzon'da 3 Temmuz'dan önce de olaylar oluyordu yeni birşey değil yani. Bir önceki sayfada yazmıştım 2002'de 5-0 önde olduğumuz maçta tribünleri yakmışlardı, hangi sezondu tam hatırlamıyorum ama yine Trabzon'lu taraftarlar sahaya atlayıp Sivasspor'lu futbolculara saldırmıştı. Yani sırf 3 Temmuz'a bağlamayın bu durumu.

3 Temmuz'dan sonra iyice zıvanadan çıktı orası ayrı tabi. Trabzon halkı 3 Temmuz sürecini geride bırakmadığı müddetçe her sene orada böyle 1 tane maç görürüz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Ts nin en az bir sezon alt ligin tadina bakmasi lazim. Belki akillanirlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 23:55:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sen böyle yazdiginda cok hosuma gidiyor çünkü büyük ihtimalle çıkıyor Çağrı :D

:D

@Çağrı ne zaman böyle dese Fener rahat kazanıyor  :ebebe: Top oynamayan Feneri şampiyon yapacak  :ebebe:

Aslında %80'ininde tutturuyorum rakipleri sadece Beşiktaş'ta fena duygusal davranıyorum sanırım dün 3000 lira alacaktım sadece Beşiktaş'tan yattı kupon tövbe ettim artık  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aslında %80'ininde tutturuyorum rakipleri sadece Beşiktaş'ta fena duygusal davranıyorum sanırım dün 3000 lira alacaktım sadece Beşiktaş'tan yattı kupon tövbe ettim artık  :evillol:
Uzun zaman önce BJK maçlarına oynamayı bıraktım size de tavsiye ederim :D

Çevrimdışı mülkübey

Tamam ts nin puanları şampiyonluğu falan çalındı  ama en çok kendilerine zarar veriyorlar. Fb ye gol atamayacak psikolojik duruma geldiler resmen. En karlı yine fb oldu her ts deplasmani otomatik 3 puan.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 00:02:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor artık bir efsane. Okuyan Trabzonlular kızmasınlar Trabzonspor maalesef rekabetçi bir takım değil artık ve olamayacak uzun bir süre. 30 yıldır şampiyon olamıyorlar sanırım.

Mucize olmazsa 50 yıla kadar gider bu. Bunu da gerçekleri göremedikleri için yazıyorum. Görseler seneye şampiyonluk hayali kurmazlar.

Yapılanmaya başlayan ve iyi yapılan bir İstanbul kulübü Beşiktaş bile 4. yılında amacına ulaşmak üzere. Bu süre Trabzon için en az çarpı 2.

Kendi iyiliği için bunu kabullenip sabredip ona göre kabullensinler. Kabullensinler ki 8-9 yıl sonra 1-2 yıllık bir seri yapma şansları olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Uzun zaman önce BJK maçlarına oynamayı bıraktım size de tavsiye ederim :D

Ben Beşiktaş'ın rakiplerine oynuyorum :)

Çevrimdışı sallapati

Öyle yorumlar okuyorum ki şaşırıyorum valla. Adaletsizliğin karşılığı şiddet midir yani bunu mu meşru göreceğiz.

Evet Trabzonspor hakem hatalarıyla canı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yandı. Evet hakkı olan şampiyonluk kendilerine verilmedi hepsinde hem fikirim. Ama adaletsizlik var diye de ortalığı savaş alanına çevirmenin neresini savunuyorsunuz.

Yani yarın birgün Vodafone Arena'da hakem penaltımızı vermedi diye 3-5 kişi sahaya atlayıp kale arkası hakemini dövdüklerinde bunu da meşru göreceksiniz öyle mi. Sonra da 10 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası aldığımızda da iyi ki taraftarımız sahaya girdi hakemi tekme tokat dövdü dersiniz.

Olayın özünü kaçırıyorsunuz Trabzon'da 3 Temmuz'dan önce de olaylar oluyordu yeni birşey değil yani. Bir önceki sayfada yazmıştım 2002'de 5-0 önde olduğumuz maçta tribünleri yakmışlardı, hangi sezondu tam hatırlamıyorum ama yine Trabzon'lu taraftarlar sahaya atlayıp Sivasspor'lu futbolculara saldırmıştı. Yani sırf 3 Temmuz'a bağlamayın bu durumu.

3 Temmuz'dan sonra iyice zıvanadan çıktı orası ayrı tabi. Trabzon halkı 3 Temmuz sürecini geride bırakmadığı müddetçe her sene orada böyle 1 tane maç görürüz.

trabzona yapılan Beşiktaşa yapılsaydı 4 senede taş taş üstünde kalmazdı...  TRabzon yine daha sabırlı bence...

bu kadar şikelere rağmen TFF nin sitesinde 2010/2011 sezonunun şampiyonu kısmında Fenerbahçe yazıyor.. Bari orayı boş bırakın 2010/2011 sezonunun şampiyonu yoktur deyin.. Bunu İtalya yaptı , Çİn yaptı...

Malesef Ezilmiş, hakkı yenen Trabzonspor taraftarını Türkiyede kaale alan yok... BU adamlara yokmuş gibi davranırsan adamların da bir sabır sınırı var.. Kendilerini anlatabilecekleri tek yer Fenerbahçe maçları...

Beşiktaşlı olmasam muhtemelen Trabzonspor u tutardım.. BU adamlar bizim gibi hakkından fazlasını istemeyen adamlar. Dürüst düzgün adamlar. GS ve FB gibi kendilerine verilen haksız kararları pişkinlikle savunan bir camia değiller...
Asporda Olcay Çakır gibi bir adam var mesela.. Adam gibi adam.. Trabzon taraftarının genel profili bu adama benziyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 00:05:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Beşiktaş'ın rakiplerine oynuyorum :)

Sen bu sene baya kaybetmişsindir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

trabzona yapılan Beşiktaşa yapılsaydı 4 senede taş taş üstünde kalmazdı...  TRabzon yine daha sabırlı bence...

bu kadar şikelere rağmen TFF nin sitesinde 2010/2011 sezonunun şampiyonu kısmında Fenerbahçe yazıyor.. Bari orayı boş bırakın 2010/2011 sezonunun şampiyonu yoktur deyin.. Bunu İtalya yaptı , Çİn yaptı...

Malesef Ezilmiş, hakkı yenen Trabzonspor taraftarını Türkiyede kaale alan yok... BU adamlara yokmuş gibi davranırsan adamların da bir sabır sınırı var.. Kendilerini anlatabilecekleri tek yer Fenerbahçe maçları...

Beşiktaşlı olmasam muhtemelen Trabzonspor u tutardım.. BU adamlar bizim gibi hakkından fazlasını istemeyen adamlar. Dürüst düzgün adamlar. GS ve FB gibi kendilerine verilen haksız kararları pişkinlikle savunan bir camia değiller...
Asporda Olcay Çakır gibi bir adam var mesela.. Adam gibi adam.. Trabzon taraftarının genel profili bu adama benziyor...
Peki olay çıkartıyorsun da ne oluyor eline ne geçiyor. Olan yine Trabzonspor'a oluyor.

Ve yine tekrarlıyorum sadece 3 Temmuz'a bağlamayın bu olayları. 3 Temmuz'dan önce de buna benzer olaylar yaşanıyordu demek ki asıl sorun başka yerde.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 00:07:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Neyin şikesi Sallapati? İlk defa mı şike yapılıyor ülkede? Bizim 4 şampiyonluğumuz çalındı taşlar üst üste konuldu kale oldu ne kalmaması.

Kaldı ki onlar da teşebbüste bulunmuş aynı sene yapamayınca haklı mı oluyorsun?

Trabzonsporlular aşırı sabırsız, futbol açısından ''cahil'' ve anlamadığım bir kibre sahip olan bir taraftar grubu. Bir an önce kendilerine gelmeleri gerek yoksa çok üzülürler daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

1 alt lige atılmalılar..! yeter artık her sene aynı hikaye...!

Çevrimdışı Tolga

Neyin şikesi Sallapati? İlk defa mı şike yapılıyor ülkede? Bizim 4 şampiyonluğumuz çalındı taşlar üst üste konuldu kale oldu ne kalmaması.

Trabzonsporlular aşırı sabırsız, futbol açısından ''cahil'' ve anlamadığım bir kibre sahip olan bir taraftar grubu. Bir an önce kendilerine gelmeleri gerek yoksa çok üzülürler daha.
2003-04 sezonu bile şaibeli bir sezondur. O sezon bile taraftarımız sabırlı kalabildi öyle büyük ölçekte olaylar yaşanmadı bizim stattaki maçlarda.

Çevrimdışı sallapati

yanılıyorsun birader.. Şike yapıldı fakat hukuki dayanağı yoktu.. Hukuki olarak ispatlanmış birçok maçta şike olmasına rağmen pişkin pişkin 2010/2011 sezonu şampiyonu FB yazarsan , Şikeyi örtbas etmek için YD yi başa geçirirsen , Aziz Yıldırım gibi şike hükümlüsü adamı futboldan men etmezsen

bunların yaşanması normaldir ve gereklidir

Çevrimdışı Çağatay

Hangi seneydi hatirlayamiyorum ama bizimkiler İnönü'de antep ile oynuyorlardi garanti mac gibi birseydi ve 1-0 yenildik, iddiada sadece o mactan yattim
Ertesi hafta rakip o zamanlar formda ve güçlü sivastı ve mac deplasmandı. Bizde 3-4 eksikle gitmistik maça ve bende kalktim sivasa bastim. Kuponun ilk maciydi ve 3-1 kazandik kupon baslamadan bitti :D
O gun iddiayı bıraktım. :D

Bazen sirf totem olsun diye bizimkilerin rakiplerine oynasam mi diyorum. Beşiktaş maçlarında ne oynasam hep tersi çıktı.

Çevrimdışı sallapati

Dua edin Şenol Güneş Hoca bu sene şampiyon olsun yoksa Türkiyede yine haramiler kazanmış olacak

Çevrimdışı Çağatay

Ogrenciye hocası sinavdan once kopya cekmeyin der ama ogrenci yine tesebbus eder ve çekmeye calisir bazen basari olur. Ama yakalandiginda adam gibi ceza vermezsen bu eylemine dewam eder.

Ne zamanki bu ulkede kalburustu bir takim şikeden ceza alir o zaman Türk futbolunda bir nebzede olsa düzelme olur ve zaman icerisinde de meyvelerini toplamaya başlarız. Ama bu çürük meyveler hala sepette olmaya devam ederse sıkıntılar katlanarak artmaya devam eder bir arpa boyu yol almayı geçtim yerimizde saymayı başarı kabul ederiz.

Iyi geceler millet

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 00:29:14
  • Beşiktaş / Bodrum
yanılıyorsun birader.. Şike yapıldı fakat hukuki dayanağı yoktu.. Hukuki olarak ispatlanmış birçok maçta şike olmasına rağmen pişkin pişkin 2010/2011 sezonu şampiyonu FB yazarsan , Şikeyi örtbas etmek için YD yi başa geçirirsen , Aziz Yıldırım gibi şike hükümlüsü adamı futboldan men etmezsen

bunların yaşanması normaldir ve gereklidir

Hukuki mi? Şiddetin hukuk ile ne ilgisi var? Sence şuan taş atan hakem döven grup hukuki olarak kanıtlanmasa saldırmayacak mıydı?

Mesele şike filan değil şampiyonluğu kaybetmek o sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: