Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1902741 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mülkübey

Şuan hala oyunda. Nasıl sakatlık bu :D
Tüh yanlış alarm demek ki , sakatlansa iyiydi
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atalay

Payet, Euro 2016'da Fransa'nın en büyük kozu. Bilic, Töre'den sonra Payet'den de maksimum performans aldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Payet, Euro 2016'da Fransa'nın en büyük kozu. Bilic, Töre'den sonra Payet'den de maksimum performans aldı.
En iyi oyuncuları griezzman değil mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gg'nin doping testinin pozitif çıktığı iddaları var.

Çevrimdışı Alper1903

Gg'nin doping testinin pozitif çıktığı iddaları var.

Adi bizle ciktigi icindir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adi bizle ciktigi icindir.
İddaalar gerçekmiş tüm siteler haber geçmiş yasaklı maddeymiş doping değilmiş.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 12:02:06 Tolga ]

Çevrimdışı mylife1903

İddaalar gerçekmiş tüm siteler haber geçmiş yasaklı maddeymiş doping değilmiş.

Sigara degil tutun
Raki degil alkol

En guzelini turgay seren demis, "yok ali sami"

Gunahini almayalim ama iyi makara cikar burdan.
Bizim militan yazarlarimiz olsaydi simdiye gomcurmuslerdi fbyi. Aynisinin bizde oldugunu dusunsenize, vouuuvv

Çevrimdışı cursedofdragon

lick tv'ye bak 1 tane haber geçmiyor gg ile ilgili.

Beşiktaş'lı bir oyuncuda doping çıkmış olsaydı ki imkansız Allah Allah hemen başlıklar flash flas flash son dakika Beşiktaş'lı oyuncuda doping çıktı hemen yorumcular filan yorum yapardı bu konu üzerine.

ABV lick tv.

Çevrimdışı mylife1903

lick tv'ye bak 1 tane haber geçmiyor gg ile ilgili.

Beşiktaş'lı bir oyuncuda doping çıkmış olsaydı ki imkansız Allah Allah hemen başlıklar flash flas flash son dakika Beşiktaş'lı oyuncuda doping çıktı hemen yorumcular filan yorum yapardı bu konu üzerine.

ABV lick tv.
sadece futbolu dusunme yahu bizim bu online oyun mu nedir bir takimimiz var ya bilgisayar oyunu oynuyorlar onlardan biri eneji icecegini fazla kacirsa bunlar `besiktasli sporcuda doping az sonra` haberleri yaparlar, hepimizin yuregi agzina gelir, 8-10 tane buyugumuz kalp krizinden gider.

Çevrimdışı mülkübey

adamlar şike hile a.ş. gibi coştukça coşuyorlar . fenerasyon sus pus .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atalay

En iyi oyuncuları griezzman değil mi ?

Kağıt üzerinde öyle olabilir; lakin kesinlikle Payet.

Çevrimiçi mellfred

Gg olayından bir şey çıkmaz. 2011'i  bile paralele şuna buna attılar.

Çevrimdışı mylife1903

Gg olayından bir şey çıkmaz. 2011'i  bile paralele şuna buna attılar.

Zaten a numunesini zaman gazetesinde acmislar,kooompassmimis o doping testini de sike davasinin savcisi yapmis, simdi b numunesinin testlerinin atv binasinda yapilmasi icin aziz bastiriyormus, testleri de acun yapacakmis.

Çevrimdışı mylife1903

Su dakikalarda asporda emre bol diye bir adam, bir basin mensubu bir futbol sever soyle diyor "gokhan doping yapmaz canim cok karakterli cocuk"

Argumana bak. Amerikalilarin vardir boyle, ayar olurum "aslinda cok uyumlu, sakin ve sessiz biriydi" sonuc 10 olu.

Su insanlari televizyons falan hangi vasifla cikartiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Fbye ali palabiyik gitmis. Bu aksama dogru fbye 4 kirmizi gosteren hakem, diye algilar baslar.

Cok fazla sisirdiler bu ali palabiyik'i bitnel gibi patlamaz insallah.

Çevrimdışı Kalyoncu

Fenerlilerin forumda kendi maçlarından çok bizim maç konuşulmuş neredeyse iki katı önemli olanda bu biz işimizi yapalım onlar kendilerini bitirecekler zaten :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 15:11:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Selçuk, Sneijder hepsi sakat Eskişehir'e ev araba satmak lazım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Selçuk, Sneijder hepsi sakat Eskişehir'e ev araba satmak lazım :D
Es-Es alır bu maçı iddia da oynayacağım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Es-Es alır bu maçı iddia da oynayacağım :D
yüklü girebilirsin osmanlı maçına da  02  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

yüklü girebilirsin osmanlı maçına da  02  :evillol: :evillol:
Sürpriz kuponlarda denenebilir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sürpriz kuponlarda denenebilir :D
hakem eyyam yapmazsa bence fener kazanamaz osmanlı ön alanda çok aktif kesin gol atacaklar fenere  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

hakem eyyam yapmazsa bence fener kazanamaz osmanlı ön alanda çok aktif kesin gol atacaklar fenere  :)

sıkıntı gol atmasında değil atmasına atarda fenere beleş penaltı çalarlar  :D

Çevrimdışı Kutay

fb ne yazık ki kadıköyde puan kaybetmez ittire kaktıra bir şekilde kazanırlar 1-0 , 2-1 falan
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bu totti meselesine nasil bakiyorsunuz?

Bu sabah bir yazi gordum cok uzuldum, adam futbolu birakmak istemiyor, 1 sezon daha oynarim hatta para istemem, demis. Klup kabul etmiyor futbolu birak, diyor.

Su atanmis insanlarin koltuklarini korumak icin yaptiklarina sinir oluyorum. Romanin teknik direktoru mesela, yahu birak zaten tren kacmis, onunde lazio maci var totti tartisiliyor. Sanki adam juventus gibi her sene sampiyon oluyorda bu sene totti oynarsa sampiyonlugu kaybedecek. Birak oynasin adam, zaten gideceksin sampiyonlar ligine.

Mesela ben romayi cok sevmem lazio macinda da lazioyu desteklerim ama totti varsa o macta herkesin gozu onun ustunde olur. Romali taraftarlar daha bir motive olurlar.

Birakin tottiyi oynasin.

Sergeni gonderdiklerinde de aynisi soylemistim birakin kalsin haftada bir gelsin direk mac kadrosuna ama 10 dakika ama 5 dakika oynasin. Aynilari quaresma icin de gecerli, daha 5-6 sene kalsin takimda mac olur 2-0 taraftar 70de makaraya baslar alirsin quaresmayi costurursun tribunleri. Dusunun yahu roma taraftarisiniz 1-0 maglupsunuz isterse 45 yasinda olsun totti son 10 dakika oyuna giriyor, hepiniz hissederiniz simid bir seyler olabilir, forza totti.

Belki de biz yaslandik totti ile beraber, fazla romantik dusunuyoruz ama futbol sadece futbol degildir.
@tangaz alalim mi totti reisi 1 sene para almadan oynarmis? :super: :money:

Çevrimdışı can1903

Arkadaslar bu totti meselesine nasil bakiyorsunuz?

Bu sabah bir yazi gordum cok uzuldum, adam futbolu birakmak istemiyor, 1 sezon daha oynarim hatta para istemem, demis. Klup kabul etmiyor futbolu birak, diyor.

Su atanmis insanlarin koltuklarini korumak icin yaptiklarina sinir oluyorum. Romanin teknik direktoru mesela, yahu birak zaten tren kacmis, onunde lazio maci var totti tartisiliyor. Sanki adam juventus gibi her sene sampiyon oluyorda bu sene totti oynarsa sampiyonlugu kaybedecek. Birak oynasin adam, zaten gideceksin sampiyonlar ligine.

Mesela ben romayi cok sevmem lazio macinda da lazioyu desteklerim ama totti varsa o macta herkesin gozu onun ustunde olur. Romali taraftarlar daha bir motive olurlar.

Birakin tottiyi oynasin.

Sergeni gonderdiklerinde de aynisi soylemistim birakin kalsin haftada bir gelsin direk mac kadrosuna ama 10 dakika ama 5 dakika oynasin. Aynilari quaresma icin de gecerli, daha 5-6 sene kalsin takimda mac olur 2-0 taraftar 70de makaraya baslar alirsin quaresmayi costurursun tribunleri. Dusunun yahu roma taraftarisiniz 1-0 maglupsunuz isterse 45 yasinda olsun totti son 10 dakika oyuna giriyor, hepiniz hissederiniz simid bir seyler olabilir, forza totti.

Belki de biz yaslandik totti ile beraber, fazla romantik dusunuyoruz ama futbol sadece futbol degildir.
@tangaz alalim mi totti reisi 1 sene para almadan oynarmis? :super: :money:
Bir türlü futbolu bırakamıyordu Roma kariyeri kötü bitti  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: