Arkadaslar bu totti meselesine nasil bakiyorsunuz?
Bu sabah bir yazi gordum cok uzuldum, adam futbolu birakmak istemiyor, 1 sezon daha oynarim hatta para istemem, demis. Klup kabul etmiyor futbolu birak, diyor.
Su atanmis insanlarin koltuklarini korumak icin yaptiklarina sinir oluyorum. Romanin teknik direktoru mesela, yahu birak zaten tren kacmis, onunde lazio maci var totti tartisiliyor. Sanki adam juventus gibi her sene sampiyon oluyorda bu sene totti oynarsa sampiyonlugu kaybedecek. Birak oynasin adam, zaten gideceksin sampiyonlar ligine.
Mesela ben romayi cok sevmem lazio macinda da lazioyu desteklerim ama totti varsa o macta herkesin gozu onun ustunde olur. Romali taraftarlar daha bir motive olurlar.
Birakin tottiyi oynasin.
Sergeni gonderdiklerinde de aynisi soylemistim birakin kalsin haftada bir gelsin direk mac kadrosuna ama 10 dakika ama 5 dakika oynasin. Aynilari quaresma icin de gecerli, daha 5-6 sene kalsin takimda mac olur 2-0 taraftar 70de makaraya baslar alirsin quaresmayi costurursun tribunleri. Dusunun yahu roma taraftarisiniz 1-0 maglupsunuz isterse 45 yasinda olsun totti son 10 dakika oyuna giriyor, hepiniz hissederiniz simid bir seyler olabilir, forza totti.
Belki de biz yaslandik totti ile beraber, fazla romantik dusunuyoruz ama futbol sadece futbol degildir.
@tangaz alalim mi totti reisi 1 sene para almadan oynarmis?